[ad_1]

محققان آلودگی متقابل را در آشپزخانه های مصرف کننده طی یک برنامه سازمان ایمنی غذایی اروپا (EFSA) مدل سازی و ارزیابی کردند.

این مدل برای تعیین تأثیر مسیرهای آلودگی متقابل برای سناریوهای مختلف استفاده شد. اثربخشی مداخلات متعدد برای کاهش خطر ابتلا به بیماری های منتقله از مواد غذایی مرتبط با آلودگی متقابل بررسی شده است.

نتایج نشان داد که مسیر تخته برش تأثیر بیشتری نسبت به سایر منابع دارد و جایگزینی ظروف آشپزخانه از سایر مداخلات مورد مطالعه م effectiveثرتر است.

پروژه موجود در برنامه بورس تحصیلی ارزیابی ریسک غذایی EFSA (EU-FORA) مدل سازی و آلودگی متقابل جدیدی را برای تعیین کمیت خطر میکروب شناسی (QMRA) ارائه داد. این می تواند به مدیران ریسک کمک کند تا بهترین توصیه را برای کاهش تأثیر آلودگی متقابل تعیین کنند.

آلودگی متقابل در خانه
گزارش اتحادیه اروپا در مورد بیماری مشترک انسان و دام برای سال 2018 بیان می کند که 40.5 درصد شیوع جدی در خانه اتفاق افتاده است و 15.6 درصد موارد شیوع به دلیل غذای آلوده در محیط خانه است. آلودگی متقاطع به عنوان یکی از عوامل موثر در شیوع با شواهد قوی شناخته شده است.

تحقیقات قبلی ، که انتقال باکتری ها را بین یک منبع آلوده مانند گوشت و یک گیرنده مانند تخته برش توصیف می کند ، نشان می دهد که روند آلودگی متقابل پیچیده است و تحت تأثیر عوامل زیادی قرار دارد.

آزمایشات آزمایشگاهی برای آلودگی متقاطع ، انتقال باکتریها را از طریق برش از سطح خارجی گوشت به سطوح برش و چاقو ارزیابی می کند. نتایج نشان می دهد بسته به اینکه کدام طرف گوشت آلوده باشد ، تفاوت در انتقال باکتری ها بر روی چاقو و سطح برش وجود دارد.

نقطه شروع مدل ، گوشت خام آلوده در تماس با دست ، تخته برش و چاقو هنگام پخت و پز است. پس از تماس با منبع آلوده ، دست ها ، تخته برش و چاقو می توانند باکتری ها را به محصولات دیگر مانند کاهو منتقل کنند ، که قبل از رسیدن به دهان کاربر تحت عملیات حرارتی اضافی نیستند.

مداخلات شامل شستن دست ، تخته برش یا چاقو ، تعویض ظروف آشپزخانه و روش کار است. نمونه سالاد مرغ سناریوی اصلی برای توصیف وضعیت آلودگی سطحی بود ، در حالی که سناریوی سالاد گوشت گاو برای آلودگی سطح و داخل گوشت خام گنجانده شد.

مدل آلودگی متقابل قادر است کسری از باکتریهایی را که برای سناریوهای مختلف به دست مصرف کننده می رسند و اهمیت مسیرهای مختلف آلودگی متقابل را در انتقال باکتریها از گوشت آلوده به ظرف نهایی تخمین بزند.

این کار در مرکز بیماری های مشترک بین انسان و دام و میکروب شناسی محیطی در انستیتوی ملی بهداشت عمومی و محیط زیست (RIVM) در هلند انجام شد. برنامه ها برای گروه بعدی همراهان تا 29 ژانویه 2021 آزاد است.

شماره ویژه این مجله شامل 13 مقاله است ، از جمله بررسی عناصر کمیاب خاکی ، تالیوم و تلوریم در غذاهای گیاهی. ارزیابی خطر Annona muricata در مکمل های غذایی و مطالعه اندازه گیری خطر لیستریوز مرتبط با مصرف سوسیس های تخمیر شده خام آماده.

جلسه ارزیابی ریسک
در این بین ، EFSA گزارش سالانه شبکه علمی ارزیابی ریسک میکروبیولوژیکی را منتشر کرده است.

یک نشست آنلاین در اکتبر سال 2020 شامل رتبه بندی خطر بیماریزای ناشی از مواد غذایی ، لیستریا مونوسیتوژنز ، استافیلوکوکوس اورئوس و E. coli در پنیر ، STEC در آرد ، کمپیلوباکتر در گله های گوشتی ، بررسی گزارش های ایمنی مواد غذایی و فعالیت های EFSA است.

در مجموع 24 کشور عضو اتحادیه اروپا و همچنین سوئیس و نروژ به عنوان ناظر عضو شبکه MRA هستند.

نماینده سوئد تجزیه و تحلیل 11 سال مسمومیت غذایی گزارش شده در سوئد را توصیف کرد. نمایندگان نروژ در طبقه بندی ریسک مواد غذایی سخنرانی کردند. هر سال ، اداره ایمنی مواد غذایی نروژ (Mattilsynet) مواد غذایی را برای عوامل عفونی که می تواند به سلامت انسان آسیب برساند کنترل و نقشه برداری می کند. انتظار می رود انتشار در ژوئن سال جاری باشد.

ارائه ای از بلژیک ، پتانسیل رشد لیستریا مونوسیتوژنز را در پنیرهای کلبه بلژیکی بررسی کرد. نماینده اسلواکی در مورد نتایج یک مطالعه مقاومت در برابر حرارت S. aureus و E. coli از پنیرهای کشیده صنعتگر ساخته شده از کشک شیر خام صحبت کرد. یک مقام مسئول از سوئیس سخنرانی در مورد E. coli تولید سم شیگا (STEC) در آرد با 10 سویه جدا شده از 93 نمونه ارائه داد.

ایجاد مخزن اروپایی مدل های ایمنی مواد غذایی موضوع سخنرانی یک مدرس از م Federalسسه فدرال آلمان برای ارزیابی ریسک (BfR) بود. انتظار می رود این ساز تا مارس 2021 در دسترس باشد.

ماموریت EFSA برای شبکه علمی MRA در پایان سال 2020 منقضی شد ، اما با انتشار گزارش ، پیشنهاد تجدید نظر در حال ارائه بود. جلسه بعدی قرار است در پاییز سال جاری برگزار شود. یک نشست آنلاین اضافی در بهار امسال نیز در حال بررسی بود.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir