حتی یک مزرعه کوچک نیز به یک طرح ایمنی غذایی قوی و حمایت قانونی از آن نیاز دارد


تحلیل و بررسی

او می تواند برخی از سالادهای متوسط ​​را پرورش دهد. او با شادی به مشتری که در غرفه خود در بازار کشاورزان محلی متوقف می شود ، با نشاط می گوید: “برای شما و خانواده تان بسیار سالم”.

در یک غرفه دیگر ، یک کشاورز مقداری پنیر تولید شده در مزرعه را به نمایش می گذارد. وی به گروهی از مشتریانی كه دور بازار مزرعه قدم می زدند و در غرفه خود توقف می كردند گفت: “این از گاوهایی است كه از نژاد چمن استفاده می شود.

در یک رستوران خیابان ماین ، یک کشاورز با افتخار توت فرنگی های خود را برای آشپز ، که به طور منظم میوه آن را خریداری می کند ، انتخاب می کند. او می گوید: “زیبایی های واقعی.” – بزرگ و بالغ هستند. بازدید کنندگان شما آنها را دوست خواهند داشت. شیرین و آبدار ، بدون آفت کش. “

این کشاورزان چند مورد مشترک دارند. آنها به عنوان کشاورزان خرده مالک شناخته می شوند و بنابراین از بسیاری از مقررات مانند بازرسی های اجباری در قانون نوسازی ایمنی مواد غذایی معاف هستند. آنها بیشتر مستقیماً به مشتریان خود می فروشند.

آنها چیز دیگری دارند که حتی از ارزش بیشتری نیز برخوردار است. اعتماد مشتریان آنها.

راشل آرمسترانگ ، بنیانگذار و مدیر عامل Farm Commons ، گفت: در سطح کسب و کار ، این بسیار مهم است. اما گرچه دانستن چگونگی مدیریت و داشتن پایگاه مشتری وفادار یک چیز است ، اما دانستن چگونگی محافظت از مشتریان در برابر مشکلات ناشی از عوامل بیماری زای ناشی از مواد غذایی و محافظت از مزرعه در برابر دعاوی مسئله دیگری است.

دادخواست؟ برخی از افراد می پرسند این موضوع چه ارتباطی با مزارع کوچک دارد که بسیاری از آنها ارگانیک هستند. آرمسترانگ هشدار می دهد اما منطق این است که اگر همه کارها را به درستی انجام دهید ، آنچه ممکن است اشتباه انجام شود خطرناک است.

همه چیز اتفاق می افتد دشمنان کوچک میکروسکوپی مانند E coli ، سالمونلا و لیستریا می توانند یک محصول یا محصول را آلوده کرده و مشتریان شما را بدتر کنند. و اگرچه مشتریان شما را به عنوان یک کشاورز ارزیابی می کنند ، اما هزینه مراقبت های پزشکی در صورت ابتلا مشتری به بیماری ناشی از غذا ، به ویژه اگر باعث مشکلات سلامتی یا مرگ مادام العمر شود ، می تواند سرسام آور باشد. گاهی اوقات آنقدر زیاد است که حتی می تواند به معنای از دست دادن یک مزرعه باشد.

آرمسترانگ گفت: “این مشتری نیست كه بر آن اصرار می ورزد.” “اینها شرکت های بیمه درمانی هستند. آنها کسانی هستند که در میز مذاکره یا در دادگاه خواهید دید. “

از این گذشته ، اطمینان از جلوگیری از آلوده شدن عوامل بیماری زا در مواد غذایی به مشتریان ، بنیان اصلی تجارت مزرعه است.

آرمسترانگ درباره کار با کشاورزان کوچک و ارگانیک ، به ویژه کشاورزان جدید گفت: “من چشم های پرستاره زیادی می بینم.” “بسیاری از مردم فکر می کنند که می توانند روی عقل سلیم و شهود حساب کنند. اما بعضی از آنها لزوماً شهودی نیستند. همچنین نقشی وجود دارد که تخصص ، تحقیقات ، مطالعات و تحقیقات در این زمینه ایفا می کند. این فراتر از عقل سلیم است که می تواند در خانه استفاده شود. “

با توجه به این نکته ، فارم کامونز توصیه های ایمنی غذا را شامل می شود ، از انطباق با مقررات ایمنی مواد غذایی ، از جمله قانون مدرنیزاسیون ایمنی غذا ، تا اخذ پوشش بیمه ای ، تا تنظیم یک سیستم نگهداری سوابق که نشان می دهد ایمنی مواد غذایی ، برای اجرای یک طرح ایمنی مواد غذایی ، و موارد دیگر. برای جلوگیری از تصادف با بیماری های ناشی از غذا ، لیست های چک لیست ، فلوچارت ، کتابچه های راهنما و مواد چندرسانه ای وجود دارد ، در حالی که در صورت ایجاد انعطاف پذیری ، مقاومت می کند.

جو برمودز از گروه بیمه Berrian این هشدار را در مورد خسارت ناشی از عوامل بیماری زای مواد غذایی به اشتراک گذاشت – مهم نیست که کشاورز چقدر مراقب باشد.

” . . شما هنوز هم نمی توانید با برخی غذاها جلوی این کار را بگیرید “، وی با اشاره به عوامل بیماری زا گفت: “ماهیت این جانور این است که دزدکی حرکت خواهد کرد. خطای انسانی بزرگترین دشمن ماست. “

این می تواند چیزی به اندازه حضور کارمندی که برای کار با نورو ویروس یا لیستریا مونوسیتوژنز وارد یک ماده مغذی با چنگال یا چکمه های شخصی می شود ، غیر قابل توجه باشد.

وی اظهار داشت: عوامل بیماری زا اهمیتی نمی دهند که غذا محلی باشد یا از غذای بزرگ گرفته شود.

آرمسترانگ موافق است: “اساساً هیچ چیز درست نیست که غذای مزارع کوچک یا ارگانیک ایمن تر باشد.”

در مصاحبه قبلی ، الیزابت بین ، دانشمند علوم غذایی کرنل ، که همچنین مدیر اتحاد ایمنی مواد غذایی است ، گفت که پس از بیش از 20 سال کار با تولید کنندگان ، او معتقد است آموزش ایمنی مواد غذایی واقعا ارزشمند است. زیرا “من فکر نمی کنم همه چیز عقل سلیم باشد “

وی گفت: “هر كشاورزی باید خطرات ایمنی مواد غذایی را بفهمد ، چگونگی ارزیابی خطرات خود در مزارع و كاهش آنها را”. “اما اگر شما هرگز در معرض این اطلاعات نبوده اید ، از کجا می دانید که دانش درستی دارید؟”

بیمه حقوقی چیزی بیشتر از یک گودال پول است
البته دامنه یک مزرعه کوچکتر به دامنه یک مزرعه بزرگ نزدیک نیست ، که اغلب محصولات خود را در بسیاری از سایتها ، برخی از آنها در سراسر کشور یا حتی خارج از کشور توزیع می کند. عملیات عمده مقررات بسیاری دارد که باید رعایت شوند.

اما در حالی که بسیاری از مزارع کوچک از مفاد قانون مدرنیزاسیون ایمنی مواد غذایی مستثنی هستند ، این بدان معنا نیست که از دعاوی قضایی معاف هستند.

آرمسترانگ گفت: “کاملاً نه.” “عدم وجود مقررات به این معنا نیست که اگر غذای او بیمار شود ، یک کشاورز کوچک می تواند از تعهدات قانونی جلوگیری کند.

“برخی از هزینه های پزشکی می تواند بسیار گران باشد. حتی ممکن است برخی هزینه ها برای تأمین یک عمر درمان مورد نیاز باشد. “

دوباره ، او به مردم یادآوری می کند که این مشتری نیست که کشاورز از آن طرف میز یا دادگاه مراقب او خواهد بود.

وی گفت: “اینها شرکت های بیمه درمانی نمایندگی مشتریان هستند.”

وی در توصیف بیمه مسئولیت گفت که این چیزی فراتر از “بردن پول به چاله” است.

و او اشاره می کند که داشتن آن قبل از اتفاقی قطعاً بهتر از جستجوی وکیل بعد از اتفاقی است.

وی با اشاره به از دست دادن یک مزرعه گفت: “شما نمی خواهید در آستانه ضرر باشید.”

اما چرا؟
بیمه مسئولیت ایمنی مواد غذایی به عنوان یکی از آخرین روندها در تنظیم بازار ایمنی مواد غذایی در حال ظهور است.

اما چرا؟ از جان آلوسیوس کوگان جونیور از دانشکده حقوق دانشگاه کانتیکت و نویسنده کتاب پرونده دشوار مسئولیت مدنی می پرسد.

پاسخ ، او می گوید ، ساده است: غذا خطرناک ترین محصول مصرفی ما است و دولت های محلی و فدرال ما را به طور کامل از خطر محافظت نمی کنند.

طبق مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها ، از هر شش تا 48 میلیون آمریکایی هر ساله یک نفر از بیماری های ناشی از مواد غذایی ناشی از عوامل بیماری زا مانند سالمونلا ، نورو ویروس ، لیستریا و اشریشیا کلی (E. coli) رنج می برد. بر اساس برآوردهای CDC ، هر ساله 128000 آمریکایی به بیمارستان بستری می شوند و 3000 بیمار در اثر بیماری های ناشی از غذا می میرند.

هزینه های پزشکی ، از دست دادن بهره وری و هزینه های اقتصادی مرگ زودرس ، درد و رنج در ایالات متحده به دلیل بیماری های ناشی از غذا سالانه 77.7 میلیارد دلار برآورد می شود.

جامعه مبارک
تروی اسمیت ، مدیر مشارکت های Veracity Insurance Solutions ، گفت: “ما در یک جامعه بحث برانگیز زندگی می کنیم.”

چند سال پیش ، Veracity به این نتیجه رسید که برای بررسی فرصت های خاص لازم است – افراد یا مشاغل توسط بیمه نامه های معمولی نادیده گرفته می شوند. در نتیجه مطالعه ، این شرکت برنامه بیمه مسئولیت شخص ثالث خود را که یک بیمه نامه با 20000 بیمه کننده به نام خود است ، راه اندازی کرد.

هدف این برنامه بخشی از جنبش خرید مواد غذایی از کشاورزان محلی ، باغبانان ، آشپزها و بازارهای کشاورزان است.

و همه چیز را ساده نگه دارید.

اسمیت با اشاره به اینکه مشتریان می توانند برنامه های آنلاین را پر کنند گفت: “شما حتی مجبور نیستید با یک نماینده صحبت کنید.”

در این مورد بیشتر تحقیق کنید و سپس خود تصمیم بگیرید که از آنجا به کجا بروید.

اسمیت گفت: “اگر غذا را از زمین یا بوته یا درخت بکشید و آن را برای فروش در جایی ببرید و کسی بیمار شود ، قطعاً می خواهید بیمه داشته باشید.”

آرمسترانگ گفت “پایداری قانونی” مهمترین است. و این اهمیت دوچندان دارد که در نظر بگیرید بسیاری از کشاورزان کوچک و ارگانیک در انجام “کارهای جسورانه و خلاقانه مورد نیاز جهان” نقش دارند.

وی گفت: “ما در سیستم غذایی خود به آن نیاز داریم.”

درباره Farm Commons
آرمسترانگ پس از اخذ مدرک لیسانس در محیط زیست حیات وحش ، در مزارع محلی کار می کند ، یک باغ اجتماع را اداره می کند ، یک برنامه غیرانتفاعی از مزرعه برای آشپزی اجرا می کند و تمام تلاش خود را برای غذا و کشاورزی انجام می دهد.

از طریق تمام این تجارب مرتبط با ag ، او شروع به دیدن نیاز مستمر به دانش حقوقی کرد.

این تصمیم: “من می دانستم که به عنوان یک جامعه قادر به پرداخت خدمات حقوقی نیستیم ، تصمیم گرفتم به دانشکده حقوق بروم.” با این حساب ، او تجربه خود را در قانون کشاورزی پایدار ساخت.

از آنجا ، او به پیدا کردن Farm Commons ادامه داد.

او به عنوان بنیانگذار و مدیرعامل سازمان فقط بر یک چیز تمرکز دارد: ایجاد مشاغل کشاورزی قوی تر و از نظر قانونی پایدارتر.

وی در خلاصه ای از رزومه خود گفت: “من هر روز راهكارهایی را امتحان می كنم ، به كار می گیرم و افزایش می دهم كه به افراد كمك می كند تا از نقاط قوت خود برای ایجاد یك تجارت قدرتمند و قانونی پایدار استفاده كنند.” “از نظر من ، انصاف مجامع کشاورزان را ملزم می کند تا بر اسنادی که موفقیت آنها را شکل می دهد ، کنترل کنند: اجاره بها در زمین های کشاورزی ، قراردادهای کار ، قراردادهای فروش و غیره. ما به تحقق آن کمک می کنیم. “

Farm Commons همچنین مشاوره و اطلاعاتی در مورد مواردی مانند اجاره ، اعتماد و وصیت نامه ، فروش و قرارداد ، کارگران و گردشگری کشاورزی با ارزش افزوده ارائه می دهد.

در بنر این سازمان در وب سایت خود آمده است: “مزارع قوی و پایدار بر اساس مبانی حقوقی ساخته شده اند.”

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>