[ad_1]

داده های FDA برای نظارت بر بازرسی ها برای سال مالی (FY) 2020 ، که نشان می دهد چند بار تخلفات خاصی در بازرسی از تأسیسات غذایی بین اکتبر 2019 و سپتامبر 2020 مشاهده شده است ، منتشر نشده است.

Hampton، VA-Registrar Corp. این تجزیه و تحلیل داده ها را از سازمان غذا و دارو انجام داده و تجزیه و تحلیل پنج دسته بزرگترین تخلفات ذکر شده توسط بازرسان FDA در سال مالی 2020 را ارائه داده است:

1. برنامه های انطباق توسط تأمین کنندگان خارجی
طبق قانون نوسازی ایمنی غذا (FSMA) ، FDA بیشتر واردکنندگان مواد غذایی را ملزم می کند تا برنامه های تأمین کننده تأمین کننده خارجی (FSVP) را برای تأمین کنندگان خود تهیه و نگهداری کنند. این نیاز به منظور اطمینان از انطباق تأمین کنندگان با الزامات FDA و تولید مواد غذایی به روش ایمن در نظر گرفته شده است.

در طی بازرسی های FSVP ، FDA انتظار دارد كه واردكنندگان FSVP های كامل را ارائه دهند كه از ایمنی مواد غذایی به اندازه كافی به تأمین كنندگان اطمینان حاصل كند. در سال مالی 2020 ، FDA 514 تسهیلات را به دلیل عدم توسعه FSVP ذکر کرد. در حالی که بیشتر بازرسی ها از تأسیسات غذایی به دلیل همه گیری COVID-19 در بیشتر سال های 2020 به حالت تعلیق درآمد ، FDA به بازرسی های FSVP از راه دور ادامه داد. استناد به FSVP در مقایسه با 2019 51 درصد افزایش یافته است. این سومین سال متوالی است که عدم توسعه FSVP بیشترین استناد به نقض بازرسی است.

2. تجزیه و تحلیل خطر
در سال 2020 ، FDA 104 مورد را ذکر کرد که در آن تاسیسات قادر به ارائه تجزیه و تحلیل خطر کافی نبودند. آژانس برای تأسیس خطرات بالقوه بیولوژیکی ، شیمیایی یا فیزیکی که ممکن است در تاسیسات رخ دهد ، و همچنین ایجاد کنترل های پیشگیرانه برای این خطرات ، از بیشتر تأسیسات مواد غذایی لازم است. این روش دیگری است که FDA تضمین می کند که امکانات پروتکل های ایمنی مواد غذایی را حفظ می کنند.

این خطرات ممکن است متفاوت باشد. به عنوان مثال ، این مرکز ممکن است شناسایی کند که زنده ماندن عوامل بیماریزا در فرآیند طراحی شده برای از بین بردن آنها. از طرف دیگر ، این مرکز ممکن است مناطقی را شناسایی کند که تمیز کردن ناکافی تجهیزات منجر به تماس متقابل با مواد حساسیت زا شود.

3. کنترل آفات
در بازرسی از تاسیسات ، بازرسان FDA به دنبال نشانه هایی از احتمال آفت زدگی هستند. FDA 98 مورد را به دلیل عدم جلوگیری از نگهداری آفات در انبار خود یا سو ab استفاده از سموم دفع آفات به روشی ذکر می کند که می تواند باعث آلودگی احتمالی غذا شود.

4. کنترل تولید
کنترل تولید ، فرآوری ، بسته بندی و نگهداری نشان دهنده 95 سایت ذکر شده در سال 2020 برای تأسیسات غذایی است. این استناد نشان می دهد که تاسیساتی تحت شرایطی که احتمال رشد بالقوه میکروارگانیسم ها ، آلودگی متقابل با مواد آلرژی زا یا آلودگی و خراب شدن غذا را به حداقل برساند ، کار نکرده است. FDA برای جلوگیری از خطرات احتمالی برای سلامتی مصرف کننده ، به امکانات برای تهیه یک محیط کنترل شده هنگام دست زدن به غذا نیاز دارد.

5. کارکنان
پنجمین مورد تخلف هنگام بازرسی از مواد غذایی در سال مالی 2020 ، مشکلات مربوط به کارکنان بود. این موارد ممکن است شامل عدم رعایت موارد بهداشتی یا سایر روشهای خوب تولید در رابطه با جابجایی غذا توسط کارمندان باشد. FDA 87 استناد برای این تخلف صادر کرد.

نقل قول های بهداشتی
اگرچه هیچ استناد بهداشتی در پنج مورد برتر قرار ندارد ، اما استناد بهداشتی در صورت ترکیب با سایر تخلفات ، تعداد قابل توجهی از تخلفات سال مالی 2020 را تشکیل می دهد. مثلا:

  • FDA 81 بار از امکانات پردازش غذاهای دریایی به دلیل عدم نظارت صحیح در اقدامات بهداشتی خود یاد می کند. اینها ممکن است شامل نظارت نادرست بر ایمنی تماس آب با غذا ، وضعیت و تمیزی سطوح تماس با غذا یا “نگهداری شستشوی دست ، ضدعفونی کننده دست و توالت” باشد.
  • FDA 80 مرکز نگهداری و بهداشت گیاهان را ذکر می کند. اینها نتیجه عدم توانایی در نگهداری یک مرکز بهداشتی مواد غذایی تمیز و بهداشتی است که می تواند تهدیدی برای محیط زیست برای غذا نیز باشد. FDA از تاسیسات استناد می کند زیرا 58 بار تجهیزات خود را تعمیر نکرده اند.
  • FDA 45 بار برای اصلاح سطوح تماس با غذا از تاسیسات نام می برد. این معمولاً به این معنی است که ظروف و سطوح مورد استفاده برای پخت و پز به درستی تمیز نشده اند تا از آلودگی محصول جلوگیری شود.

آماده شدن برای سال مالی 2021
در حالی که تخلفات FSVP به طور قابل توجهی افزایش یافته است ، مهمترین استنادات دیگر در FY 2020 نسبت به FY 2019 کمتر منتشر شده است. این احتمالاً به دلیل تعویق موقت بیشتر بازرسی های مواد غذایی در سال 2020 در نتیجه COVID 19 است.

برای سال 2020 ، در کل 241،567 ثبت غذا با FDA در سراسر جهان انجام شده است. ثبت نام برای سال 2021 حدود 25 درصد به 182147 می رسد.

کارشناسان ثبت شرکت برای ایمنی مواد غذایی به شرکتها کمک می کند تا بازرسی از تأسیسات را انجام دهند و سایر مقررات FDA را رعایت کنند.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir