[ad_1]

محققان دستگاه توالی DNA برای استفاده در نظارت بر محیط زیست در کارخانه های تولید مواد غذایی را ارزیابی کرده اند.

این مطالعه که توسط محققان در برنامه تحقیقات غذایی Teagasc و مرکز تحقیقات بنیاد علمی APC Microbiome Ireland در ایرلند انجام شده است ، توالی دهنده های قابل حمل DNA را به عنوان یک ابزار پایش معمول میکروبی در تأسیسات تولید مواد غذایی آزمایش کرده است. بودجه آن توسط وزارت کشاورزی ، غذا و امور دریایی (DAFM) تأمین شد.

محققان در مجله npj Science of food گفتند كه توالي هاي DNA قابل حمل كوچك ، اولين گام ها را در جهت طبقه بندي و تحليل فرآيندهاي ميكروبي در زمان واقعي ارائه مي دهند.

میکروب های موجود در غذا می توانند باعث فساد و بیماری شوند ، بنابراین بازرسی های معمول در محل های تولید مورد نیاز است. شناسایی دقیق میکروارگانیسم ها در زنجیره غذایی امکان شناسایی منابع آلودگی و معرفی اقدامات کنترل را فراهم می کند. محققان گفتند ، با این حال ، تکنیک های فعلی ، اگرچه آزمایش و آزمایش شده اند ، اما محدودیت هایی دارند.

پیشرفت در میکروب شناسی
“آزمایشات میکروبیولوژیکی در زنجیره غذایی به آزمایش های میکروبیولوژیک قدیمی کلاسیک مانند استفاده از ظروف آگار و پتری متکی هستند و همچنان هم اعتماد دارند. این یک روش وقت گیر است و فقط میکروارگانیسم هایی را که به طور خاص آزمایش شده اند ، شناسایی می کند. “

توالی DNA می تواند به جای کشت نمونه های باکتریایی در ظروف پتری ، DNA باکتری را به سرعت تجزیه و تحلیل کرده و گونه های موجود در نمونه را شناسایی کند. با این حال ، توالی یابی متداول شامل تجهیزات گران قیمت مبتنی بر آزمایشگاه است و تنها تکنسین های بسیار واجد شرایط می توانند روش را انجام دهند و نتایج را تجزیه و تحلیل کنند. این به این معنی است که برای پایش میکروبی معمول در کارخانه های مشغول تولید مناسب نیست.

پروفسور کوتر و همکارانش ، به رهبری Aoife McHugh ، عملکرد Oxford Nanopore Technologies و توالی Illumina را با روشهای مبتنی بر فرهنگ برای نظارت بر محیط یک لبنیات مقایسه کردند.

مینیون دستی Oxford Nanopore از نظر تعداد گونه های باکتریایی که می تواند در نمونه ها شناسایی کند ، شبیه سیستم توالی یابی آزمایشگاهی بزرگتر است و نشان می دهد که این پتانسیل به عنوان یک دستگاه نظارت معمول در تولید مواد غذایی است. با این حال ، دستگاه کوچک قبل از عملکرد مناسب به مقدار کمی DNA نیاز دارد.

گامی به سوی افراد غیر متخصص با استفاده از ابزار توالی DNA
هشت مکان در تاسیسات در سه روز مختلف در اکتبر ، نوامبر و دسامبر 2018 ، پس از تمیز کردن در محل ، اما قبل از مرحله بعدی فرآوری لبنیات ، تامپوناد شد.

در بسیاری از نمونه ها مقدار کافی باکتری در تاسیسات تمیز شده لبنیات وجود نداشت ، بنابراین محققان قبل از اینکه مقدار کافی برای تجزیه و تحلیل باشد ، باید یک مرحله اضافی برای تقویت DNA باکتری بردارند. آنها گفتند که توسعه بیشتر این فناوری می تواند به غلبه بر این مشکل کمک کند.

پیش از این ، محققان توانایی توالی یابی سریع را بر اساس MinION برای طبقه بندی صحیح یک جامعه چهار طرفه و مسخره از میکروارگانیسم های تشکیل دهنده اسپور مرتبط با زنجیره پردازش لبنیات ، از جمله باسیلوس سرئوس ، تعیین کردند که می تواند باعث ایجاد عفونت در انسان شود.

کوتر گفت: استفاده از فناوری های تعیین توالی DNA برای بهبود کیفیت و ایمنی مواد غذایی می تواند بر زندگی روزمره تأثیر بگذارد.

“این مطالعه یک گام اساسی به سوی روزی است که افراد غیر متخصص می توانند از ابزار تعیین توالی DNA برای انجام آزمایشات میکروبیولوژیکی در زنجیره غذایی استفاده کنند.”

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir