[ad_1]

محصولی که به عنوان جایگزین خاویار در نظر گرفته می شود ، با شیوع بوتولیسم در دانمارک همراه است.

این حادثه پس از آن اتفاق افتاد که شش نفر در اوایل ماه مارس در جنوب دانمارک در یک شرکت مشغول غذا خوردن با هم بودند. سه نفر به دلیل بوتولیسم در بیمارستان بستری شدند و دو نفر دیگر علائم خفیف را گزارش کردند.

Agustson A / S ، تولید کننده ، در حال فراخوانی ماهی گوزن قرمز است زیرا احتمال دارد برخی گلدان های دسته ای حاوی سموم تولید شده توسط کلوستریدیوم بوتولینوم باشند.

مensسسه Statens Serum (SSI) تعدادی از بقایای مواد غذایی جمع آوری شده توسط Fødevarestyrelsen (دامپزشکی و اداره غذا دانمارک) را بررسی می کند.

در یک لیوان گوزن باز ، که تقریباً خالی بود ، آزمایشات SSI توانست سموم را تشخیص دهد. با این حال ، هیچ نتیجه مثبت دیگری در هیچ یک از غذاهای دیگر یا دو شیشه دیگر گوشت گوزن وجود ندارد.

رشد یافت شده در یک شیشه
بوتولیسم نوعی بیماری نادر است که در اثر سموم تولید شده توسط باکتری Clostridium botulinum ایجاد می شود.

بیماران با آنتی توکسین بوتولیسم درمان می شوند و وضعیت آنها بهبود می یابد. آنالیز مدفوع یک بیمار نشان داد که این یک سم نوع B است.

‘Nora Seafood Rød stenbiderrogn’ برداشت شده در شیشه های 60 گرمی در 23 آوریل 2020 تولید شده است. بهترین محصول قبل از 23 اکتبر 2021 و تعداد دسته L0114 است. در فروشگاه های نتو در سراسر کشور فروخته شد.

به مصرف كنندگانی كه این دسته را خریداری كرده اند ، توصیه شده است كه آن را دور بریزند یا آن را به فروشگاهی كه خریداری شده است برگردانند.

نیکلاس کوه هوو از Fødevarestyrelsen گفت که سم بوتولینوم در دسته های دیگر از همان منبع مشکوک نیست.

“ما دلیلی نداریم که مشکلی از جانب مصرف کننده داشته باشیم ، نه در زنجیره تأمین و نه در تولید. این دسته خاص در ماه های جولای ، سپتامبر و دسامبر سال 2020 به فروش رسیده است و ما گزارشی از موارد دیگر بیماری یا سایر سو mal عملکردهای این گروه نداریم. خوشبختانه ما فقط یک شرکت با بوتولیسم دیده ایم. این ممکن است نشان دهد که تاکنون فقط یک لیوان خاویار قرمز داریم ، جایی که کلستریدیوم بوتولینوم فرصت رشد و تولید سم را داشته است. “

درباره بوتولیسم
در حالی که انواع بیماری ها می توانند از خوردن غذاهای کم فرآوری شده ناشی شوند ، اما یکی از خطرناک ترین آنها مسمومیت با بوتولیسم است. بوتولیسم بدون درمان ، می تواند عضلات مورد نیاز برای تنفس را فلج کرده و منجر به مرگ ناگهانی شود.

با توجه به مرکز کنترل و پیشگیری بیماری های ایالات متحده (CDC) ، هر کسی که هر کالای خارج شده ای را خورده باشد و علائمی از مسمومیت با بوتولیسم ایجاد کرده باشد ، باید فوراً به پزشک مراجعه کند.

“در بوتولیسم غذایی ، علائم معمولاً 18 تا 36 ساعت پس از خوردن غذای آلوده شروع می شود. با این حال ، علائم ممکن است به محض 6 ساعت بعد یا تا 10 روز بعد شروع شود ، “وب سایت CDC گفت.

علائم بوتولیسم ممکن است شامل موارد زیر باشد: دوبینی ، تاری دید ، افتادگی پلک ، اختلال در گفتار ، مشکل در بلع ، مشکل تنفس ، ضخیم شدن زبان ، خشکی دهان و ضعف عضلانی. افرادی که مسمومیت با بوتولیسم دارند ممکن است همه این علائم را یک باره نشان ندهند.

این علائم در نتیجه فلج عضلات ناشی از سم است. در صورت عدم درمان ، بیماری پیشرفت کرده و علائم بدتر می شود و باعث فلج شدن برخی از ماهیچه ها می شود ، از جمله عضلات مورد استفاده برای تنفس ، و عضلات بازو ، پاها و بدن از گردن تا لگن.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir