[ad_1]

برای پنجمین بار در طی دو ماه ، هسته های زردآلو که به آنها چاله یا دانه نیز گفته می شود ، به دلیل افزایش سطح سیانید فراخوانده می شوند که می تواند منجر به مسمومیت غذایی شود.

سه فراخوان قبلی که در کانادا آغاز شده بود در تاریخ منتشر شد 11 مارس، 17 مارس، 24 مارس، و 31 مارس. براساس گزارش های به یادآوری شده توسط آژانس بازرسی مواد غذایی کانادا (CFIA) ، این تشنج ها و آنچه امروز منتشر شده شامل مغز زردآلو وارداتی است. این مشکل در طی آزمایش CFIA کشف شد.

تشنج جدید شامل دانه های زردآلو خشک از بادام شمالی چن-چن است.

Chevalier Star Trading Company آموزشی ویبولیتین مارک زردآلو خشک Chen-Chen از بادام شمالی را به دلیل سم طبیعی آمیگدالین از بازار خارج می کند. مصرف کنندگان نباید محصول خارج شده را که در زیر شرح داده شده است مصرف کنند ، زیرا حاوی بیش از حد آمیگدالین است که می تواند مسمومیت حاد سیانور ایجاد کند.

جزئیات توزیع ناقص است. این محصول به صورت خرده فروشی در بریتیش کلمبیا و احتمالاً در سراسر کشور به فروش می رسد.

مغز زردآلو به طور طبیعی حاوی آمیگدالین است که پس از خوردن می تواند سیانور آزاد کند. بدن انسان می تواند مقادیر کمی سیانور را از بین ببرد ، اما مقادیر بیشتر آن منجر به مسمومیت با سیانور می شود که منجر به مرگ می شود.

علائم مسمومیت با سیانید شامل ضعف و گیجی ، اضطراب ، بی قراری ، سردرد ، حالت تهوع ، مشکل تنفس و تنگی نفس ، از دست دادن هوشیاری ، تشنج و ایست قلبی است.

کاربران می توانند برای تعیین اینکه آیا محصول بارگیری شده را در دست دارند ، از اطلاعات زیر روی برچسب استفاده کنند:

نام تجاری تولید – محصول اندازه UPC کدها
چن-چن زردآلو خشک دانه های بادام شمالی 170 گرم 0 20616 99366 4 بهترین قبل: 12. مه 2022

در زمان انتشار این تشنج ، هیچ گزارشی از بیماری های مرتبط با مصرف این محصول گزارش نشده است.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir