[ad_1]

یک شرکت نیوجرسی 17 محصول پنیر نرم را که تحت سه مارک فروخته می شد فراخوانی می کند زیرا این ماده با شیوع عفونت لیستریا مونوسیتوژنز مرتبط بود که حداقل هفت نفر را در بیمارستان بستری کرد.

این نگرانی وجود دارد که مصرف کنندگان ممکن است پنیر را در خانه های خود پس بگیرند ، زیرا هنوز به تاریخ انقضا 26 فوریه نرسیده است.

پنیر El Abuelito از پترسون ، نیوجرسی ، تمام محصولات پرسو فرسکو (پنیر تازه و نرم) را به یاد می آورد زیرا وزارت بهداشت عمومی کانکتیکات نمونه هایی از پنیرهای تازه و نرم به سبک اسپانیایی این شرکت را از فروشگاهی که بیمار با یک منقل خریداری کرد جمع آوری کرد. پنیر. بر اساس اطلاعیه فراخوان شرکت صادر شده توسط سازمان غذا و دارو ، تجزیه و تحلیل نمونه ها وجود لیستریا مونوسیتوژنز را نشان داد.

در اطلاعیه برداشت: “ال ابوئیلیتو تولید و توزیع محصول را متوقف کرده است زیرا FDA و ال ابوئیلیتو تحقیقات خود را در مورد علت مشکل ادامه می دهند.”

برای لیست کامل محصولات بارگیری شده ، لطفاً به جدول زیر مراجعه کنید. برای دیدن عکسهایی از محصولات فراخوانی که در این صفحه نشان داده نشده است ، لطفا اینجا کلیک کنید. تمام محصولات بارگیری شده در کارخانه 34-12179 پوند تولید می شوند.

ال ابوئیلیتو پنیر را به چندین ایالت ، کانکتیکات ، نیوجرسی ، پنسیلوانیا ، نیویورک ، ویرجینیا ، کارولینای شمالی و مریلند می فرستد. این شرکت پنیرهای برداشت شده را تا 16 فوریه توزیع کرد. این پنیر در دسترس عمده فروشان ، سوپرمارکت ها و سایر فروشگاه های خرده فروشی بود.

از آخرین بروزرسانی شیوع مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها ، هفت نفر به عنوان بیماران شیوع تایید شده اند. همه نیاز به بستری شدن داشتند. آنها در چهار ایالت نیویورک ، کنتیکت ، ویرجینیا و مریلند توزیع شده اند.

“در حال حاضر ، نمونه ها تحت تجزیه و تحلیل توالی یابی ژنوم كامل (WGS) قرار می گیرند تا مشخص شود كه لیستریا مونوسیتوژنز موجود در این نمونه ها با سویه شیوع مطابقت دارد یا خیر. در حال حاضر شواهد کافی برای تعیین اینکه آیا این شیوع مربوط به نقاشی دیواری El Abuelito Queso است ، وجود ندارد. “

از مصرف كنندگانی كه محصولات توقیف شده كیسو فرسكو را خریداری كرده اند ، تقاضا می شود برای استرداد كامل محصول را مصرف كرده و به محل خرید خود بازگردانند. کاربران با س questionsال می توانند به طور مستقیم با El Abuelito 973-345-3503 تماس بگیرند.

مصرف کنندگان می توانند با استفاده از اطلاعات زیر روی برچسب تعیین کنند که آیا پنیر را در خانه خود بارگیری کرده اند یا خیر.

نام تجاری

نام محصول

اندازه

نوع کانتینر

کد UPC

پنیر پدربزرگ

پنیر معمولی تازه

12 اونس

ظرف پلاستیکی

673130100003

تبلیغ پنیر تازه

10 اونس

ظرف پلاستیکی

673130100078

پنیر تازه

12 اونس

ظرف پلاستیکی

673130100065

پنیر تازه

5 پوند

بدون هوا بسته بندی شده

673130100058

گواتمالا با پنیر تازه

12 اونس

ظرف پلاستیکی

673130100027

محصولات غذایی ریو گراند ، شرکت

پنیر مزرعه Chirigula

12 اونس

ظرف پلاستیکی

738529005571

پنیر کشور تازه با برگ

14 اونس

ظرف پلاستیکی

812324031161

پنیر کاردستی تازه

14 اونس

ظرف پلاستیکی

738529002518

پنیر تازه با برگ

14 اونس

ظرف پلاستیکی

738529004581

پنیر تازه یوریتو

12 اونس

ظرف پلاستیکی

738529005564

پنیر اولانچو تازه

14 اونس

ظرف پلاستیکی

812324031222

پنیر دلمه تازه گواتمالایی

12 اونس

ظرف پلاستیکی

738529001276

پنیر دلمه تازه هندوراس

12 اونس

ظرف پلاستیکی

738529001269

پنیر خامه ای سالوادورای تازه

12 اونس

ظرف پلاستیکی

738529001252

ریو لیندو

پنیر مکزیکی تازه

12 اونس

ظرف پلاستیکی

718122088587

پنیر تازه هندوراس

12 اونس

ظرف پلاستیکی

718122088591

پنیر تازه سالوادورا

12 اونس

ظرف پلاستیکی

718122088607

درباره عفونت های لیستریا
غذای آلوده به لیستریا مونوسیتوژنز ممکن است ظاهر یا بوی خراب نداشته باشد ، اما هنوز هم می تواند عفونت های جدی و گاه تهدید کننده زندگی ایجاد کند. هر کسی که هر نوع پنیر فراخوانده ای خورده باشد و علائم عفونت لیستریا در او ایجاد شده است ، باید به دنبال درمان پزشکی باشد و در مورد احتمال قرار گرفتن در معرض لیستریا به پزشکان خود بگوید.

همچنین ، هرکسی که هرکدام از فرآورده های خارج شده را خورده باشد ، باید از نظر علائم در هفته های آینده تحت نظر باشد ، زیرا ممکن است تا 70 روز پس از قرار گرفتن در معرض لیستریا برای ایجاد علائم لیستریوز طول بکشد.

علائم عفونت لیستریا ممکن است شامل استفراغ ، حالت تهوع ، تب مداوم ، درد عضلانی ، سردرد شدید و سفتی گردن باشد. برای تشخیص عفونت های لیستریا که ممکن است بیماری های دیگر را تقلید کند ، آزمایشات آزمایشگاهی خاصی لازم است.

زنان باردار ، افراد مسن ، کودکان خردسال و افرادی مانند بیماران سرطانی که دارای سیستم ایمنی ضعیف هستند به ویژه در معرض خطر بیماری جدی ، عفونت های تهدید کننده زندگی و سایر عوارض هستند. اگرچه زنان باردار آلوده فقط می توانند علائم خفیف مانند آنفلوانزا داشته باشند ، اما عفونت های آنها می تواند منجر به تولد زودرس ، عفونت نوزاد یا حتی تولد مرده شود.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir