[ad_1]

بعد از جوشاندن تخم مرغ ها ، تزئین آنها ، صید آنها و افزودن آنها به سبد آب نبات ، خانواده ها باید اطمینان حاصل کنند که بقایای تخم مرغ های آب پز به طور صحیح اداره می شود تا کسی بیمار نشود.

تخم مرغ نیز می تواند مسمومیت غذایی ایجاد کند سالمونلا یک باکتری رایج است که در تخم مرغ خام و شکسته نشده وجود دارد. سالمونلا ممکن است هم در خارج و هم در داخل تخم وجود داشته باشد.

FDA مقرراتی را برای جلوگیری از آلودگی تخم مرغ در مزرعه و حین حمل و نقل و نگهداری وضع کرده است ، اما مصرف کنندگان همچنین نقشی اساسی در پیشگیری از بیماری های مرتبط با تخم مرغ دارند.

با عید پاک کار بیشتر با تخم مرغ ، به ویژه برای کودکان ، فرا می رسد. این بدان معناست که رعایت نکاتی برای کار ایمن هنگام تهیه ، ذخیره و سرو تخم مرغ – یا غذاهایی که حاوی آنها هستند ، مهم است.

در اینجا چند نکته مهم در مورد ایمنی مواد غذایی وجود دارد که باید بعد از جشن تخم مرغ عید پاک به یاد داشته باشید:

تخمها را بررسی کنید

  • تخمهای ترک خورده نباید خورده شوند ، زیرا ممکن است باکتریهای خطرناک وارد ترک شده باشند.

دست ها ، میزهای آشپزخانه و ظروف را بشویید

  • سال گذشته اهمیت شستن دست ها را برای جلوگیری از بیماری به ما آموخته است ، و شستن دست ها هنگام کار با تخم مرغ ها نیز به همان اندازه مهم است.
  • همه افراد ، از جمله کودکان ، باید قبل و بعد از دست زدن به تخم مرغ دست های خود را با آب و صابون بشویند. این شامل آماده سازی ، پخت و پز ، خنک سازی ، نقاشی ، مخفی کردن ، شکار و پوست کندن است.
  • ظروف ، میزهای پیشخوان و هر چیز دیگری که با تخم مرغ تماس پیدا کند را کاملا بشویید.

ایمن ترین روش برای جوشاندن تخم مرغ

  • تخمها را در یک ظرف آب با درجه حرارت اتاق قرار دهید ، تخمها را حداقل با یک اینچ آب بپوشانید.
  • وقتی آب کاملاً جوشید ، ظرف را از منبع گرما خارج کنید و بگذارید تخمها به مدت 12-18 دقیقه در آب بمانند ، بسته به اندازه تخمها.
  • هنگامی که تخم مرغ ها برای زمان مناسب سفت شدند ، روی آنها آب سرد بریزید.
  • هنگامی که تخم مرغ ها به اندازه کافی خنک شدند تا بتوانند از عهده آن برآیند ، آنها را در یخچال قرار دهید.

تخم مرغ ها را در دمای 40 درجه فارنهایت یا کمتر در یخچال قرار دهید

  • تخم مرغ را در یخچال نگهداری کنید ، نه در درب یخچال.
  • تخم مرغ های سرد و آب پز را می توان تا یک هفته نگهداری کرد و با خیال راحت مصرف کرد.
  • تخم مرغ – و غذاهای حاوی تخم مرغ آب پز – می تواند به مدت دو ساعت در یخچال نگهداری شود (وقتی که زیر 90 درجه فارنهایت باشد) و هنوز هم برای خوردن آن بی خطر است.
  • اگرچه تخم مرغ ها با گذشت بهترین تاریخ علائم فساد را نشان می دهد ، اما نباید از این به عنوان شاخص ایمنی تخم استفاده شود – تخم هایی که پناه گرفته اند سالمونلا طعم ، بو و ظاهر کاملاً مشابه تخم مرغ های “معمولی” است.

تخم مرغ عید پاک

  • اگر قصد دارید تخم مرغ تزئینی بخورید ، مطمئن شوید که فقط از مواد رنگی بی خطر استفاده می شود.
  • زمان کل برای مخفی کردن و شکار تخم مرغ نباید بیش از دو ساعت باشد. اگر بیش از دو ساعت تخم های پنهان شده است ، باید آنها را دور انداخت.
  • اطمینان حاصل کنید که تخمهای پنهان با حیوانات خانگی ، حیوانات وحشی ، پرندگان یا مواد شیمیایی چمن تماس ندارند. خوردن تخمهایی که روی زمین بوده اند توصیه نمی شود.
  • اگر قصد دارید از تخم مرغ های رنگی به عنوان تزیین قطعات اصلی و غیره استفاده کنید و تخم مرغ ها ساعت ها یا روزها از یخچال خارج می شوند ، پس از انجام اهداف تزئینی ، آنها را دور بریزید.

درباره عفونت های سالمونلا
غذاهای آلوده به باکتری سالمونلا معمولاً به نظر نمی رسد ، بو یا طعم آن خراب نمی شود. هرکسی می تواند به عفونت سالمونلا مبتلا شود. به گفته مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها ، نوزادان ، کودکان ، افراد مسن و افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند بیشتر در معرض خطر بیماری جدی قرار دارند زیرا سیستم ایمنی بدن آنها شکننده است.

هر کسی که با طیور زنده سر و کار داشته و علائم عفونت سالمونلا را در خود ایجاد کرده است باید به پزشک مراجعه کند. افراد بیمار باید در معرض احتمال قرار گرفتن در معرض باکتری سالمونلا به پزشکان خود بگویند ، زیرا آزمایش های ویژه ای برای تشخیص سالمونلوز لازم است. علائم عفونت سالمونلا می تواند سایر بیماری ها را تقلید کند ، که اغلب منجر به تشخیص نادرست می شود.

علائم عفونت سالمونلا ممکن است شامل اسهال ، گرفتگی شکم و تب در طی 12 تا 72 ساعت پس از خوردن غذای آلوده باشد. در غیر این صورت ، بزرگسالان سالم معمولاً چهار تا هفت روز بیمار هستند. در برخی موارد ، اسهال می تواند به حدی شدید باشد که بیماران باید در بیمارستان بستری شوند.

بزرگسالان ، کودکان ، زنان باردار و افرادی که دارای سیستم ایمنی ضعیف هستند ، مانند بیماران سرطانی ، بیشتر در معرض بیماری شدید و شرایط جدی ، گاهی تهدید کننده زندگی قرار دارند.

برخی از افراد بدون اینکه بیمار شوند یا علائمی از خود نشان دهند ، آلوده می شوند. با این حال ، آنها هنوز هم می توانند عفونت را به دیگران منتقل کنند.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir