[ad_1]

به گفته مقامات ایمنی مواد غذایی ، شیوع سالمونلا در دانمارک که 25 نفر را مبتلا می کند ، در یک مارک مکمل گیاهی ردیابی شده است.

بیشتر آنها در ماه مارس بیمار شدند و Orkla Care A / S ، فروشنده محصولات مربوطه ، چندین دسته را برداشت.

موسسه دولتی سرم (SSI) ، آژانس دارویی دانمارک ، اداره دامپزشکی و غذایی دانمارک (Fødevarestyrelsen) و موسسه غذایی DTU در حال بررسی شیوع هستند.

در اوایل این هفته ، SSI نشان داد که 23 نفر از اواسط ماه نوامبر تا مارس به همان نوع سالمونلا تیفی موریوم آلوده شده اند. این به روزرسانی شامل دو بیمار دیگر است که در مجموع به 25 نفر می رسند. آنها 2 تا 92 سال سن دارند و در سراسر کشور زندگی می کنند. در مجموع 13 نفر زن و 12 نفر مرد هستند. چهارده نفر نیاز به درمان در بیمارستان دارند.

تلاش برای ردیابی منبع
مصاحبه های بیمار نشان داد که بیشتر پوسته های HUSK Psyllium را به شکل کپسول می خورند. مقایسه با افراد سالم که از آنها خواسته شد همان محصول را مصرف کنند ، نشان داد که بیماران داروی گیاهی را بسیار بیشتر از افراد شاهد می خورند.

غلاف HUSK Psyllium به عنوان دارویی گیاهی برای اسهال ، یبوست ، سندرم روده تحریک پذیر و کلسترول بالا توسط اداره بهداشت و داروی دانمارک در سال 1996 تأیید شد.

لوئیز مولر ، متخصص اپیدمیولوژی در SSI ، گفت که جای تأسف است که داروهای گیاهی که برای مقابله با اسهال و یبوست طراحی می شوند ، افراد را به بیماری سالمونلا مبتلا می کنند.

وی گفت: “این احتمال وجود دارد که افرادی که قبلاً مشکلات معده دارند در معرض ابتلا به سالمونلا جدی باشند.”

آزمایش توسط اداره دامپزشکی و غذا دانمارک نشان داد که سالمونلا در محصول باقی مانده ای است که دو بیمار در خانه دارند.

Orkla Care گفت كه آزمایشات و كنترل كیفیت آن هیچ ارتباطی بین این محصول و شیوع آن نشان نداد ، اما بر اساس اصل احتیاط و مطابق با توصیه آژانس دارویی دانمارك ، بازبینی كرد.

مصرف كنندگانی كه پوسته های دانه ، كپسول های گیاهی یا HUSK Psyllium Gut Balance Basic HUSK Psyllium را از دسته های خاصی خریداری كرده اند ، باید آنها را دور بریزند و یا محصولات را به فروشگاهی كه خریداری كرده اند برگردانند. این محصولات در فروشگاه های ویژه و داروخانه ها و همچنین بصورت آنلاین به فروش می رسید. تاریخ اعتبار از ماه مه تا اکتبر 2023 است.

درباره عفونت های سالمونلا
غذاهای آلوده به باکتری سالمونلا معمولاً به نظر نمی رسند ، بو نمی گیرند و از بین نمی روند. هرکسی می تواند به عفونت سالمونلا مبتلا شود. براساس CDC ، نوزادان ، کودکان ، افراد مسن و افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند در معرض خطر بیشتری برای بیماری جدی قرار دارند زیرا سیستم ایمنی بدن آنها شکننده است.

هر کسی که غذاهای خارج شده خورده باشد و علائم عفونت سالمونلا را پیدا کند باید به دنبال مراقبت های پزشکی باشد. افراد بیمار باید در معرض احتمال قرار گرفتن در معرض باکتری سالمونلا به پزشکان خود بگویند ، زیرا آزمایش های ویژه ای برای تشخیص سالمونلوز لازم است. علائم عفونت سالمونلا می تواند سایر بیماری ها را تقلید کند ، که اغلب منجر به تشخیص نادرست می شود.

علائم عفونت سالمونلا ممکن است شامل اسهال ، گرفتگی شکم و تب در طی 12 تا 72 ساعت پس از خوردن غذای آلوده باشد. در غیر این صورت ، بزرگسالان سالم معمولاً چهار تا هفت روز بیمار هستند. در برخی موارد ، اسهال می تواند به حدی شدید باشد که بیماران باید در بیمارستان بستری شوند.

بزرگسالان ، کودکان ، زنان باردار و افرادی که دارای سیستم ایمنی ضعیف هستند ، مانند بیماران سرطانی ، به احتمال زیاد به بیماری شدید و شرایط جدی ، گاهی تهدید کننده زندگی مبتلا می شوند. برخی از افراد بدون اینکه بیمار شوند یا علائمی از خود نشان دهند ، آلوده می شوند. با این حال ، آنها هنوز هم می توانند عفونت را به دیگران منتقل کنند.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir