[ad_1]

محققانی که به دنبال تهیه آزمایشات بهتر ایمنی مواد غذایی برای محصولات تازه هستند ، با تمرکز ویژه بر کاهو ، به عنوان کمک مالی از USDA افزایش یافته اند.

انستیتوی ملی غذا و کشاورزی وزارت کشاورزی ایالات متحده (NIFA) اخیراً اعطای کمک مالی بیش از 348،000 دلار برای حمایت از کار در دانشگاه ایلینویز اعلام کرد.

مت استاسیویچ ، استادیار ایمنی غذایی کاربردی در دانشگاه ، این پروژه را رهبری می کند. این مطالعه شامل تعویض بسیاری از گیاهان در مزرعه برای گرفتن عوامل بیماری زا بالقوه ، و سپس انتقال این سوابهای کل به یک آزمایش میکروبیولوژیکی است.

“آزمایش ایمنی برای یک محصول آماده که قبل از مصرف آماده نشده است مهم است. ما می خواهیم اطمینان حاصل کنیم که در صورت بروز آلودگی ، می توانیم آن را از جریان محصول حذف کنیم. ” “هدف از این کمک مالی USDA ایجاد یک تغییر تحول در روش آزمایشات قبل از برداشت است.”

“عامل اصلی بیماریزایی غذایی ، تولید کنندگان برگهای سبز ، سمی است که E. coli تولید می کند. اینها مسئول شیوع طی چند سال گذشته بوده اند. ما می دانیم که عوامل خطر ، نفوذ حیوانات ، بارندگی نسبتاً اخیر و آب آبیاری تصفیه نشده یا آلوده است. “

آزمایش های در حال انجام قبل از برداشت شامل جمع آوری نمونه ها از مزرعه و ارسال آنها به آزمایشگاه آزمایش است. محققان می گویند ، اگرچه این می تواند بر مشکلات عمده آلودگی تأثیر بگذارد ، اما وقایع در مقیاس بزرگتر اغلب کشف نمی شود ، اما با این وجود مصرف کنندگان می توانند در معرض خطر بیماری قرار گیرند.

هدف این روش جدید جمع آوری اطلاعات بسیار جامع و قابل اعتماد است. این امر به فرد نیاز دارد تا با پارچه ای استریل متصل به چوب ، گیاهان را با تامپون و پاک کردن برگ ها ، از طریق مزرعه عبور کند.

اشتاسویچ گفت: “به جای جمع آوری فیزیکی نمونه های نسبتاً کوچک ، می توانیم نمایشی بسیار بزرگتر از کل زمینه را جمع آوری کنیم.”

وی گفت: پردازنده های گوشت در حال حاضر از سواب استریل برای آزمایش محصولات استفاده می کنند و می توان آن سواب ها را برای تولید مناسب سازگار کرد.

علاوه بر حمایت از NIFA ، این پروژه تحقیقاتی در لیست کارهای در حال انجام در مدرسه گنجانده شد.

نیکی انگست ، رئیس دپارتمان علوم غذایی و تغذیه دانشگاه گفت: “موارد ایمنی غذایی که روی کاهو متمرکز است مهم است و کمک های مالی NIFA ارزش کار استاسیویچ را در این زمینه تشخیص می دهد.” “این مطالعه به طور قابل توجهی روند آزمایش ایمنی کاهو را بهبود می بخشد ، و آن را ایمن تر ، موثرتر و جامع تر می کند.”

این پروژه با سایر مطالعات ایمنی مواد غذایی Stasiewicz مطابقت دارد. وی اخیراً مبلغ 220،000 دلار از مرکز ایمنی محصول برای مطالعه محصولات آزمایش سبزیجات برگ دار ، گوجه فرنگی ، سیب و سایر محصولات کمک مالی دریافت کرده است. این پروژه از مدل سازی رایانه ای برای شبیه سازی آزمایش ایمنی در سراسر زنجیره تأمین استفاده می کند ،

از جمله قبل از برداشت ، در بسته بندی ، در فروشگاه مواد غذایی و در رستوران ها. هدف تعیین مناسب ترین مکان ها برای استفاده از تست محصول است.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir