خانه ایرلند شمالی قبل از سفره کریسمس با عصبی آشپزی می کند


بر اساس مطالعه “safefood” ، یک چهارم آشپزهای خانگی از پختن یک وعده غذایی کریسمس عصبی هستند.

همچنین یک نظرسنجی آنلاین در اواخر ماه نوامبر از بیش از 300 بزرگسال در ایرلند شمالی نشان داد که از هر شش نفر در سنین 18 تا 34 سال یک نفر اولین شام کریسمس خود را در این سال برگزار می کند. Safefood یک نهاد دولتی است که ایمنی مواد غذایی را در جزیره ایرلند ارتقا می دهد.

بیش از نیمی از پاسخ دهندگان همچنین برای خانواده و دوستان کوچکتر شام کریسمس ترتیب می دهند و 15 درصد قصد دارند وعده غذایی را به عزیزانشان برسانند.

یک سوم پاسخ دهندگان قصد دارند غذای خود را برای کریسمس زودتر از حد معمول خریداری کنند و یک چهارم آن را منجمد کنند و قصد دارند از غذای آماده در طول روز استفاده کنند.

نکات باقیمانده
این مطالعه همچنین نشان داد که 15٪ بوقلمون خود را بیشتر از حد توصیه شده و بعضی دیگر تا چهار روز یا بیشتر نگه داشته اند ، که می تواند خطر مسمومیت غذایی را افزایش دهد. Safefood گفت: مواد باقی مانده باید ظرف دو ساعت از پخت و پز در یخچال و یخچال نگهداری شوند و ظرف سه روز خورده شوند آنها فقط یک بار باید گرم شوند.

این مطالعه توسط تحقیقات همدلی و به سفارش safefood انجام شده است که با همكاری سرآشپز محلی سوزی لی یك كارزار ایمنی غذایی در كریسمس برای از بین بردن استرس ناشی از پخت و پز تعطیلات آغاز كردند.

لیندا گوردون ، کارشناس ارشد ایمنی مواد غذایی در Safe Food ، گفت: “با وجود بسیاری از مردم که امسال برای اولین بار شام کریسمس می پزند ، ما واقعاً می خواهیم به اعتماد به نفس کمک کنیم قبل از اینکه کاری بزرگ به نظر برسد . نکته اصلی این است که به خود زمان کافی اختصاص دهید – مهم نیست که چه مدت بوقلمون یخ زده را ذوب کنید ، چه مدت آن را بپزید یا چه مدت نگه دارید تا مواد باقی مانده را حفظ کنید. “

در سال 2019 ، بیش از 110،000 نفر از وب سایت Safe Food بین شب کریسمس و کریسمس برای نکات آشپزی بازدید کردند. شامل نکات ایمنی غذا ، ماشین حساب پخت بوقلمون و دستورالعمل های باقی مانده است.

با جمع شدن گروههای كوچكتر از افراد ، این تحقیق نشان داد كه تقریباً نیمی از سرآشپزهای تعطیلات قصد دارند تاجی بوقلمون امسال درست كنند ، در مقایسه با یك بوقلمون كامل ، با 8 درصد برنامه ریزی برای خدمت به بوقلمون بدون استخوان و رول.

نکاتی برای آشپزها برای اولین بار
لی گفت که او در حال همکاری با غذای بی خطر برای کمک به کاهش فشار از آشپزهای کریسمس است.

وی گفت: “با این وجود ، برای بسیاری از افراد تصور اینکه باید برای این تعطیلات آماده شوند ، می تواند یک کار بسیار دلهره آور و استرس زا باشد ، به خصوص هنگامی که این کار را برای اولین بار انجام می دهید.”

“کلید یک شام کریسمس موفق اغلب به آماده سازی برمی گردد. همه چیز را از قبل برنامه ریزی کنید و به آن پایبند باشید. پر کردن مواد غذایی خود را یک روز قبل انجام دهید و سیب زمینی ها ، هویج ها و همه سبزیجات دیگر را پوست بگیرید و یک شب در قابلمه ها با آب سرد بگذارید. “

در جمهوری ایرلند ، غذای سالم به آشپز مشهور پاول فلین پیوست تا کمپین ایمنی غذایی کریسمس خود را آغاز کند.

تحقیقات نشان می دهد که 9 درصد از جمعیت یا 315000 نفر برای اولین بار شام کریسمس را می پزند و 13 درصد می گویند از این بابت عصبی هستند.

این بررسی همچنین نشان داد که نیمی از پاسخ دهندگان مجموعه کریسمس کوچکتر با خرید 27 درصد تاج بوقلمون و 17 درصد خرید بوقلمون بدون استخوان و رول دارند. با این حال ، 42 درصد هنوز قصد پخت یک بوقلمون کامل را دارند. بیش از یک در ده برنامه دارد که امسال شام کریسمس را به خانواده تحویل دهد.

Chatbot Safefood ، موجود در Facebook Messenger ، Google Assist و Alexa ، می تواند قبل از کریسمس یا در طول روز به س questionsالات پاسخ دهد.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>