جزئیات کمی در مورد شیوع جدید منتشر شده است. شرکت پنیر را به یاد می آورد ، فراز می کند


مقامات فدرال در حال بررسی شیوع جدید سالمونلا مربوط به ژول و فرو رفتن از غذاهای ژول هستند. این شرکت خروج کلیه محصولات خود را آغاز می کند.

طبق یک یادداشت در به روزرسانی هفتگی اپیدمی توسط سازمان غذا و دارو ، اپیدمی سالمونلا 5 نفر را آلوده کرده است. در این جدول به محصولات فراخوانده Jule’s Foods اشاره نشده است. تا نیمه شب ، مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری گزارشی از شیوع آن منتشر نکرده اند.

“تا به امروز ، FDA سالمونلا را در محصولات بری حاوی بادام هندی از قبل تأیید كرده است. ما با FDA همکاری می کنیم تا منبع پاتوژن را در نمونه های جمع آوری شده توسط وزارت بهداشت عمومی کالیفرنیا جدا کنیم. جولز فودز در رابطه با شیوع سالمونلا که توسط FDA و CDC بررسی شده است ، این تشنج را صادر می کند. “طبق بیانیه فراخوان شرکت ژول توسط FDA.

شرکت کالیفرنیایی ضمن کمک به FDA در بررسی منبع آلودگی ، فعالیت خود را به حالت تعلیق درآورد.

جولز فودز محصولات توقیف شده را در وهله اول در فروشگاه های خواربارفروشی در آرکانزاس ، کالیفرنیا ، کلرادو ، کانتیکت ، فلوریدا ، لوئیزیانا ، مریلند ، مینه سوتا ، نوادا ، نیویورک ، نیوجرسی ، اوهایو ، اورگان ، پنسیلوانیا ، رودس و همچنین مستقیم توزیع کرد. به مصرف کنندگان در سراسر کشور.

این شرکت از مصرف کنندگان می خواهد محصولات خانه هایشان را مورد بازرسی قرار دهند و آنها را دور ریخته و یا به محل خرید بازگردانند. لیست کاملی از فروشگاه ها را می توانید در www.JulesFoods.net پیدا کنید. برای دیدن عکس های محصولات بارگیری شده ، اینجا را کلیک کنید.

مصرف کنندگان می توانند از اطلاعات زیر برای تعیین اینکه آیا کالاهایی در خانه هایشان درگیر هستند استفاده کنند:

  • ژول Cashew Brie (کلاسیک) UPC: 860388001507 – همه تاریخ انقضا
  • Jule’s Cashew Truffle Brie UPC: 860388001514 – همه تاریخ انقضا
  • ژله سیاه سیر کاشو بری UPC: 860388001552 – همه تاریخ انقضا
  • Jule’s Artichona Spanach Dip UPC: 860388001569 – همه تاریخ انقضا
  • Vegan Ranch Dressing Jule’s UPC: 860388001521 – همه تاریخ انقضا

کاربران با س questionsال می توانند از طریق ایمیل با [email protected] یا با تلفن 310-980-4697 با این شرکت تماس بگیرند.

درباره عفونت های سالمونلا
غذاهای آلوده به باکتری سالمونلا معمولاً به نظر نمی رسند ، بو نمی گیرند و از بین نمی روند. هرکسی می تواند به عفونت سالمونلا مبتلا شود. بر اساس CDC ، نوزادان ، کودکان ، افراد مسن و افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند بیشتر در معرض خطر بیماری جدی قرار دارند زیرا سیستم ایمنی بدن آنها شکننده است.

هر کسی که غذاهای خارج شده خورده باشد و علائم عفونت سالمونلا را پیدا کند باید به دنبال مراقبت های پزشکی باشد. افراد بیمار باید در معرض احتمال قرار گرفتن در معرض باکتری سالمونلا به پزشکان خود بگویند ، زیرا آزمایش های ویژه ای برای تشخیص سالمونلوز لازم است. علائم عفونت سالمونلا می تواند سایر بیماری ها را تقلید کند ، که اغلب منجر به تشخیص نادرست می شود.

علائم عفونت سالمونلا ممکن است شامل اسهال ، گرفتگی شکم و تب در طی 12 تا 72 ساعت پس از خوردن غذای آلوده باشد. در غیر این صورت ، بزرگسالان سالم معمولاً چهار تا هفت روز بیمار هستند. در برخی موارد ، اسهال می تواند به حدی شدید باشد که بیماران باید در بیمارستان بستری شوند.

بزرگسالان ، کودکان ، زنان باردار و افرادی که دارای سیستم ایمنی ضعیف هستند ، مانند بیماران سرطانی ، به احتمال زیاد به بیماری شدید و شرایط جدی ، گاهی تهدید کننده زندگی مبتلا می شوند.

برخی از افراد بدون بیمار شدن یا نشان دادن علائمی آلوده می شوند. با این حال ، آنها هنوز هم می توانند عفونت را به دیگران منتقل کنند.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>