بیشتر کودکانی که شیوع سالمونلا در فرانسه دارند


کودکان شیوع سالمونلا را در فرانسه همراه با نوعی سوسیس خشک دارند.

26 مورد از بیماری سالمونلوز وجود دارد که 17 مورد آن شامل کودکانی است که توسط مرکز ملی مرجع سالمونلا در م atسسه پاستور و Santé publique France در ماه های اکتبر و نوامبر شناسایی شده اند. مصاحبه شوندگان از 22 سپتامبر بیمار بوده اند و سوسیس خشک را که در همان فروشگاه خریداری شده است می خورند.

ارتباط بین Salmonella Bovismorbificans و مصرف گوشت های خشک خشک تولید شده توسط France Salaison در اوایل ماه جاری توسط اداره کل غذا (DGAL) ، اداره کل بهداشت و Sant publique فرانسه تأیید شد. این شرکت در Saint-Symphorien-sur-Coise در منطقه Rhne فرانسه مستقر است.

همچنین یک محصول بالقوه آلوده به بلژیک ، لوکزامبورگ ، لهستان ، پرتغال و اسلوونی ارسال شده است.

اقدام پیشگیرانه
برداشت و برداشت چندین دسته سوسیس خشک از مارک Saint Azay که در فروشگاه های Leclerc فروخته می شود ، بر اساس یافته های اولیه تحقیقات انجام شده است. این شامل تمام خرماهای Saucisse Seche Droite 250 گرم و Saucisse Seche Courbe 300 گرم تا 8 دسامبر بود.

محصول بارگیری شده

France Salaisons همچنین دسته های خاص و خرما را در یک روزت لیون از 15 برش از مارک Saint Alby and Rosette ، برداشت و به یاد آورد ، که به 15 برش 150 گرمی از مارک Le Flutiau برش داده شد. آنها دارای FR 69.238.010 CE روی بسته بندی هستند و در بخش سلف سرویس Lidl و Aldi فروخته می شوند.

شرکتی به نام Monterrat از یک روزت ساخته شده توسط France Salaisons در ساندویچ های Club Rosette با مارک FR 01.159.002 CE استفاده می شود و در Auchan ، Casino ، Monoprix ، Leader Price و Franprix به فروش می رسد. مقامات به هرکسی که دارای محصولات آسیب دیده است توصیه کرده اند که آنها را مصرف نکند و به محل فروش بازگرداند.

در لوکزامبورگ ، این تشنج شامل رزت های 500 گرم از مارک Selecta بود که در فروشگاه های کورا با قطعه 20487 و تاریخ های 1 و 8 دسامبر 2020 فروخته شد. در بلژیک ، راسل یک روزت خوک خالص از نوع Selecta 500 گرم را به فروش رساند که در Cora و در همان تاریخ ها فروخته شد و کد دسته ای

درباره عفونت های سالمونلا
غذاهای آلوده به باکتری سالمونلا معمولاً به نظر نمی رسند ، بو نمی گیرند و از بین نمی روند. هرکسی می تواند به عفونت سالمونلا مبتلا شود. براساس CDC ، نوزادان ، کودکان ، افراد مسن و افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند در معرض خطر بیشتری برای بیماری جدی قرار دارند زیرا سیستم ایمنی بدن آنها شکننده است.

هر کسی که غذاهای خارج شده خورده باشد و علائم عفونت سالمونلا را پیدا کند باید به دنبال مراقبت های پزشکی باشد. افراد بیمار باید در معرض احتمال قرار گرفتن در معرض باکتری سالمونلا به پزشکان خود بگویند ، زیرا آزمایش های ویژه ای برای تشخیص سالمونلوز لازم است. علائم عفونت سالمونلا می تواند سایر بیماری ها را تقلید کند ، که اغلب منجر به تشخیص نادرست می شود.

علائم عفونت سالمونلا ممکن است شامل اسهال ، گرفتگی شکم و تب در طی 12 تا 72 ساعت پس از خوردن غذای آلوده باشد. در غیر این صورت ، بزرگسالان سالم معمولاً چهار تا هفت روز بیمار هستند. در برخی موارد ، اسهال می تواند به حدی شدید باشد که بیماران باید در بیمارستان بستری شوند.

بزرگسالان ، کودکان ، زنان باردار و افرادی که دارای سیستم ایمنی ضعیف هستند ، مانند بیماران سرطانی ، بیشتر در معرض بیماری شدید و شرایط جدی ، گاهی تهدید کننده زندگی هستند.

برخی از افراد بدون اینکه بیمار شوند یا علائمی از خود نشان دهند ، آلوده می شوند. با این حال ، آنها هنوز هم می توانند عفونت را به دیگران منتقل کنند.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>