[ad_1]

بر اساس اطلاعات منتشر شده توسط Food Standards Australia نیوزیلند (FSANZ) ، تعداد تشنجات غذایی در استرالیا در سال 2020 به بیش از 100 مورد رسیده است.

داده ها نشان می دهد که در سال گذشته 109 مورد تشنج در مقایسه با 87 مورد در سال 2019 و 100 مورد در سال 2018 بوده است.

تقریبا نیمی از کل مبلغ در سال 2020 به دلیل آلرژن های اعلام نشده ، 27 مورد به دلیل آلودگی میکروبی و 11 مورد به دلیل مواد خارجی است.

بیشتر موارد تشنج آلرژن اعلام نشده به دلیل شکایت مشتری است. دلایل دیگر شامل آزمایش معمول توسط دولت یا شرکت است.

FSANZ پنج دلیل اصلی در مصرف مواد آلرژی زا را شناسایی کرده است. آنها نمایانگر آلودگی متقاطع تصادفی یا از ماده اولیه یا در طی فرآیند تولید نهایی هستند. کمبود مهارت و دانش برای تأمین نیازهای برچسب گذاری ؛ خطاهای بسته بندی مشکلات بازرسی از فروشنده یا ناشناخته بودن مواردی که مشاغل نمی تواند علت این مشکل را پیدا کند یا FSANZ اطلاعات کافی دریافت نمی کند.

نیمی از 43 گزارش تشنج آلرژن در سال 2020 به دلیل خطاهای بسته بندی است.

اقدامات اصلاحی گزارش شده در مورد تشنج آلرژن اعلام نشده از اواسط سال 2016 تا 2020 عمدتاً باعث تغییر برچسب محصول ، آموزش کارکنان ، تغییر روش های درمان یا رسیدگی و بهبود ارتباطات می شود.

تشنج غذا در دو سطح وجود دارد. توقیف تجاری زمانی است که غذا برای خرید مستقیم توسط مردم در دسترس نبوده است ، مانند غذایی که به عمده فروشان و م cسسات پذیرایی فروخته می شود. تشنج در سطح مصرف کننده زمانی است که غذا به صورت خرده فروشی در دسترس باشد.

روندهای 2011 تا 2020 را به یاد بیاورید
بر اساس تجزیه و تحلیل آمار تشنج سالانه در 10 سال گذشته ، بیشترین تشنجات غذایی به دلیل آلرژی زاهای اعلام نشده و آلودگی میکروبی است.

یادآوری برای آلرژن ها ، میکروب شناسی و مواد شیمیایی یا آلاینده ها روند افزایشی را نشان می دهد ، در حالی که موارد مربوط به مواد خارجی کاهش می یابد.

رایج ترین میکروب ها لیستریا مونوسیتوژنز ، سالمونلا و E. coli هستند. یادآوری های مربوط به سالمونلا در سال 2020 به دلیل وقایع مربوط به محصولات کاهو افزایش یافته است.

فرآورده های گوشتی ، لبنیات و غذاهای مخلوط و / یا فرآوری شده گروه های اصلی فراخوانی شده به دلیل آلودگی لیستریا بودند. تخم مرغ و میوه ها ، سبزیجات و گیاهان بیشترین دسته بندی برای سالمونلا بودند و محصولات لبنی بیشتر به دلیل نگرانی در مورد بهداشت فرآیند که با آزمایش E. coli مشخص شده بود ، فراخوانده می شدند.

متداول ترین مواد حساسیت زا اعلام نشده شیر ، بسیاری از مواد حساسیت زا و بادام زمینی است. نوع اصلی غذایی که با تشنج آلرژن همراه است ، غذای مخلوط و یا فرآوری شده است. این شامل میان وعده ها ، خامه پودر و وعده های غذایی منجمد است. دومین محصول رایج شیرینی پزی و به دنبال آن نان و محصولات نانوایی است.

یادآوری های دیگر در این دوره مربوط به بیوتوکسین بود که شامل سم فلج ماهیان صدف دار ، اسید هیدروسیانیک ، هیستامین ، آفلاتوکسین و سیگوئاترا و آلاینده های شیمیایی و دیگر مواد مانند تمیز کردن یا ضدعفونی کنندگی مواد و فلزات سنگین است.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir