[ad_1]

هر بحثی درباره شیوع در سال 2020 باید تحت تأثیر همه گیری ویروس کرونا باشد ، اگرچه این بیماری همه گیر غذایی محسوب نمی شود. هیچ دلیل محکمی مبنی بر انتقال ویروس از طریق غذا یا بسته بندی مواد غذایی وجود ندارد.

کارشناسان می گویند COVID-19 ریشه در بازار گوشت حیوانات زنده در چین دارد. به زودی مشخص شد که از طریق قطره های میکروسکوپی که هنگام صحبت ، آواز ، سرفه و عطسه در افراد پخش می شود ، از فردی به فرد دیگر منتقل می شود. بیماری های منتقله از غذا به ندرت از فردی به فرد دیگر منتقل می شوند.

بیماری ها و آسیب های ناشی از غذا می تواند در اثر باکتری ، ویروس ، انگلی ، مواد خارجی و دستکاری عمدی ایجاد شود ، بدون اینکه غذا یا نوشیدنی از آلودگی احتمالی در امان باشد.

متأسفانه ، به گفته سازمان غذا و دارو و مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها ، به دلیل محافظت از اطلاعات شرکت های فدرال و غوغای دیوان سالاری و سوابق تجاری ، تعیین منابع شیوع مواد غذایی گاهی اوقات غیرممکن است.

CDC با ثبت سه مورد شیوع E. Coli O157: H7 به عنوان “منبع ناشناخته” توانست 10 شیوع مواد غذایی چند جانبه را در سال 2020 ثبت و تحقیق کند. مقامات فدرال دو مورد از آنها را در 18 دسامبر اعلام کردند و دیگری رسماً در 22 دسامبر پایان یافت.

علی رغم تعریف “منبع ناشناخته” ، CDC گفت دو مورد شیوع آن احتمالاً سبزیجات برگ دار بوده است ، از جمله اسفناج و کوه یخ چاودار و کاهو. از آخرین به روزرسانی CDC در 22 دسامبر ، FDA هنوز در حال تجزیه و تحلیل نمونه های جمع آوری شده از چندین منبع سبزیجات برگ دار است.

هفت مورد دیگر شیوع مواد غذایی گزارش شده توسط CDC شامل طیف گسترده ای از غذاها ، از غذاهای لذیذ گوشت گرفته تا هلوهای تازه است.

در اینجا ، به ترتیب زمانی ، جزئیات 10 مورد شیوع مواد غذایی چند جانبه توسط CDC در سال 2020 بررسی شده است.

جوانه شبدر – E. coli O103
گزارش شده در 22 آوریل ، این شیوع در جوانه های ساندویچ خام فروخته شده توسط رستوران های جیمی جانز بود. “جیمی جان LLC” اعلام کرد که تمام رستوران هایشان در 24 فوریه سال 2020 از سرو جوانه های شبدر جلوگیری کردند. طبق آخرین به روزرسانی شیوع CDC ، جوانه شبدر دیگر در رستوران های جیمی جان موجود نیست.

  • موارد گزارش شده: 51
  • ایالات: 10
  • بستری شدن در بیمارستان: 3
  • مرگ: 0
  • بخاطر بسپارید: بله – FDA شیوع E. coli O103 را در نمونه محصولات باغ داخل سالن در شیکاگو که حاوی جوانه بود نیز شناسایی کرد. در تاریخ 16 مارس سال 2020 ، در باغ سرپوشیده شیکاگو کلیه محصولات حاوی جوانه شبدر قرمز.

تحقیقی در مورد شیوع بیماری همچنین نشان داد که از یک بذر مشترک برای رشد جوانه هایی که از باغ داخل سالن شیکاگو فراخوانده می شوند و همچنین جوانه هایی که جیمی جان در برخی از مکان ها سرو می کند ، استفاده شده است. از همین دسته دانه ها برای رشد جوانه های مرتبط با شیوع همان سویه عفونت های E. coli O103 در سال 2019 نیز استفاده شد.

قارچ Enoki – لیستریا مونوسیتوژنز
در تاریخ 9 ژوئن اعلام شد ، این شیوع در قارچهای Enoki از کره کشف و توسط H&C Food Inc ، Guan’s Mushroom Co. فروخته شد. و Sun Hong Foods Inc. پس از آزمایشات لیستریا مونوسیتوژنز در نمونه های محصول قارچ ها خارج شدند.

  • موارد گزارش شده: 36
  • ایالات: 17
  • بستری شدن در بیمارستان: 31
  • مرگ: 4
  • به یاد داشته باشید: بله

FDA نمونه هایی از قارچ های انوکی را برای آزمایش واردات از شرکت گرین جمع آوری کرد. LTD جمهوری کره. در 6 آوریل ، نتایج نشان داد که دو نمونه با شیوع سویه لیستریا مونوسیتوژنز آلوده شده اند. در 7 آوریل ، FDA شرکت سبز را منتشر کرد. LTD از Import Alert ، به این معنی که محصول آنها در بندرهای ورودی ایالات متحده متوقف شده است. در تاریخ 18 مارس ، وزارت غذا و دارو کره نتایج تحقیقات و اقدامات انجام شده برای جلوگیری از بیماری های آینده را منتشر کرد. وی لیستریا مونوسیتوژنز را در قارچهای انوکی تولید شده توسط دو شرکت در جمهوری کره یافت.

مخلوطی از سالادها در کیسه ها – سیکلوسپورا
این شیوع در 23 سپتامبر اعلام شد که مخلوطی از سالاد در کیسه های حاوی کاهو کوهی ، هویج و کلم قرمز تولید شده توسط Fresh Express بود. این شرکت برخی محصولات تازه اکسپرس و برچسب خصوصی سالاد را که در سایت Streamwood ، IL تولید شده بود ، فراخواند.

  • موارد تایید شده آزمایشگاهی: 701
  • حالت: 14
  • مرگ: 0
  • بستری شدن در بیمارستان: 38
  • به یاد داشته باشید: بله

پیاز – سالمونلا نیوپورت
این شیوع در 8 اکتبر اعلام شد ، توسط پیوند توسط Thomson International Inc. این شرکت هنگامی شناسایی شد که FDA و ایالات متحده سوابق افراد بیمار را در حال خرید یا خوردن پیاز و غذاهای حاوی پیاز بررسی کردند. این تحقیقات ردیابی معکوس ، تامسون بین المللی شرکت را شناسایی کرد. به عنوان منبع احتمالی پیاز قرمز در این امر دخیل است ، اما این شرکت پیاز زرد و سفید خود را نیز فراخواند ، زیرا با استفاده از همان تجهیزات پردازش شد.

  • موارد گزارش شده: 1 127
  • ایالات: 48
  • بستری شدن در بیمارستان: از 705 بیمار که اطلاعات برای آنها در دسترس بود ، 167 نفر در بیمارستانها بستری شدند
  • مرگ: 0
  • به یاد داشته باشید: بله

هلو – سالمونلا انتریتیدیس
این شیوع در 16 اکتبر اعلام شد ، هلوهای تازه از Prima Wawona یا Wawona Packing Co. سازمان غذا و دارو و نهادهای نظارتی در چندین ایالت سوابق فروشگاه های مواد غذایی را جمع آوری کرده اند ، جایی که افراد بیمار گزارش می دهند خرید هلو است. این سوابق نشان می دهد که هلو به صورت فله و پاکت توزیع شده توسط شرکت بسته بندی Wawona در تعدادی از فروشگاه های مواد غذایی که افراد بیمار هلو خریداری می کردند ، فروخته می شد. در 22 آگوست ، پریما واونا هلوهایی را که به صورت فله یا فله بسته بندی شده بودند ، به خرده فروشان سراسر کشور تحویل داد.

  • موارد گزارش شده: 101
  • ایالات: 17
  • بستری شدن در بیمارستان: 28
  • مرگ: 0
  • به یاد داشته باشید: بله

قارچ گوش چوبی – سالمونلا استنلی
این شیوع در 4 نوامبر اعلام شد ، در قارچ های گوش چوبی توزیع شده توسط Wismettac Asian Foods Inc. در 23 سپتامبر ، Wismettac Asian Foods قارچ های خشک را به دلیل احتمال آلودگی سالمونلا فراخواند. FDA و ایالات متحده تحقیقات بعدی را برای شناسایی منبع قارچ گوش چوبی که توسط افراد بیمار خورده شده است ، از چهار رستوران خوشه ای انجام داده اند. در اول اکتبر ، وزارت بهداشت عمومی کالیفرنیا شیوع سالمونلا استنلی را در نمونه های برداشت شده قارچ خشک شناسایی کرد.

  • موارد گزارش شده: 55
  • ایالات: 12
  • بستری شدن در بیمارستان: 6
  • مرگ: 0
  • به یاد داشته باشید: بله

گوشت غذای شیرین – لیستریا مونوسیتوژنز
در به روزرسانی CDC در تاریخ 4 دسامبر آمده است كه “محققان در تلاشند نوع خاصی از ظرافت ها یا تأمین كننده های شایع مربوط به بیماری را شناسایی كنند”. از 10 نفری که مصاحبه شد ، همه گفتند که آنها گوشت هایی به سبک ایتالیایی مانند سالامی ، مورتادلا و پروشیو می خورند. آنها طبق خرید CDC از خرید انواع غذاهای خوشمزه گوشت از قبل بسته بندی شده و گوشت های خرد شده در مکان های مختلف استفاده می کنند.

  • موارد گزارش شده: 11
  • حالت: 3
  • بستری شدن در بیمارستان: 11
  • مرگ: 1

منبع ناشناخته 1 – E. coli O157: H7
به گفته CDC ، این شیوع “در 18 دسامبر اعلام شد” قبل از آنکه اطلاعات کافی در اختیار محققان برای شناسایی منبع احتمالی قرار گیرد ، پایان یافت. بعضی از بیماران گزارش می کنند که در یک رستوران غذا می خورند ، اما محققان نمی توانند غذای رایج را در بین آنها تشخیص دهند. سایر بیماران در رستوران غذا نمی خوردند ، اما با همان سویه E. coli بیمار بودند.

  • موارد گزارش شده: 32
  • ایالات: 12
  • بستری شدن در بیمارستان: 15
  • مرگ: 1

منبع ناشناخته 2 – E. coli O157: H7
تحقیقات در مورد این شیوع در 22 دسامبر اعلام شد که سبزیجات برگ دار منبع احتمالی آن هستند. طبق CDC و FDA محققان نتوانسته اند نوع یا مارک خاصی را شناسایی کنند زیرا بیماران در این اپیدمی گزارش می کنند که از سبزیجات مختلف برگ استفاده می کنند و از آنجا که سبزیجات با برگ های مختلف اغلب با هم کشت ، برداشت و فرآوری می شوند. چندین مزرعه مورد علاقه شناسایی شده است ، اما هیچ مزرعه ای منبع مشترک سبزیجات برگ دار نیست ، طبق FDA.

  • موارد گزارش شده: 40
  • ایالات: 19
  • بستری شدن در بیمارستان: 20
  • مرگ: 0
  • به یاد داشته باشید: نه

منبع ناشناخته 3 – E. coli O157: H7
در تاریخ 18 دسامبر اعلام شد ، 13 نفر به دلیل غذایی که قبل از بیمار شدن می خورند مصاحبه شدند و همه آنها از خوردن یا شاید خوردن انواع سبزیجات برگ مانند کاهو ، اسفناج و کوه های یخ خبر دادند. آزمایش های آزمایشگاهی یک نوع شیوع را در نمونه ای از کاهو Tanimura & Antle romaine در یک بسته تک سر که در 6 نوامبر فراخوانده شد ، شناسایی کرد. با این حال ، محققان نتوانستند تشخیص دهند که آیا کسی که در شیوع بیماری دچار شده است از خوردن محصول احضار شده بیمار شده است. هیچ کس به طور خاص از خوردن کاهو Tanimura & Antle romaine گزارش نکرده است. طبق CDC “این شیوع قبل از آنكه اطلاعات كافی در دسترس محققان برای شناسایی منبع احتمالی باشد ، پایان یافت.”

  • موارد گزارش شده: 18
  • ایالات: 9
  • بستری شدن در بیمارستان: 6
  • مرگ: 0
  • به یاد داشته باشید: بله

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir