[ad_1]

داده های مربوط به ظهور مقاومت ضد میکروبی در عفونت های سالمونلا و کمپیلوباکتر انسان در اروپا پیشرفت کمی نشان می دهد.

مرکز اروپایی پیشگیری و کنترل بیماری (ECDC) و سازمان ایمنی مواد غذایی اروپا (EFSA) دریافته اند که مقاومت در باکتری هایی که باعث عفونت های ناشی از غذا می شوند هنوز هم زیاد است.

داده های مربوط به 2018 و 2019 در مورد مقاومت ضد میکروبی (AMR) در باکتری های مشترک انسان و دام و حیوانات و مواد غذایی سالانه توسط کشورهای عضو اتحادیه اروپا جمع آوری می شود و توسط EFSA و ECDC تجزیه و تحلیل می شود.

نظارت در سال 2018 بر روی مرغ و لاشه و گوشت به دست آمده متمرکز بود ، در حالی که در سال 2019 هدف خوک ها و گوساله های زیر 1 سال و گوشت آنها بود.

گزارش AMR شامل داده هایی برای جدایه های سالمونلا ، کمپیلوباکتر و E. coli و همچنین از مشاهده جدا شده های E. coli تولید کننده ESBL- / AmpC- / کارباپنماز است.

سالمونلا و کمپیلوباکتر
مقاومت بالایی در برابر سیپروفلوکساسین ، آنتی بیوتیکی که معمولاً برای درمان انواع مختلفی از عفونت استفاده می شود ، در انسان برای سالمونلا کنتاکی گزارش شده است. در سالهای اخیر در چندین کشور سالمونلا انتریتیدیس مقاوم به نالیدیکسیک اسید و / یا سیپروفلوکساسین گزارش شده است.

متخصصان گفتند که افزایش میزان مقاومت به فلوروکینولون و کینولون در این گونه های سالمونلا احتمالاً نشان دهنده شیوع سویه های به خصوص مقاوم است.

در Salmonella spp. از موارد انسانی در سال 2019 ، مقاومت در برابر آمپی سیلین ، سولفونامیدها و تتراسایکلین ها به طور کلی زیاد بود ، در حالی که مقاومت در برابر سفالوسپورین های نسل سوم در سفوتاکسیم و سفتازیدیم به ترتیب 1.8 و 1.2 درصد کم بود.

فقط هشت کشور مقاومت در برابر آخرین عوامل ضد میکروبی آزیترومایسین و تیگسیکلین را آزمایش کردند ، اما مقاومت در میان گونه های سالمونلا کم بود. در حدود 1 درصد

از نظر کمپیلوباکتر ، مقاومت در برابر سیپروفلوکساسین در اکثر کشورها به قدری رایج است که از این ماده ضد میکروبی تا حد محدودی در درمان چنین عفونت هایی در انسان استفاده می شود.

نسبت جدایه های انسانی کمپیلوباکتر ژژونی مقاوم در برابر اریترومایسین در 1.5٪ کم است ، اما در Campylobacter coli بیشتر است – 12.9٪.

نسبت بالایی از مقاومت به تتراسایکلین در کمپیلوباکتر ژژونی و کولی مشاهده می شود. کشورها سطح پایین مقاومت به جنتامایسین را گزارش می کنند ، به استثنای ایتالیا برای کمپیلوباکتر کلی.

بسیاری از مقاومت ها و روندها در طول زمان
مقاومت ترکیبی در برابر دو ضد میکروب حیاتی – فلوروکینولون ها و سفالوسپورین های نسل سوم در سالمونلا و فلوئوروکینولون ها و ماکرولیدها در کمپیلوباکتر – کم است. این ضد میکروب ها معمولاً برای درمان عفونت های جدی سالمونلا و کمپیلوباکتر در انسان استفاده می شوند.

مقاومت چند دارویی (MDR) به طور کلی با 25.4٪ در میان گونه های سالمونلا زیاد است. از موارد انسانی. معمولاً در بین سالمونلا مونوفازیک تیفیموریوم 1،4 ،[5]، 12: من: – و سالمونلا کنتاکی با حدود 73 درصد. یازده جدایه نسبت به هشت ماده از نه ماده آزمایش شده مقاوم بودند ، فقط مستعد مروپنم بودند.

MDR در ایزوله های آزمایش شده برای چهار کلاس ضد میکروبی – فلوروکینولون ها ، ماکرولیدها ، تتراسایکلین ها و آمینوگلیکوزیدها – به طور کلی در کمپیلوباکتر ژژونی کم است اما در کمپیلوباکتر کولی متوسط ​​است. رایج ترین آن مقاومت در برابر سیپروفلوکساسین و تتراسایکلین است.

از سال 2015 تا 2019 ، به ترتیب در هشت و یازده کشور عضو در مقاومت به آمپی سیلین و تتراسایکلین ها در ایزوله های سالمونلا انسانی کاهش یافته است. روند افزایش مقاومت در مقایسه با کاهش سیپروفلوکساسین / کینولونها و تتراسایکلین در سالمونلا انتریتیدیس و آمپی سیلین در سالمونلا اینفنتیس بیشتر مشاهده می شود.

روند افزایشی مقاومت به فلوروکینولون در کمپیلوباکتر ژژونی در 9 کشور و در کمپیلوباکتر کلی در دو کشور مشاهده شده است. به طور کلی ، مقاومت به تتراسایکلین افزایش می یابد ، اما مقاومت به اریترومایسین کاهش می یابد.

همچنین یک روند نزولی در شیوع تولید بتا لاکتاماز با طیف گسترده (ESBL) وجود دارد که در نمونه های حیوانات تولید کننده مواد غذایی از 13 کشور بین سالهای 2015 و 2019 تولید E. coli می کند. این مهم است زیرا برخی از سویه های ESBL coli مسئول متخصصان گفتند ، عفونت های جدی در انسان است.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir