بیشتر اعضای اتحادیه اروپا موافق هستند که غذا بی خطر است ، اما بسیاری هنوز نگران هستند


بر اساس یک مطالعه ، بیش از نیمی از مصرف کنندگان موافق هستند که غذا در اروپا بی خطر است ، اما تفاوت زیادی بین کشورها وجود دارد.

گزارش EIT Food Trust از نظر مصرف کنندگان در کشورهای مختلف اروپایی برای سنجش میزان اطمینان سیستم غذایی و اطمینان غذایی از آنها نظر سنجی می کند. EIT Food توسط موسسه نوآوری و فناوری اروپا (EIT) تأسیس شد.

مطالعه TrustTracker اعتماد مصرف کننده به یکپارچگی مواد غذایی را بررسی می کند – با ترکیبی از پنج عامل سلیقه ، ایمنی ، سلامتی ، اصالت و پایداری اندازه گیری می شود.

تفاوت بر اساس کشور
به طور کلی ، 55 درصد از مصرف کنندگان اروپایی فکر می کنند که غذا به طور کلی بی خطر است ، این در حالی است که در انگلیس 74 درصد است ، اما 22 درصد می گویند که این غذا معمولاً خطرناک است ، در ترکیه تا 45 درصد خطرناک است. تقریباً 40 درصد در رومانی و جمهوری چک نیز معتقدند که غذا به طور کلی خطرناک است.

ساسکیا نویتن ، مدیر ارتباطات و مشارکت های مردمی در EIT Food ، گفت که تفاوت های قابل توجهی بین کشورها وجود دارد هنگام بررسی هر پنج عامل تشکیل دهنده رتبه بندی.

“این تغییرات می تواند به دلایل مختلفی از جمله تفاوت در فرهنگ ، اولویت های مصرف کننده و اقتصاد اقتصادی-اجتماعی باشد. وی گفت: “از نظر ایمنی ، با توجه به استانداردهای ایمنی بالا در اروپا و قوانین اروپا ، این تغییرات را می توان در نظر گرفت.”

“واضح است که کارهای زیادی باید انجام شود تا مصرف کنندگان بتوانند به ایمنی مواد غذایی خود اعتماد کنند و بنابراین بسیار مهم است که از بینش هایی از این دست برای ادغام محصولات کشاورزی و ایجاد تغییرات مثبت استفاده شود ، تا اطمینان حاصل شود که ایمنی مواد غذایی رعایت می شود. قابل اعتماد بدون تغییر. “

حداقل شهروندان اروپایی باید در مورد آژانس ها و استانداردهای ایمنی غذا صحبت کنند. احساس عمومی این بود که احتیاجات لازم وجود دارد ، اما کنترل و اجرا توسط مقامات می تواند بهتر باشد.

براساس نتایج نظرسنجی اخیر یوروبارومتر ، ایمنی مواد غذایی نیز یکی از عوامل اصلی تأثیرگذار بر خرید مواد غذایی توسط اروپایی ها است.

در نظرسنجی EIT Food ، 40 درصد پاسخ دهندگان اطمینان داشتند که غذایی که خریداری می کنند معمولاً معتبر است – اصلی ، منصفانه ، اصلی ، تقلبی یا مصنوعی نیست ، در حالی که 34 درصد مخالف هستند. گروه سنی 18 تا 35 سال اعتماد به نفس قابل توجهی در طعم ، اصالت و پایداری غذا نسبت به پاسخ دهندگان مسن نشان داد.

عموم مردم بیشترین اعتماد را به کشاورزان دارند ، به طوری که دو سوم مصرف کنندگان اروپایی می گویند به آنها اعتماد دارند. برای آژانس های دولتی و تولیدکنندگان مواد غذایی ، کمتر از نیمی از مصرف کنندگان در همه کشورها به این گروه ها اعتماد دارند. در همین حال ، بیش از یک چهارم پاسخ دهندگان به ادارات دولتی و تولیدکنندگان اعتماد ندارند.

ایمنی غذایی بهبود یافته
TrustTracker در اولین سال 2018 بیش از 5000 کاربر آنلاین را در پنج کشور اروپایی مورد بررسی قرار داد. در سال 2019 ، این تعداد 11000 کاربر در 13 کشور اتحادیه اروپا بود و در ژوئن 2020 ، این نظرسنجی شامل 19،800 نفر در 18 کشور اتحادیه اروپا بود. آنها توسط Ipsos مورد مطالعه قرار گرفتند.

از سال 2018 ، وقتی نمونه 5 کشور از فرانسه ، آلمان ، لهستان ، اسپانیا و انگلستان را بررسی می کنیم ، اعتماد مردم به ایمنی مواد غذایی 8٪ بهبود یافته است و می گوید که مواد غذایی در سال 2020 بی خطر است. نسبت به دو سال پیش. سهمی که به اصالت غذا اطمینان دارد نسبت به سال 2018 5 درصد افزایش می یابد.

نویتن گفت تعجب آور نیست که افراد بیشتری فکر می کنند غذا نسبت به سال 2018 ایمن است.

Nuijten گفت: “این ممکن است در ارتباط با COVID-19 و این باشد که بر ایمنی و بهداشت بیشتر تأکید می شود ، اما اخیراً اصرار بر شفافیت و ردیابی بیشتر به معنای در دسترس و قابل درک شدن اطلاعات برای مصرف کنندگان است.”

نویتن گفت ، بسیاری از پروژه های EIT Food برای افزایش شفافیت با مصرف کنندگان کار می کنند.

وی گفت: “وقایع سال 2020 به بسیاری از مصرف کنندگان نشان داده است که زیرساخت های غذایی ما تا چه حد حیاتی است ، از نگهداری محصولات در قفسه های سوپرمارکت ها تا بررسی تأثیر تولید مواد غذایی بر محیط زیست.”

“همانطور که در سال آینده به بهبود اقتصادی خود نگاه می کنیم ، کمک به ایجاد اعتماد بین مصرف کنندگان و بخش مواد غذایی برای بهبود مواد غذایی برای همه افراد بسیار مهم است. در نهایت ، برای ایجاد یک سیستم غذایی مناسب برای آینده ، باید مصرف کنندگان را در مرکز تولید ، تولید ، توزیع و تبلیغ مواد غذایی قرار دهیم. “

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>