[ad_1]

MG Foods به دلیل آلودگی احتمالی با لیستریا مونوسیتوژنز ، ده ها ساندویچ را در اختیار دارد و شامل سه بسته بوقلمون است. تشنج اولیه در تاریخ 10 مارس بود.

توزیع محصولات بین 3 مارس و 5 مارس انجام شد. بر اساس بیانیه فراخوان شرکتی که توسط سازمان غذا و دارو صادر شد ، آنها در گوه های پلاستیکی شفاف و بسته بندی پلاستیکی پیچیده شده بودند.

برای ایجاد علائم عفونت لیستریا ، ممکن است 70 روز پس از مواجهه طول بکشد ، بنابراین هر کسی که از محصولات خارج شده غذا خورده یا آن را استفاده کرده است ، باید از نظر علائم در هفته های آینده کنترل شود.

برخی از محصولات با مارک Fresh ToYou بسته بندی شده اند. این تشنج بسته بندی و ساندویچ هایی را که به طور انحصاری از طریق ماشین های فروش و میکرو مارکت ها در مکان های تجاری جورجیا ، کارولینای شمالی ، کارولینای جنوبی و ویرجینیای غربی فروخته می شوند ، پوشش می دهد.

در زمان انتشار اعلامیه تمدید فراخوان هیچ بیماری گزارش نشده است.

از مصرف كنندگانی كه این محصولات را خریداری كرده اند دعوت می شود تا محصولات باقیمانده را دور بریزند. کاربران می توانند با شماره 855-424-8390 با MG Foods تماس بگیرند.

بسته بندی های بارگیری شده را می توان با اطلاعات برچسب زیر شناسایی کرد.

تولید – محصول اندازه UPC کانتینر استفاده از تاریخ
بسته بندی جدید Deluxe Club Wrap 10.39 اونس MGF9814 گوه پلاستیکی 3/7/2021
MG Foods بوقلمون سوخاری در پوست گوجه فرنگی با ریحان 6.90 اونس 1 00000 50005 7 گوه پلاستیکی 3/7/2021
MG Foods Club در پوسته ای با اسفناج 8.50 اونس 1 00000 50008 8 گوه پلاستیکی 3/7/2021

یادآوری 10 مارس
این محصولات بین 3 تا 5 مارس توزیع شد و در گوه های پلاستیکی شفاف و کیسه های کاغذی بسته بندی شد. براساس اعلامیه بارگیری از MG Foods از شارلوت ، NC ، محصولات به توزیع کنندگان در فرودگاه شارلوت داگلاس و از طریق ماشین های فروش و میکرو مارکت های واقع در جورجیا ، کارولینای شمالی ، کارولینای جنوبی و ویرجینیای غربی فروخته می شوند.

این تشنج 34 نوع ساندویچ را که تحت دو مارک MG Foods و Fresh To You بسته بندی شده اند تحت تأثیر قرار داد.

این شرکت در بیانیه ای که توسط سازمان غذا و دارو صادر شد ، گفت: “در تاریخ 2 مارس ، طی آزمایشات معمول محیطی ، این شرکت وجود لیستریا را در سطوحی که محصولات خارج شده تولید شده است ، کشف کرد.”

درباره عفونت های لیستریا
غذای آلوده به لیستریا مونوسیتوژنز ممکن است به نظر نرسد و بوی آن خراب نباشد ، اما هنوز هم می تواند باعث عفونت های جدی و گاه تهدید کننده زندگی شود. هر کسی که محصولات ترک شده را خورده و علائم عفونت لیستریا را در خود ایجاد کرده است ، باید به دنبال درمان پزشکی باشد و پزشکان خود را از قرار گرفتن در معرض لیستریا مطلع کند.

همچنین ، هرکسی که هر یک از فرآورده های خارج شده را خورده باشد ، باید از نظر علائم در هفته های آینده تحت نظر باشد ، زیرا ممکن است تا 70 روز پس از قرار گرفتن در معرض لیستریا برای ایجاد علائم لیستریوز طول بکشد.

علائم عفونت لیستریا ممکن است شامل استفراغ ، حالت تهوع ، تب مداوم ، درد عضلانی ، سردرد شدید و سفتی گردن باشد. برای تشخیص عفونت های لیستریا که ممکن است بیماری های دیگر را تقلید کند ، آزمایشات آزمایشگاهی خاصی لازم است.

زنان باردار ، افراد مسن ، کودکان خردسال و افراد مبتلا به سرطان که دارای سیستم ایمنی ضعیفی هستند به ویژه در معرض خطر بیماری جدی ، عفونت های تهدید کننده زندگی و سایر عوارض هستند. اگرچه زنان باردار آلوده فقط می توانند علائم خفیف مانند آنفلوانزا داشته باشند ، اما عفونت های آنها می تواند منجر به تولد زودرس ، عفونت نوزاد یا حتی تولد مرده شود.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir