تغییر سیاست FDA در لیست های خرده فروشی مرحله آخر است


FDA “دستورالعمل های نهایی” برای کارکنان صنعت و آژانس های فروش مجدد که غذاهای خارج شده را دریافت می کنند ارائه می دهد تا مصرف کنندگان بتوانند به راحتی آنها را شناسایی کنند.

سیاست فعلی FDA انتشار چنین لیستی از خرده فروشان را برای محافظت از افشای روابط تجاری “محرمانه” منع می کند. سرویس بازرسی و ایمنی مواد غذایی USDA (FSIS) بطور منظم لیست های خرده فروشی را منتشر می کند و این کار را از سال 2007 ، زمانی که دکتر ریچارد ریموند معاون وزیر ایمنی غذا در دولت بوش بود ، انجام می دهد.

FDA روز جمعه را اعلام کرد در دسترس بودن آخرین راهنما تحت عنوان “دسترسی عمومی به لیست دریافت کنندگان خرده فروشی برای برقراری تماس خاص از انسان و حیوانات برای غذا؛ رهنمودهایی برای کارمندان صنعت و FDA. “

FDA می گوید درصورتیکه احتمال معقولی وجود داشته باشد که استفاده یا قرار گرفتن در معرض غذا باعث ایجاد اثرات سوverse بر سلامتی یا مرگ بر انسان یا حیوانات شود ، FDA قصد دارد روی یادآوری ها تمرکز کند (کلاس I به یاد می آورد)

FDA همچنین ممکن است لیستی از خرده فروشان برای بارگیری سایر غذاها را همانطور که در راهنما شرح داده شده منتشر کند. FDA می گوید که هدف آن انتشار لیستی از خرده فروشان برای این تشنج مواد غذایی است ، جایی که ارائه این اطلاعات اضافی برای مصرف کنندگان بسیار مفید خواهد بود تا به آنها کمک کند مواد غذایی خارج شده را شناسایی کرده و تعیین کنند که مواد غذایی با حداکثر کارآیی و سرعت ممکن در آنها وجود دارد.

دستورالعمل های صنعت و FDA نحوه و زمان FDA برای تهیه ، تدوین و انتشار لیست دریافت کنندگان خرده فروشی که احتمالاً برداشت مواد غذایی دریافت کرده اند را توصیف می کند. هدف FDA انتشار لیستی از خرده فروشان برای این تشنج مواد غذایی است ، به ویژه افرادی که احتمالاً به عنوان فراخوان کلاس I طبقه بندی می شوند و ارائه این اطلاعات اضافی برای کمک به مصرف کنندگان بسیار مفید خواهد بود. برای شناسایی مواد غذایی برداشت شده و تعیین اینکه آیا آن غذا در کمترین زمان و با کارآیی و سرعت در اختیار آنهاست یا خیر.

که در ثبت نام فدرال در تاریخ 27 سپتامبر 2018 (83 FR 48825) ، FDA پیش نویس دستورالعمل صنعت و کارکنان FDA را با عنوان “دسترسی عمومی به لیست های گیرنده های خرده فروشی برای برقراری تماس های خاص از انسان و حیوانات” اعلام کرد و فرصتی برای ذینفعان برای ارسال نظرات تا 26 نوامبر 2018 برای بررسی قبل از شروع کار بر روی نسخه نهایی راهنما.

FDA نظرات دریافت شده را مرور کرده و در صورت لزوم ، در دستورالعمل ها بر اساس این نظرات تغییراتی ایجاد کنید. این تغییرات شامل تغییر در پاورقی هفت دستورالعمل رستوران است ، بیانیه ای که FDA قصد دارد با دریافت اطلاعات در دسترس FDA ، لیست دریافت کنندگان خرده فروشی را به روز کند ، حذف نمونه ای از غذا که ممکن است مطابق با معیارها باشد ، شرح داده شده در کتابچه راهنما ، و سایر اصلاحات جزئی.

دستورالعمل های اعلام شده در این اطلاعیه پیش نویس دستورالعمل های سپتامبر 2018 را نهایی می کند.

این راهنما مطابق با آیین نامه راهنمای خوب FDA (21 CFR 10.115) صادر شده است. این راهنما تفکر فعلی FDA در مورد انتشار لیست های دریافت کنندگان خرده فروشی برای برخی از برداشت های غذایی را ارائه می دهد.

افرادی که به اینترنت دسترسی دارند می توانند از هر دو جهت استفاده کنند

https://www.fda.gov/Safety/Recalls/default.htm

یا

https://www.regulations.gov.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>