[ad_1]

کمک کرد

امسال با استفاده از میان وعده های Super Bowl LV خود یک نتیجه بدست آورید و باکتری ها را از منطقه انتهایی خارج کنید. اگرچه سنتهای شما در Super Bowl امسال با توجه به COVID-19 و نیاز به حفظ فاصله اجتماعی ممکن است متفاوت به نظر برسد ، اما برنامه های شما احتمالاً هنوز هم شامل غذا می شود. چه در حال تهیه لقمه های مورد علاقه خود از ابتدا باشید و چه در رستوران مجاور آن سفارش می دهید ، وزارت بازرسی ایمنی غذا و غذا (FSIS) وزارت کشاورزی ایالات متحده می خواهد به یاد داشته باشید که قوانین ایمنی مواد غذایی را دنبال کنید.

وی گفت: از آنجا كه آمریكایی ها غذای خود را از Super Bowl تهیه می كنند ، محافظت از نزدیكان در برابر بیماری های غذایی ضروری است. USDA معاون وزیر ایمنی غذا Paul Kicker. “میلیون ها نفر سالانه مسمومیت غذایی می کنند. پیروی از دستورالعمل های شستشوی مناسب دست و جلوگیری از آلودگی متقابل می تواند خانواده شما را در امان نگه دارد. “

برای جلوگیری از این خطاهای شخصی به برنامه بازی USDA مراجعه کنید.

بازی ناب را بپذیرید

دست هایتان را بشویید. شستن دست ها از شما در برابر باکتری های مضر محافظت می کند که می توانند باعث بیماری های غذایی شوند و شما را بیمار کنند. در مطالعه اخیر USDA ، شرکت کنندگان در 99 درصد موارد موفق به شستن مناسب دست خود نشده اند. حتما دستان خود را با آب گرم و مرطوب خیس کرده و به مدت 20 ثانیه آنها را با صابون بشویید. وقت بگذارید و آهنگ تولدت مبارک را دو بار بخوان. سپس با حوله تمیز یا حوله کاغذی آن را بشویید و خشک کنید.

بال مرغ را نشویید ، سایر محصولات مرغ یا گوشت. بسیاری از افرادی که گوشت و مرغ را شستشو یا شستشو می دهند این کار را از روی عادت یا به دلیل آموختن طبخ انجام می دهند. یک مطالعه USDA نشان داد که شستشو یا شستشوی این وسایل با پاشش باکتری بر روی سطوح آشپزخانه و سایر مواد غذایی باعث افزایش قابل توجهی در انتشار میکروب می شود.

تیم های مخالف را کنار بگذارید: از آلودگی عبور نکنید. هنگام خرید در فروشگاه های مواد غذایی ، گوشت خام ، مرغ ، تخم مرغ و غذاهای دریایی را در کیسه های پلاستیکی جداگانه ذخیره کنید تا از ریختن آب آنها روی غذاهای دیگر جلوگیری شود. همیشه به یاد داشته باشید که از تخته های برش جداگانه استفاده کنید – یکی برای میوه ها و سبزیجات تازه و دیگری برای گوشت های خام. گوشت های خام را از غذاهای آماده دور نگه دارید.

حریف را بپزید: تنها راه برای از بین بردن باکتری ها پختن گوشت خام ، مرغ ، غذاهای دریایی و تخم مرغ در حداقل دمای داخلی مطمئن است. برای اطمینان از رسیدن غذا به دمای توصیه شده از دماسنج غذا استفاده کنید و این باعث از بین رفتن باکتری های مضر موجود می شود. گوشت چرخ کرده باید به 160 فارنهایت برسد ، کل برشهای گوشت باید با سه دقیقه استراحت به 145 فارنهایت برسند و بال های مرغ باید حداقل به 165 درجه فارنهایت برسند. از لمس استخوان جلوگیری کنید ، که می تواند خواندن را تحریف کند.

در طول بازی ، غذاهای گرم را گرم و غذاهای سرد را سرد نگه دارید. غذاهای گرم بیش از 140 درجه فارنهایت را در یک اجاق یا بشقاب آرام نگهداری کنید یا نیمی از غذا را در یک اجاق گرم نگه دارید. غذاهای سرد را با قرار دادن سالاد ، دیپ و سالسا در یک سینی یخ در دمای 40 درجه فارنهایت یا پایین نگه دارید. اگر در طول بازی غذا سرو می کنید ، دو قسمت جداگانه را در کنار خود داشته باشید تا به راحتی جایگزین شوید. در ابتدای بازی یک وعده را سرو کنید و قسمت دیگری را در یخچال یا اجاق گاز نگه دارید تا بعد از نیمه کاره خارج شود تا از باکتری های خطرناک جلوگیری کند.

آروم باش: اکثر باکتریها در دمای بین 40 درجه فارنهایت و 140 درجه فارنهایت به سرعت رشد می کنند ، که به عنوان منطقه خطر نیز شناخته می شود. اجازه ندهید غذا بیش از دو ساعت در دمای اتاق بماند. قبل از سپری شدن این دو ساعت ، قسمتهای کمی از مانده را در ظروف کم عمق قرار داده و بلافاصله خنک کنید. هنگام گرم كردن باقیمانده ، مطمئن شوید كه به 165 F برسد.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir