[ad_1]

به گفته محققان ، نتایج یک مطالعه بر روی انگلی در ماهی از تغییر مقررات اروپا حمایت می کند.

کار آنها نشان داد که خطر ابتلا به لارو Anisakis در محصولات شیلاتی ناشی از فعالیت های پرورش گیاه در اروپا کم است. پرورش ماهی ، نوعی آبزی پروری ، شامل تولید مواد غذایی برای مصرف انسان در یک محیط دریایی است.

به گفته نویسندگان تحقیق ، افزایش تقاضا برای محصولات شیلاتی خام یا ناکافی خام از آبزی پروری و شیلات ، نگرانی در مورد خطر ابتلا به انگل های ماهی مشترک انسان و دام را افزایش می دهد. آنیساکیازیس ، ناشی از لارو نماتد متعلق به تیره Anisakis در محیط دریایی ، تهدیدی بزرگ برای سلامتی انسان قلمداد می شود.

قوانین اتحادیه اروپا
مقررات اروپا بیان می کند که استفاده از انجماد محصولات شیلاتی که برای مصرف خام یا پخته نشده مصرف می شود اجباری است ، اما ماهی قزل آلا اطلس پرورشی را شامل نمی شود. این معافیت براساس نظر سازمان ایمنی مواد غذایی اروپا (EFSA) در سال 2010 است.

محققان در مجله Eurosurveillance می گویند که باله دریایی ، باس دریایی اروپایی ، توربوت و قزل آلای رنگین کمان دریایی با پرورش پره نیز باید از یخ زدن بهره مند شوند.

از سال 2016 تا 2018 ، مطالعه ای بر روی 6549 ماهی پرورشی شامل 2،753 گردو ، 2،761 باس دریایی اروپا و 1035 توربوت از 14 مزرعه در ایتالیا ، اسپانیا و یونان انجام شد. این سه گونه 95٪ از تولید محصولات پرورش اتحادیه اروپا را شامل می شود ، به استثنای ماهی آزاد آتلانتیک.

دویست قزل آلای رنگین کمان در دریا در دانمارک به دام افتاده ، 352 باس و 290 باس دریایی که از کشورهای دیگر به ایتالیا و اسپانیا وارد شده اند ، به عنوان بخشی از پروژه ParaFishControl که توسط اتحادیه اروپا تأمین می شود ، که در مارس 2020 پایان یافت ، مورد بررسی قرار گرفتند. هیچ یک از این انگل های مشترک انسان و دام شناسایی شدند

کشف یک لارو rafidascarid در یک باس دریایی اروپا از یک مزرعه ایتالیایی در طی مطالعه منجر به مطالعه بیشتر سایت برای این نوع انگل شد ، که اگرچه انسان و دام نیست ، اما مسیرهای مشابه انتقال نماتدها از Anisakid را نشان می دهد. بیشتر دکمه های دریایی اروپا از همان مزرعه مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند که منفی بودند ، بنابراین محققان پیشنهاد کردند که حضور آن تصادفی است.

نظارت و کنترل داخلی
از آنجا که انتقال لارو آنیساکید در پایین دست انجام می شود ، خطرات اصلی برای کنترل مربوط به مدیریت صحیح شیلات است که عمدتا بر استفاده از پروتکل های تغذیه مناسب و مدیریت مناسب کلاسهای اندازه ماهی متمرکز است.

روش تحقیق همچنین پایه های برنامه ریزی فعالیت های نظارتی را در سیستم های پرورش ماهی اتحادیه اروپا ایجاد می کند. از روشهای تشخیصی می توان به عنوان ابزاری در نوعی تجزیه و تحلیل خطر نقطه کنترل بحرانی استفاده کرد.

چنین سیستمی به شما کمک می کند تا نقاط بحرانی مشاهده شده در هنگام پرورش ماهی و ثبت نظارت انگلی انگل های انسان و دام در امتداد زنجیره تولید آبزی پروری در طول زمان ثبت شود. به گفته محققان ، این سیستم کنترل داخلی باید قیمت های بهتری برای محصولات ماهی با سطح ایمنی بالا و تغییر تدریجی در برنامه های نظارت آزمایشی با تعداد بیشتری ماهی برای بررسی داخلی فراهم کند.

با اجرای یک سیستم کنترل داوطلبانه در سطح مزرعه ، نظارت اپیدمیولوژیک طولانی مدت برای نظارت بر خطر و اطمینان از ایمنی مواد غذایی در محصولات آبزی پروری اروپا مفید خواهد بود.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir