[ad_1]

دفتر بازرسی ایمنی و غذایی ایالات متحده USDA به منافع عمومی و گزارش های مصرف کننده به درخواست شهروندی از مرکز علوم پاسخ مثبت داد.

دو گروه مصرف کننده در اوت 2019 از FSIS درخواست کردند “در هنگام برچسب گذاری محصولات که با استفاده از یک منبع نیترات یا نیتریت ، از جمله منابع غیر مصنوعی ، پردازش شده اند ، عبارت” عدم اضافه شدن نیترات یا نیتریت “و” عدم اطمینان “را ممنوع کند. به عنوان پودر کرفس

“هم نیترات های مصنوعی و هم غیر مصنوعی و نیتریت ها می توانند باعث سرطان شوند و نتایج آزمایشات محصولات Consumer Reports نشان می دهد که گوشت های فرآوری شده از پودر کرفس و سایر منابع غیر سنتتیک نیترات و نیتریت ممکن است حاوی بقایای این مواد باشند. مواد ، دقیقاً مانند گوشت ، که از منابع مصنوعی استفاده می کنند ، “CSPI و Consumer Reports در یک نامه ارائه گفتند.

داده های حاصل از نظرسنجی Consumer Reports همچنین نشان می دهد که مصرف کنندگان با جملات “عدم اضافه شدن نیترات یا نیتریت” گیج می شوند ، که در حال حاضر با اظهارنامه ای همراه با چاپ خوب روی برچسب محصولات همراه با منبع غیر مصنوعی نیترات یا نیتریت همراه است ، به جز اینکه به طور طبیعی در پودر کرفس وجود دارد. “

FSIS روز سه شنبه در پاسخ ارسال شده در وب سایت آژانس گفت: “پس از بررسی دقیق دادخواست شما و 17 نظر عمومی كه در پاسخ به دادخواست شما به مقررات.gov ارسال شد ، تصمیم گرفتیم تا حدی درخواست شما را برآورده كنیم.”

وی ادامه داد: “FSIS قصد دارد با وضع قوانین ، پیشنهادات” عدم افزودن نیترات یا نیتریت “و” فرآوری نشده “را برای محصولاتی که با استفاده از منبع نیترات یا نیتریت فرآوری شده اند ، منع کند.” FSIS همچنین قصد دارد منابع غیر مصنوعی نیترات یا نیتریت را به عنوان سخت کننده تصویب کند. با این حال ، FSIS قصد دارد به جای الزام اظهاراتی مبنی بر افشای استفاده از نیترات ها یا نیتریت ها بر روی برچسب های گوشت و مرغ ، همانطور که در دادخواست مورد نیاز است ، پیشنهاد ایجاد اصلاح و شفاف سازی مفاد برچسب گذاری گوشت و مرغ به منظور ایجاد جدید تعاریف “درمان شده” و “درمان نشده”. مبنای این تغییرات پیشنهادی به طور مفصل در قانون پیشنهادی مورد بحث قرار خواهد گرفت ، که در برنامه نظارتی نیمه ساله پاییز 2020 1 با تاریخ انتشار مقدماتی مه 2021 ذکر شده است.

به ویژه ، دادخواست CSPI / Consumer Reports خواستار FSIS است:

  1. 9 CFR 317.17 و 9 CFR 319.2 را به موارد زیر تغییر دهید:
  2. عبارات بیشتر “بدون اضافه شدن نیترات یا نیتریت” و “خام” را غیرفعال کنید
    1. فرآورده هایی که با استفاده از هر منبع نیترات یا نیتریت مانند رنگ آمیزی ، طعم دهنده ، سخت کننده ، ضد میکروبی یا موارد مشابه استفاده شده اند ، این ادعاها را فقط برای گوشت هایی نگهداری می کنیم که با نیترات یا نیتریت فرآوری نشده اند.
    2. نیاز به افشای اطلاعات – “نیترات یا نیتریت اضافه شده” – برای تمام محصولات تهیه شده با هر منبع نیترات یا نیتریت مانند رنگ ، طعم دهنده ، سخت کننده ، ضد میکروبی یا موارد مشابه ، با برچسب هایی به سبک خوانا و حداقل نیمی از آنها اندازه و نام برجسته محصول ؛ و
    3. لازم است موادی که به عنوان منبع نیترات یا نیتریت به عنوان ماده رنگی ، طعم دهنده ، سخت کننده ، ضد میکروب یا موارد مشابه استفاده می شوند ، در لیست مواد تشکیل دهنده به شرح زیر اعلام شود: “[Ingredient](منبع نیترات یا نیتریت برای [use]) “(به عنوان مثال: پودر کرفس (منبع نیترات یا نیتریت برای سخت شدن).”
  3. منابع غیر مصنوعی نیترات یا نیتریت مانند پودر کرفس را به عنوان سخت کننده های فرآیند مورد استفاده برای فهرست مواد اولیه در FSIS 7120.1 تأیید کنید و با تنظیم حداکثر اقدامات لازم برای به حداقل رساندن سطح نیتریت های باقی مانده ، نیترات ها و نیتروزامین ها در این محصولات را انجام دهید. غلظت و نیاز برای استفاده از آسکوربات یا سایر شتاب دهنده های پخت هنگام استفاده از نیترات یا نیتریت.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir