تقریباً 250 بیمار در شیوع سالمونلا در ونزوئلا


ایالتی در ونزوئلا شیوع سالمونلا را با نزدیک به 250 مورد مبتلا گزارش کرده است.

موسسه بهداشت Anzoatiguense (Saludanz) از افزایش قابل توجهی در سالمونلوز در ماه گذشته در ایالت بولیوار خبر داد. تاکنون هیچ کشته ای رخ نداده است.

عمر آرایی ، رئیس آژانس بهداشت ، گفت كه 240 كودك و بزرگسال تحت تأثیر قرار گرفته و در مراكز بهداشتی مختلف دیده می شوند.

بیشتر گزارش ها در مناطق Campo Claro ، Barrio Sucre ، El Espejo ، Guamachito ، Las Casitas ، Barrio Correa ، Buenos Aires و Brisas del Mar است.

غذا ، آب منابع مفروض هستند
تحقیقات نشان داده است که برخی از بطری ها و توزیع کنندگان آب آشامیدنی مجوز بهداشتی ندارند. همچنین نشان داده شده است که برخی از تأمین کنندگان مواد غذایی از نظر بهداشتی برای جابجایی غذا مطابقت ندارند.

مبتلایان گزارش دادند که آب به طور مرتب به آنها نمی رسد و هنگامی که وارد می شود ، ابری رنگ و بو است.

آنتونیو بارتو سیرا ، فرماندار ایالت ، گفت که جلسه ای با مقامات برای تجزیه و تحلیل شیوع آن برگزار شده است.

وی از مردم خواست تا در مورد محلی كه غذا خریداری كرده اند هوشیار باشند ، قبل از خوردن غذا ، اقدامات بهداشتی مانند شستن و پختن غذا ، ذخیره مناسب و اقدامات پیشگیرانه مانند آب جوش را انجام دهند.

سالودانز خواستار بررسی سیستم توزیع آب در مناطق آسیب دیده شد.

فعالیتهای دیگر شامل بازدید در محل از م commercialسسات تجاری برای دوره های پردازش غذا ، نمونه برداری از آب برای بررسی کلر ، و هر گونه آلودگی و کشت باکتری در نمونه های بیمار است.

درباره عفونت های سالمونلا
غذاهای آلوده به باکتری سالمونلا معمولاً به نظر نمی رسند ، بو نمی گیرند و از بین نمی روند. هرکسی می تواند به عفونت سالمونلا مبتلا شود. براساس CDC ، نوزادان ، کودکان ، افراد مسن و افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند بیشتر در معرض خطر بیماری های جدی قرار دارند زیرا سیستم ایمنی بدن آنها شکننده است.

هر کسی که علائم عفونت سالمونلا را پیدا کرده است باید به دنبال مراقبت پزشکی باشد. افراد بیمار باید در معرض احتمال قرار گرفتن در معرض باکتری سالمونلا به پزشکان خود بگویند ، زیرا آزمایش های ویژه ای برای تشخیص سالمونلوز لازم است. علائم عفونت سالمونلا می تواند سایر بیماری ها را تقلید کند ، که اغلب منجر به تشخیص نادرست می شود.

علائم عفونت سالمونلا ممکن است شامل اسهال ، گرفتگی شکم و تب در طی 12 تا 72 ساعت پس از خوردن غذای آلوده باشد. در غیر این صورت ، بزرگسالان سالم معمولاً چهار تا هفت روز بیمار هستند. در برخی موارد ، اسهال می تواند به حدی شدید باشد که بیماران باید در بیمارستان بستری شوند.

بزرگسالان ، کودکان ، زنان باردار و افرادی که دارای سیستم ایمنی ضعیف هستند ، مانند بیماران سرطانی ، بیشتر در معرض بیماری شدید و شرایط جدی ، گاهی تهدید کننده زندگی هستند.

برخی از افراد بدون اینکه بیمار شوند یا علائمی از خود نشان دهند ، آلوده می شوند. با این حال ، آنها هنوز هم می توانند عفونت را به دیگران منتقل کنند.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>