تقریباً 500 بیمار به عنوان FSA هشدار مرغ نان را تجدید می کنند


مقامات بهداشت عمومی در انگلستان به بررسی شیوع عفونت های سالمونلا در ارتباط با مرغ خام پخته ادامه می دهند.

از ژانویه سال جاری ، 480 بیمار مبتلا به سالمونلوزیس ناشی از دو سویه سالمونلا انتریتیدیس و مرتبط با مصرف محصولات مرغ منجمد ، خام و نان ، تایید شده اند.

اولین هشدار در اکتبر سال 2020 صادر شد ، زمانی که تقریباً 400 نفر بیمار بودند ، عمدتا در انگلستان ، بلکه در اسکاتلند ، ولز و ایرلند شمالی.

هشدار تمدید شد
آژانس استاندارد مواد غذایی (FSA) ، استانداردهای استاندارد اسکاتلند (FSS) ، بهداشت عمومی در انگلیس (PHE) ، بهداشت عمومی در اسکاتلند و بهداشت عمومی در ولز گفته اند که مردم باید هنگام نگهداری ، پردازش و پخت محصولات مرغ در خانه مراقبت کنند. ، مانند گزش ، گوجون ، دیپرس ، پوپر و کیو.

پخت و پز ناکافی و آلودگی متقابل در آشپزخانه هنگام پخت و پز می تواند منجر به سالمونلوز شود.

برای بیماران دارای اطلاعات ، یک سوم به درمان بیمارستان نیاز داشتند و چهار نفر فوت کردند. مشخص نیست که آیا عفونت سالمونلا عاملی در مرگ و میر بوده است یا خیر ، و یک مرگ و میر به COVID-19 نسبت داده شده است.

اکثر بیماران 16 ساله یا کمتر هستند و مردان بیشتری نسبت به زنان مبتلا هستند.

ایان ماکوات ، معاون رئیس FSS ، گفت که 42 نفر در کشور بیمار هستند.

“اگرچه تعداد موارد این شیوع در اسکاتلند نسبتاً کم باقی مانده است ، اما یادآوری این نکته مهم است که افراد باید همیشه دستورالعمل های پخت بسته بندی مواد غذایی را بررسی و دنبال کنند ، زیرا مارک های مختلف یک محصول می توانند مراحل مختلف تهیه را داشته باشند. وی گفت: در حالت ایده آل ، این محصولات باید مانند انواع دیگر مرغ خام اداره شوند.

یادآوری های اضافی
هفته گذشته دو فراخوان صادر شد که در مجموع به شش مورد مربوط شد. محصولات مرغ از لهستان است.

اولین اقدام این بود که SFC تعداد مشخصی از فلفل مرغ SFC را در بسته های 190 گرمی با بهترین تاریخ قبل از 24 سپتامبر و 31 اکتبر 2021 و 28 فوریه 2022 فراخوانی کرد و سطل های بدون استخوان را در بسته های 650 گرمی و بهترین آنها را قبل از 28 نوامبر 2021 به خانه برد. ، همانطور که سالمونلا در محصولات یافت شد.

مورد دوم یادآوری Vestey Foods از ناگت مرغ Chick Inn 32 در بسته های 650 گرمی به دلیل سالمونلا بود. این محصول بهترین محصول را قبل از پایان ژانویه 2022 داشته و در فروشگاه های Heron Foods ، B&M و B&M Express به فروش می رسد.

تشنجات قبلی توسط سوپرمارکت های Lidl ، Aldi و ایسلند صورت گرفته است.

کالین سالیوان ، مدیر عامل FSA ، گفت: “پختن غذا در دمای مناسب و زمان مناسب اطمینان حاصل می کند که تمام باکتری های مضر از بین می روند.”

هشدار مجدد به دلیل ماندگاری طولانی محصولات و این واقعیت است که عفونت های ناشی از این گونه سالمونلا همچنان ثبت می شوند ، طبق FSA.

ساحر غربیا ، رئیس گروه پاتوژن های دستگاه گوارش در خدمات ملی عفونت های PHE ، گفت: به دنبال اقدامات کنترلی که تاکنون انجام شده ، گزارش موارد حتی در سطوح پایین تری نسبت به سال گذشته ادامه دارد.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>