[ad_1]

یادداشت ویراستار: در اینجا آخرین اطلاعات سازمان غذا و دارو در مورد ابزار جدید نظارت بر شیوع در هفته برای عموم وجود دارد. این جدول شامل جدولی با آخرین شیوع تحقیقات شیوع است.

لیست زیر در مورد شیوع بیماری توسط تیم های پاسخ FORE CORE حفظ می شود. تحقیقات در مراحل مختلف است ، به این معنی که برخی از شیوع ها اطلاعات محدودی دارند ، در حالی که ممکن است برخی دیگر در آستانه اتمام یا بسته اعلام شوند.

یک شورای بهداشت عمومی برای بررسی شیوع هایی که منجر به اقدامات خاص و م forثری برای مصرف کنندگان برای محافظت از خود شده است ، صادر خواهد شد.

تحقیقات شیوع که منجر به مراحل خاص و عملیاتی برای مصرف کنندگان نمی شود ، ممکن است منبع را به طور قطعی شناسایی کند یا عوامل موثر در آن را نشان دهد. اگر منبعی و / یا عوامل موثر در شناسایی پیشگیری در آینده شناسایی شود ، FDA متعهد می شود خلاصه ای از این یافته ها را ارائه دهد.

تحقیقات شیوع که منجر به مراحل خاص و قابل اجرا برای مصرف کنندگان نمی شود ، ممکن است منبع را به طور قطعی شناسایی کند یا عوامل م contribثر را نشان دهد. اگر منبعی و / یا عوامل م thatثر در شناسایی پیشگیری در آینده شناسایی شود ، FDA متعهد می شود خلاصه ای از این یافته ها را ارائه دهد.

علاوه بر جدول زیر ، گزارش هفتگی دارای ستونهایی برای بازیابی و ردیابی وضعیت و همچنین اطلاعاتی برای بازرسی ها و آزمایشات است.

لینک های مربوطه


تعاریف جدول:

  • تاریخ ارسال: تاریخ انتشار شیوع در جدول. این اتفاق پس از شروع CORE برای هماهنگی فعال در تحقیقات می افتد. با همکاری شرکای فدرال و ایالات متحده ، CORE اقدامات مهمی را برای کنترل شیوع آغاز می کند.
  • شماره مرجع: این شماره به حوادثی اختصاص می یابد که CORE روی آنها کار می کند. هر شیوع بیماری ناشی از غذا دارای یک شماره مرجع منحصر به فرد روی میز است و این برای کمک به کاربران این جدول در تشخیص شیوع ارائه شده است. این شماره های مرجع ، با شروع با “E” ، از سیستم شماره گذاری قدیمی تر منتقل شده است که در آینده توسط CORE استفاده نمی شود.
  • بیماری زا: باکتری ، ویروس یا میکروارگانیسم دیگری که می تواند باعث بیماری شود.
  • محصولات (های) مربوط به بیماریها (در صورت وجود): در طی یک بررسی شیوع ، FDA و CDC ، به همراه مقامات ایالتی و محلی ، سه نوع اطلاعات را جمع آوری و تجزیه و تحلیل می کنند: اطلاعات اپیدمیولوژیک ، تجزیه و تحلیل آزمایشگاهی مواد غذایی و / یا نمونه های گرفته شده از محیط های مغذی ، و یافته های یک تحقیق پیگیری. هر شیوع منحصر به فرد است و اطلاعات در دسترس محققان از شیوع تا شیوع متفاوت است – با این حال ، از طریق تجزیه و تحلیل دقیق اطلاعات جمع آوری شده ، محققان اغلب می توانند منبع غذایی احتمالی یا تایید شده شیوع را تشخیص دهند. توجه به این نکته مهم است که قبل از آنکه غذایی با شیوع آن در ارتباط باشد ، بررسی یک غذای خوب یا خاص توسط FDA ، CDC و شرکای ایالتی و محلی به این معنی نیست که غذا علت شیوع آن است. در بسیاری از موارد ، تحقیقات همچنین سعی می کند غذاهای خاص را حذف کند ، اگرچه مظنون خاص را شناسایی می کند. اگر شواهدی در رابطه با ارتباط یک ماده غذایی خاص با بیماری وجود داشته باشد ، در اینجا منعکس می شود و مقامات بهداشتی به مردم در مورد این غذا هشدار می دهند.
  • تعداد کل موارد: به صورت هفتگی به روز می شود. تعداد موارد توسط CDC در اختیار FDA قرار گرفته است. تعداد موارد پویا است و تعداد دقیق بیماریها در طول تحقیقات دائماً در حال تغییر است. این تعداد برای تخمین اندازه شیوع هر هفته ارائه شده است. در صورت انتشار اطلاعات رسمی بیشتر در اطلاعیه های تحقیق CDC یا در توصیه های شیوع FDA و CDC منتشر خواهد شد.
  • وضعیت تحقیق: نشان می دهد که آیا این شیوع هنوز توسط CORE در حال بررسی است یا فعالیتهای تحقیقاتی به پایان رسیده است. گزینه های این ستون “فعال” یا “بسته” است. گاهی ممکن است تحقیقات FDA پس از پایان شیوع فعال باشد.
  • شرایط شیوع: نشان می دهد که آیا این شیوع ادامه دارد یا پایان یافته است.
  • تماس آغاز شد: برداشت هنگامی اتفاق می افتد که شرکت کالایی را از بازار خارج می کند ، زیرا دلیلی وجود دارد که این امر باعث بیماری مصرف کنندگان شود. در برخی شرایط ، FDA ممکن است از شرکت بخواهد غذای بالقوه آلوده را برداشت کند. در موارد دیگر ، FDA ممکن است یک تشنج اجباری صادر کند اگر احتمال منطقی وجود غذا توسط برخی از بدن های FDA وجود داشته باشد و این غذا باعث بیماری جدی یا مرگ شود.
  • ردیابی آغاز شده است: برای شناسایی منبع و توزیع مواد غذایی درگیر و حذف محصول آلوده از بازار ، تشخیص دو یا چند محصول غذایی آلوده و شناسایی مسیرهای احتمالی و / یا منابع آلودگی به منظور جلوگیری از بیماری های آینده استفاده می شود.
  • بازرسی در محل آغاز شده است: شامل ، از جمله موارد دیگر ، مروری بر روندهای عملیاتی و نمونه های جمع آوری شده از مواد غذایی یا از محیطی که مواد غذایی در آن پرورش یافته ، فرآوری شده ، حمل و نقل یا ذخیره شده است (میزهای آشپزخانه ، تجهیزات ، سطل های آشغال و غیره).
  • جمع آوری و تجزیه و تحلیل نمونه ها آغاز شده: جمع آوری و تجزیه و تحلیل نمونه ها برای وجود یا عدم وجود یک عامل بیماری زا در غذا یا در محیط اطراف غذا.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir