تشنج مواد غذایی در فنلاند همچنان در حال افزایش است


تعداد تشنجات غذایی در فنلاند برای پنجمین سال متوالی در سال 2020 افزایش یافته است.

طبق اطلاعات جمع آوری شده توسط آژانس غذایی فنلاند (Ruokavirasto) ، سال گذشته 267 بار مواد غذایی از بازار خارج شد ، در حالی که در سال 2019 ، 200 مورد بود.

آلودگی میکروبیولوژیکی و اتیلن اکسید موجود در دانه کنجد باعث ایجاد 17٪ از کل و به دنبال آن مواد آلرژی زا و باقی مانده سموم دفع آفات می شود.

مقدار کل به دلیل تشنج ناشی از باقیمانده اکسید اتیلن موجود در محصولات حاوی کنجد هند افزایش یافت. این منجر به 45 برداشت شد و تا سال 2021 ادامه داشت. با این حال ، به جز در این موارد ، برداشت در فنلاند هنوز 11 درصد نسبت به سال قبل افزایش می یابد.

آلودگی اتیلن اکسید مشکلی در سرتاسر اتحادیه اروپا است که باعث هزاران برداشت و انتشار به سایر محصولات مانند میوه ها ، سبزیجات ، گیاهان و ادویه جات می شود.

عوامل بیماری زا ، مواد حساسیت زا و سموم دفع آفات
باکتریها و سایر مشکلات میکروبیولوژیکی مواد غذایی باعث 12.5٪ برداشت بیشتر از یک سال قبل ، با 45 مورد در سال 2020 شد. سالمونلا در 14 ماده غذایی یافت شد ، بیشتر گوشت وارد شده از اروپا. در هفت مورد ، این انصراف به دلیل لیستریا بوده است.

برچسب های نامناسب روی بسته بندی مواد غذایی ، بسته بندی های در نظر گرفته شده برای محصول دیگر یا مواد آلرژی زا اعلام نشده در سال گذشته باعث 38 مورد تشنج شده است. چهارده نفر از آنها به دلیل ترس از آلرژی به شیر هستند. در صورت تنظیم برچسب ها ، چنین محصولاتی می توانند به خیریه اهدا شوند یا توسط شرکت برای فروش بازگردانده شوند.

برداشت به دلیل باقی مانده سموم دفع آفات از سال 2019 به میزان قابل توجهی افزایش یافته است. نیاز به اقدام در مورد میوه ها ، سبزیجات یا سایر مواد غذایی با منشا گیاهی 36 بار مشخص شده است. به گفته مقامات ، در بسیاری از موارد ، از مقادیر محدود کمی فراتر رفته است ، بنابراین هیچ خطر جدی مصرف کننده از محصولات وجود ندارد.

خطاهای برچسب زدن ، مانند تاریخ های اشتباه یا فقدان فنلاندی ، باعث 16 حمله شد. برداشت مواد تماس با مواد غذایی باعث همین تعداد شد.

دلایل تشنج بیشتر
16 مورد تشنج به دلیل غذاهای جدید تأیید نشده وجود داشت. این شامل عمدتا مکمل های غذایی ، بلکه شامل محصولاتی مانند نوشیدنی نیز می باشد. خطاهای اضافی منجر به 15 حمله شد. یا غذا حاوی ماده افزودنی است که در آن مجاز نیست ، یا مقدار آن از حداکثر میزان مجاز بیشتر است.

اداره ایمنی مواد غذایی فنلاند اظهار داشته است که افزایش برداشت به معنای خودکار خطرناک بودن بیشتر محصولات نیست. افزایش هوشیاری مصرف کننده ، کنترل نظارتی بیشتر مبتنی بر ریسک و خودکنترلی بهتر توسط شرکت ها ممکن است در این افزایش نقش داشته باشد.

از بین تمام موارد یادآوری ، به استثنای اکسید اتیلن موجود در کنجد ، 35 درصد از کشور های دیگر اتحادیه اروپا است. حدود 18 درصد فنلاندی و 36 درصد خارج از اتحادیه اروپا هستند.

بسیاری از موارد از طریق سیستم هشدار سریع غذا و خوراک (RASFF) به فنلاند گزارش شده است. از این 92 یادآوری ، 27 مورد مربوط به کنجد بود. در سال 2020 ، این شرکت 41 بار از کار افتادن به مقامات خبر داد. بازرسی های گمرکی فنلاند در سال گذشته منجر به 38 برداشت شده است که 21 مورد به دلیل یافته های باقیمانده سموم دفع آفات صورت گرفته است.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>