[ad_1]

با توجه به بررسی این حادثه ، می توان از عفونت های بعدی در یک اپیدمی کشنده لیستریا که در ساندویچ های ارائه شده در بیمارستان های انگلیس قابل پیشگیری است ، جلوگیری کرد.

اولین بیمار با شیوع در آوریل 2019 تقریباً دو ماه تأیید نشد زیرا بهداشت عمومی انگلیس تا اوایل ماه ژوئن انزوا را از بیمارستان دریافت نکرد.

مقامات گفتند “ممکن است” انزوای قبلی احتمال بروز مشکل گسترده تری را زودتر افزایش داده و منجر به مداخله زودهنگام و جلوگیری از برخی موارد دیگر در شیوع شده باشد. معرفی جدایه های بالینی داوطلبانه است. کارشناسان می گویند چنین اقدامی باید مورد توجه قرار گیرد.

بین 16 مه و 14 ژوئن 2019 ، 9 مورد تایید شیوع لیستریوز در انگلیس شناسایی شد. هفت نفر جان باختند. بیماران از هفت اعتماد سرویس بهداشت ملی (NHS) بودند. تاریخ شروع بیماری از 20 آوریل تا 2 ژوئن 2019 متفاوت است. میانگین سنی 75 سال است. شش بیمار زن هستند.

مصرف ساندویچ های بسته بندی شده تحویل داده شده توسط The Good Food Chain در هشت مورد تأیید شده است. شش نفر از آنها ساندویچ مرغ داشتند و دو نفر دیگر ساندویچ های تهیه شده از جمله پنیر و تخم مرغ را از آن منبع تهیه کردند. این گوشت توسط تولید کننده ای به نام North Country Cooked Meats تهیه می شود. ساندویچ ها به 42 اعتماد NHS در انگلیس ، ولز و اسکاتلند تحویل داده شدند.

لیستریا در تامین کننده و تولید کننده یافت می شود
این هشتمین شیوع لیستریوز در انگلستان و ولز بود که شامل ساندویچ هایی بود که از سال 1999 در بیمارستان ها خریداری یا در دسترس قرار گرفت. مروری بر مواد غذایی بیمارستان در انگلیس از زمان شیوع اخیراً و شامل برنامه هایی برای بهبود ایمنی مواد غذایی است.

لیستریا مونوسیتوژنز از بسته های باز نشده اردک ، مرغ و ژامبون آب پز ، که از محیط The Good Food Chain گرفته شده است ، توسط آزمایشگاه خارجی با آزمایش معمول در تاریخ 25 آوریل 2019 کشف شد. ایزوله مرغ به عنوان سویه شیوع در 10 ژوئن تأیید شد.

سطوح لیستریا مونوسیتوژنز از 1100 تا 3500 واحد تشکیل کلنی در هر گرم (cfu / g) در بسته بندی های باز نشده مکعب مرغ ارسال شده از محیط تولید کننده به تأمین کننده پیدا شد. این در مقررات اتحادیه اروپا بیش از حد 100 cfu / g است. بعداً با تعیین توالی کل ژنوم به عنوان سویه کانونی تأیید شد. این سویه همچنین توسط ساندویچ تاج گذاری با جوجه های گرفته شده از بیمارستان شناسایی شد.

جدايه هاي ارائه شده توسط آزمايشگاه تجاري ، آلودگي متقابل گوشت پخته شده بين تأمين كننده ساندويچ و توليد كننده گوشت را تاييد كرد. سویه شیوع همچنین از خدمات آزمایشگاهی که برای مشتری سازنده دیگری کار می کند از نمونه بیکن تکه ای باز نشده جدا شد.

نمونه گیری از مواد تشکیل دهنده و محیط های مغذی در سایت های تولید و عرضه در ماه مه و ژوئن سال 2020 انواع لیستریا مونوسیتوژنز را که ارتباطی با سویه شیوع ندارند ، ترمیم کرد. به گفته مقامات ، کشف آنها نشان دهنده نظافت و بهداشت ناکافی است.

یکی از آخرین بیماران تأیید شده یک ساندویچ پنیر مصرف کرده است که توسط تامین کننده تولید می شود ، اما هیچ ماده ای از گوشت پخته شده از شمال ندارد. بر اساس گزارش تحقیق ، این امر نشان می دهد که ممکن است در شیوه های تأمین کننده و تولید کننده نقض آلودگی متقابل و بهداشت وجود داشته باشد.

زنجیره غذایی خوب تأمین کننده گوشت مرغ را در اواخر ماه مه تغییر داد و در 5 ژوئن با برداشتن همه محصولات در 10 ژوئن 2019 به طور داوطلبانه تولید خود را متوقف کرد. این شرکت در پایان ماه ژوئن تجارت خود را متوقف کرد.

شورای شهر سالفورد هنوز در حال تحقیق درباره تولید کننده که در حال انحلال است و سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی آن است. بازرسی های بدنی هیچ نقص یا خطای جدی در کار یا فرآوری را نشان نداد. سوابق تولید برای 19 دسته بررسی شد و همه دارای برخی از سوابق از دست رفته یا مغایرت بودند.

مشکلات در بیمارستان ها
تحقیقات انجام شده توسط موسسات پذیرایی بیمارستان نشان داد که دو اعتبار بیمارستان به عنوان مشاغل غذایی در مقامات محلی ثبت نشده است.

از هشت بیمارستان درگیر شیوع ، فقط سه بیمارستان کنترل مشخصی برای لیستریا در برنامه های تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل حیاتی خود داشتند ، در حالی که بقیه ادعا کردند که کنترل ها برای ذخیره سازی مواد غذایی سرد و باکتری های مسمومیت غذایی مشترک است.

کنترل دما و ماندگاری در هر بیمارستان نشان داد که دستورالعمل های آژانس استاندارد مواد غذایی 2018 اعمال نمی شود و هیچ روش جایگزینی برای کاهش لیستریا وجود ندارد.

یک مقام محلی متوجه شد که شرایطی وجود دارد که در آن اختلالات دمای مدار سرد مجاز است. در اکثر بیمارستان ها عمل معمول در دمای هدف 5 درجه سانتی گراد با حد بحرانی 8 درجه سانتیگراد – برای جلوگیری از رشد لیستریا بسیار زیاد است.

غذای آماده (RTE) با مقادیر کم لیستریا مونوسیتوژنز در محل تولید می تواند نحوه زنده ماندن یا رشد پاتوژن را هنگام حمل و نگهداری تا سطوحی که خطر برای بیماران مبتلا به نقص ایمنی را ایجاد می کند ، مشاهده کند.

یافته های تحقیق شیوع از توصیه های قبلی پشتیبانی می کند که سایت های مراقبت های بهداشتی باید محدودیتی تعیین کنند که تولید کنندگان لیستریا مونوسیتوژنز غیر قابل تشخیص در ساندویچ ها و مواد تشکیل دهنده آنها را در مرحله تولید مشاهده کنند.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir