[ad_1]

طبق آژانس استاندارد مواد غذایی (FSA) ، خطر کلی ایمنی غذا به دلیل خروج انگلیس از اتحادیه اروپا افزایش نیافته است.

مقامات همچنین گفتند که این آژانس هیچ شواهدی را مشاهده نکرده است که نشان دهد خطر جنایت غذایی یا تقلب غذایی بیشتر است.

یک جدول زمانی اصلاح شده برای معرفی کنترل های واردات ممکن است توانایی FSA را در ردیابی چنین محموله ها و کنترل محصولات مشکل ساز در مرز کاهش دهد. در حال حاضر اتحادیه اروپا در حال بررسی صادرات گوشت و ماهی به انگلستان است ، اما انگلستان با این واردات از اتحادیه اروپا مقابله نمی کند.

مشکلات تأخیر
FSA گفت ، تأخیر شش ماهه در اعلان قبلی غذاهای پرخطر و خوراک از کشورهای اتحادیه اروپا به این معنی است که مشکلات ممکن است به مرز منتقل نشوند و باید در زنجیره غذایی بیشتر حل شوند.

در حالی که آژانس معتقد است که هرگونه تاخیر بیشتر “چالش” هایی ایجاد می کند ، تنظیم کننده قانون افزود که این زمان بیشتر برای حمایت از آمادگی تاجران و انطباق با الزامات جدید واردات فراهم می کند.

از اکتبر 2021 ، برای محصولات با منشا حیوانی مانند عسل ، گوشت و فرآورده های لبنی ، غذاهای غیر حیوانی با خطر بالا (HRFNAO) و برخی محصولات جانبی خاص حیوانی که از اتحادیه اروپا وارد انگلیس می شوند ، نیاز به اطلاع قبلی وجود دارد. برای محصولات با منشا animal حیوانی و برخی از محصولات جانبی حیوانات نیز مجوزهای بهداشتی لازم است.

از ژانویه 2022 ، بررسی های فیزیکی در ایستگاه های بازرسی مرزی بر روی محصولات با منشا حیوانی ، برخی محصولات جانبی خاص حیوانات ، HRFNAO و گیاهان پر خطر انجام می شود. الزامات مربوط به اطلاع رسانی قبلی و بررسی اسناد ، از جمله گواهی های بهداشتی گیاهان و محصولات گیاهی کم خطر معرفی می شود. از ماه مارس ، بازرسی از حیوانات زنده ، گیاهان کم خطر و محصولات گیاهی در ایستگاه های بازرسی مرزی انجام می شود.

FSA اکنون دسترسی کامل به سیستم هشدار سریع غذا و خوراک (RASFF) را از دست داده است و می خواهد برای همه غذاها و خوراک های پرخطر وارداتی ، نه فقط از خارج از اتحادیه اروپا ، اخطار قبلی را معرفی کند. این امکان را فراهم می کند تا مشخص شود چه کالاهایی وارد انگلیس می شوند و مقصد آنها در انگلستان است و همچنین می توان محصول را به منبع خود ردیابی کرد.

تریشینلا ، جوهر و صدف
نظرات در شواهد کتبی ارسال شده به کمیته محیط زیست ، غذا و امور روستایی به عنوان بخشی از تحقیقات درباره صادرات غذاهای دریایی و گوشت به اتحادیه اروپا ارائه شد.

در مورد درخواست انگلیس از کمیسیون اروپا در ماه فوریه برای حذف شرط آزمایش تریشینلا برای همه گوشت خوک منجمد که دارای گواهینامه منشأ از شرایط مسکن کنترل شده است ، رای مثبت داده شد. طبق مقررات وزارت محیط زیست ، غذا و امور روستایی (دفرا) ، این آیین نامه در 21 آوریل اجرا خواهد شد.

اتحادیه اروپا همچنین اجازه وارد کردن نرم تنان دو پوسته زنده را از آبهای کلاس B برای درمان نمی دهد. مناطق تولید به A ، B یا C طبقه بندی می شوند که A کوچکترین و C بیشترین آلودگی را دارند.

یکی از موضوعات این بود که برخی از پستهای بازرسی مرزی که درخواست صدور گواهینامه بهداشت برای صادرات (EHC) را دارند امضا شده و با جوهر رنگی مشخص مهر می شوند. نیازی به استفاده از رنگ خاص نیست ، اما باید متفاوت از گواهی چاپ شده باشد.

موسسه Chartered بهداشت محیط ، انجمن تأمین کنندگان مستقل گوشت ، اتحادیه کشاورزان ملی ، شورای طیور انگلیس و انجمن پردازندگان گوشت انگلیس از جمله بیش از 30 گروه هستند که شواهد کتبی را برای تحقیقات ارائه داده اند.

جرم غذایی و رویکرد مبتنی بر ریسک
این کمیته همچنین سه جلسه شواهد شفاهی برگزار کرد. گری مک فارلین ، مدیر CIEH در ایرلند شمالی ، در اواسط ماه مارس در یکی از این جلسات صحبت کرد ، گفت که جرم غذایی همچنان یک خطر است.

“همه این خطرات لزوما خطرات بهداشت عمومی را تهدید نمی کنند ، اما بسیاری از آنها به طور بالقوه می توانند به ویژه هنگامی که با مناطقی مانند واکنش های آلرژیک و برچسب گذاری نامناسب محصولات مواجه می شویم. از نظر تخصصی من پاسخ کوتاه این است که بله ، تأخیر در تأسیس بازرسی ها سلامت جامعه را تهدید می کند. “

“ما نباید نگران اکثریت قریب به اتفاق اپراتورهای سخت کوش و مشاغل قانونی مواد غذایی در اینجا باشیم. کسانی که متعهد می شوند کنترل ها و بازرسی هایی را که سیستم معرفی می کند ، خنثی کنند. “

جورج جوستیس ، وزیر محیط زیست در جلسه دیگری بعداً در ماه مارس گفت که اتحادیه اروپا فقط به آئین نامه کاری خود نگاه نمی کند.

“صادقانه بگویم ، بازرسی های اتحادیه اروپا از صادرات انگلیس کاملاً بی فایده است. محصولی که هم اکنون در اختیار ما قرار دارد به همان اندازه ایمن است که سه ماه پیش در آن امکان پذیر بوده است ، زیرا بدون هیچ سندی می تواند به مسافرت برود. ما انتخاب کرده ایم که این موضوع را تأیید کنیم و در نحوه بررسی مرحله به مرحله عمل گرا باشیم. اتحادیه اروپا بر اساس یک رویکرد مبتنی بر ریسک واقعاً به این موضوع نزدیک نشده است. کالاهایی که از اتحادیه اروپا می آیند امروز نسبت به سه ماه قبل تهدید بیشتری ندارند. به همین دلیل ، ما اعتقاد نداریم که خطری برای سلامت جامعه وجود دارد. “

عدالت گفت: انگلستان می تواند رویكرد مبتنی بر ریسك بیشتری برای بررسی مرزها داشته باشد ، زمانی كه خارج از اتحادیه اروپا باشد.

“ما می توانیم به جای داشتن فقط نرخ بازرسی تعیین شده در قانون ، مانند سیستم اتحادیه اروپا ، یک رویکرد بسیار پویاتر داشته باشیم که در آن شما خطرات نوظهور را در زمان واقعی شناسایی کنید و انرژی خود را متمرکز کنید تا مشکلات خاص را از هر کجا که بتوانید تشخیص دهید. به دنیا بیا ، “او گفت.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir