[ad_1]

برای سومین بار در این ماه ، هسته های زردآلو که به آنها چاله یا دانه نیز گفته می شود ، به دلیل افزایش سطح سیانور ، که می تواند منجر به مسمومیت غذایی شود ، فراخوانده می شوند.

دو بارگیری قبلی که در کانادا آغاز شده بود ، در تاریخ 11 و 17 مارس منتشر شد. بر اساس اعلامیه های برداشت از آژانس بازرسی مواد غذایی کانادا (CFIA) ، این برداشت ها و آنچه امروز آزاد شد شامل مغز زردآلو وارداتی است. این مشکل در طی آزمایش CFIA کشف شد.

حمله جدید شامل ترکیبی از دانه های زردآلو Double Happiness است.

این یادآور امروز گفت: “این اطلاعات اضافی در تحقیقات ایمنی غذایی آژانس بازرسی مواد غذایی کانادا شناسایی شد.”

“Tun Hau Enterprises Ltd. (در کانادا) مارک Double Happiness Dried Apricot Seed Mix را از بازار به دلیل سم طبیعی آمیگدالین خارج می کند. مصرف کنندگان نباید محصول خارج شده را که در زیر شرح داده شده است مصرف کنند ، این ماده حاوی آمیگدالین بیش از حد است که می تواند مسمومیت حاد سیانور ایجاد کند.

جزئیات توزیع ناقص است. شناخته شده است که محصول زردآلو برداشت شده در استانهای آلبرتا ، بریتیش کلمبیا ، منیتوبا توزیع می شود. با این حال ، مقامات کانادایی گفتند که محصول پس گرفته شده ممکن است در سراسر کشور توزیع شده باشد.

مغز زردآلو به طور طبیعی حاوی آمیگدالین است که می تواند پس از خوردن سیانور آزاد کند. بدن انسان می تواند مقادیر کمی سیانور را از بین ببرد ، اما مقادیر بیشتر آن منجر به مسمومیت با سیانور می شود که منجر به مرگ می شود.

علائم مسمومیت با سیانید شامل ضعف و گیجی ، اضطراب ، بی قراری ، سردرد ، حالت تهوع ، دشواری تنفس و تنگی نفس ، از دست دادن هوشیاری ، تشنج و ایست قلبی است.

در هنگام انتشار اعلامیه فراخوان هیچ بیماری تأیید شده ای گزارش نشده است.

کاربران می توانند برای تعیین اینکه آیا محصول بارگیری شده را در دست دارند ، از اطلاعات زیر روی برچسب استفاده کنند:

  • نام تجاری شادی مضاعف
  • مخلوطی از زردآلو خشک
  • بسته بندی پلاستیکی 200 گرمی
  • شماره UPC 6 26430 00016 0
  • بهترین تاریخ برای “03/12/2020”

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir