[ad_1]

طبق یک مطالعه ، طیور همچنان منبع اصلی عفونت کمپیلوباکتر در نیوزیلند است.

محققان مسیرهای انتقال و انتساب منبع کمپیلوباکتریوز در نیوزلند را بررسی کردند. بیشتر بیماران به سویه های منتسب به منابع مرغی آلوده هستند و مصرف گوشت طیور امری عادی است ، در حالی که 14٪ با گاو مرتبط است.

کاهش کمپیلوباکتریوز در نیوزیلند از سال 2008 نسبتاً ناچیز است. کاهش از 2006 تا 2008 مربوط به مداخلات در پردازش گوشت گوشت گوشتی بود. در سال 2020 ، نیوزیلند هدف بهداشت عمومی را کاهش 20 درصدی کمپیلوباکتریوز ناشی از مواد غذایی تا سال 2025 قرار داده است.

ارائه اطلاعات به روز
هدف از این مطالعه به روزرسانی شواهد مربوط به سهم منابع مختلف کمپیلوباکتریوز برای اطلاع از استراتژی و برنامه مدیریت خطر بروز ایمنی مواد غذایی است. بودجه آن توسط وزارت صنایع اولیه تأمین شد و در مجله بین المللی بیماریهای عفونی منتشر شد.

یک مطالعه کنترل موردی شامل هر دومین مورد اعلام شده در اوکلند و هر بیمار در Manawatu و Wanganui بین مارس 2018 تا مارس 2019 است. این مناطق تقریبا 40 درصد از جمعیت را پوشش می دهد. بیش از 80 درصد افرادی که به عنوان مورد یا شاهد درگیر شده بودند طی هفت روز گذشته مرغ مصرف کرده بودند.

انتساب منبع کمپیلوباکتریوز از این دو منطقه با آزمایش جدایه ها از نمونه های مدفوع از موارد گزارش شده و از منابعی مانند مرغ ، گاو و گوسفند و با استفاده از مدل سازی برای تعیین منبع احتمالی برای هر مورد انجام شد.

اعضای گروه مطالعه بهداشت نیوزلند جمعیت کنترل هستند. این یک بررسی سالانه از 14000 خانوار تصادفی انتخاب شده است.

تعداد موارد مصاحبه شده که ایزوله بالینی برای آنها بدست آمده 666 مورد با 445 مورد در اوکلند و 221 مورد در ماناواتو و وانگانوی بوده است. حدود 200 جدا شده هر یک از گاو ، گوسفند و پرندگان است.

تفاوت در شرایط شهری و روستایی
مصرف مرغ به عنوان یک عامل خطر عمده شناخته نمی شود. با این حال ، عوامل خطر خاص مربوط به تهیه و خوردن مرغ منجر به افزایش آماری قابل ملاحظه ای از جمله مصرف مرغ خام یا خوردن مرغ در خارج از خانه شده است.

بر اساس این مطالعه ، اگرچه تماس مستقیم با طیور به طور قابل توجهی خطر را افزایش می دهد ، اما فقط در بخش کوچکی از طیور تأثیر می گذارد.

نود درصد موارد کمپیلوباکتریوز شهری به دلیل طیور است ، در حالی که تقریباً 75 درصد موارد روستایی ، تقریباً همه آنها مربوط به گاو است.

اهمیت جاده های غیر مرغداری با استفاده از 93 مورد منتسب به گاو بررسی شد. نتایج نشان می دهد مهمترین خطر برای این موارد زندگی یا کار در مزرعه است.

در حالی که شیر خام یک عامل خطر مهم در موارد دام های شهری بود ، اما فقط با نسبت کمی گزارش شد ، عمدتا در منطقه Manawatū یا Whanganui.

محققان گفتند ، زنجیره مرغ پیوندهایی را ارائه می دهد كه می توان كنترل های پیشرفته یا جدید را اجرا كرد.

“تولید شواهد قوی بر اساس خطر برای مسیر غالب انتقال کامپیلوباکتریوز در نیوزیلند یک بستر محکم برای ادامه تلاش های دولت و صنعت برای کاهش این مشکل مهم بهداشت عمومی فراهم می کند.”

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir