جزئیات گزارش شیوع شیر خام STEC فرانسه در سال 2019


مقامات بهداشتی فرانسه گزارشی در مورد شیوع E. coli در سال 2019 مربوط به شیر خام منتشر کرده اند.

به گفته Santé publique France ، این سومین شیوع پنیر شیر خام در کشور در سال گذشته است. همچنین کانون توجه سندرم همولیتیک اورمیک (HUS) در نظر گرفته می شود. HUS نوعی کلیه است که اغلب با عفونت های E. coli در ارتباط است.

E. colioutbreak از مقامات بهداشت عمومی خواسته است گزارشات مربوط به خطرات ناشی از مصرف لبنیات خام غیرپاستوریزه توسط کودکان خردسال را افزایش دهند.

در یک هفته در آوریل 2019 ، هفت مورد HUS نوجوان به Santé publique France گزارش شد ، در حالی که در ماه آوریل کمتر از 10 مورد در ماه بود.

شیوع E. coli (STEC) ، که سموم شیگا تولید می کند ، از مارس تا اواسط ماه مه است. در مجموع 19 مورد شناسایی و 18 مورد تأیید شد که از این تعداد 17 مورد با HUS بودند و در بیمارستان بستری بودند. یک کودک و یک بزرگسال فقط اسهال داشتند. از موارد HUS ، هشت مورد عوارض عصبی داشتند.

مسن ترین بیمار 63 ساله است ، اما همه بیماران زیر 5 سال هستند. کوچکترین آنها 6 ماهه بود. به گفته Santé publique France ، این واقعیت که تقریباً همه موارد در گروه سنی زیر 5 سال قرار دارند ، نشان دهنده سطح پایین آلودگی است که احتمالاً کودکان خردسال را تحت تأثیر قرار می دهد.

بیماران در هشت منطقه فرانسه زندگی می کردند و 53 درصد آنها زن بودند. برای 18 مورد ، یک سویه STEC O26 با ژن های stx2 و eae جدا شد.

هیچ منشأ آلودگی یافت نشده است
مصرف پنیر Saint-Félicien و / یا Saint-Marcellin در 15 بیمار از 18 بیمار گزارش شده توسط آنها یا توسط خانواده آنها گزارش شده است. Traceback La Fromagerie Alpine را كه در منطقه Drôme فرانسه واقع است ، به عنوان يك توليد كننده مشترك شناسايي كرد.

در هفت مورد ، خرید پنیرهای متهم در کارت های وفاداری نشان داده شده است. برای بقیه ، پنیرها هنگام خرید به نقل از خانواده ها در هنگام خرید فروخته می شدند.

تحقیقات در کارخانه تولید پنیر و تهیه کنندگان شیر نتوانست منشا آلودگی را مشخص کند. تمام نمونه های غذا و محیط تولید کننده منفی است. این شامل نمونه برداری از 167 پنیر و شیر از 10 کاسه است. آژیرها در 33 کشور توزیع شد ، اما هیچ مورد دیگری گزارش نشده است.

در پایان ماه آوریل ، کل تولید La Fromagerie Alpine به دلیل نتایج اولیه مطالعات اپیدمیولوژیک ، میکروبیولوژیک و پیگیری ، خارج شد. تولید پنیر شیر خام متوقف شد و شیر برای پاستوریزاسیون ارسال شد. از اواسط ماه مه ، این شرکت مجاز به راه اندازی مجدد پنیرهای شیر گرمادهی شد که برای مدت زمان کوتاهتری از پاستوریزاسیون از دمای پایین استفاده می کنند. تولید پنیر عادی در پایان ماه آگوست از سر گرفته شد.

مقامات تولید کنندگان شیر را مورد بررسی قرار دادند تا اقدامات بهداشتی را تأیید کنند و فیلترهای شیر حدود 30 تولیدکننده شرکت را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند. E. coli دو بار شناسایی شده است اما با شیوع آن ارتباط ندارد.

در اوایل سال جاری ، Santé publique France گزارشی در مورد شیوع دیگر STEC O26 در مارس-مه 2018 منتشر کرد ، مربوط به reblock شیر خام تولید شده توسط Chabert. این شامل 14 بیمار زیر 5 سال با 13 بیمار مبتلا به HUS و یک مرگ بود.

بالاترین سطح HUS ثبت شده است
در همین حال ، برای Sant Publique France در سال 2019 ، 168 مورد HUS در کودکان گزارش شده است که بالاترین تعداد از زمان شروع بررسی در سال 1996 ثبت شده است و در مقایسه با 154 در 2018 و 164 در 2017 است.

این فراوانی در کودکان زیر 3 سال بیشترین است و با افزایش سن کاهش می یابد. به گفته مقامات ، هر ساله افزایش تابستان وجود دارد. مدت زمان بستری در بیمارستان برای 45 بیمار در دسترس است و از یک تا 30 روز متفاوت است.

فراوانی زیاد در سال 2019 تا حدودی با شیوع STEC O26 در ارتباط با مصرف پنیر شیر خام توضیح داده شده است.

فراوانی منطقه ای هر ساله اختلافات قابل توجهی را نشان می دهد. سال گذشته ، بالاترین سطح در کورسیکا ، اوورن-رون-آلپ و اوکسیانیا بود. دو منطقه اخیر به ویژه تحت تأثیر شیوع O26 قرار گرفتند.

همانند سال 2018 ، متداول ترین سروگروپ O26 است که در سال 2019 در مجموع 62 مورد دارد و در 21 مورد O80 و 10 بار O157 دنبال می شود.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>