[ad_1]

Clover Leaf Seafoods Corp. دو طعم ساردین بدون استخوان را به یاد می آورد ، زیرا مشخص شده است که آنها می توانند رشد کلستریدیوم بوتولینوم را ایجاد کنند ، که باعث مسمومیت با بوتولیسم می شود.

طبق اطلاعیه ای که آژانس بازرسی مواد غذایی کانادا (CFIA) منتشر کرد ، این شرکت فراخوان را آغاز کرد. در این اطلاعیه جزئیاتی در مورد چگونگی کشف مشکل یا اینکه چگونه حجم ماهی ساردین در معرض تشنج قرار دارد ، ارائه نشده است.

بازرسان دولت در حال کار با شرکت برای یافتن علت این مشکل هستند. طبق اعلامیه CFIA ، تحقیقات ممکن است منجر به پس گرفتن محصولات دیگر شود.

در هنگام انتشار اعلامیه فراخوان ، هیچ بیماری تأیید شده مربوط به ماهی ساردین کشف شده گزارش نشده است.

مصرف کنندگان می توانند با استفاده از اطلاعات زیر بر روی برچسب تعیین کنند که آیا هر یک از ساردین های نامیده شده را در خانه خود دارند.

نام تجاری تولید – محصول اندازه UPC کدها
برگ شبدر ساردین فیله بدون استخوان – سیر و پیاز در روغن 106 گرم 0 61362 46008 6

0170CBXP 2025 JN 18

0204CBXP 2025 JL 22

برگ شبدر فیله ساردین بدون استخوان – ژالاپنو دودی در کره 106 گرم 0 61362 46009 3

0171CBXP 2025 JN 19

0218CBXP 2025 AU 05

0307CBXS 2025 NO 02

درباره بوتولیسم
در حالی که انواع بیماری ها می توانند از خوردن غذاهای کم فرآوری شده ناشی شوند ، اما یکی از خطرناک ترین آنها مسمومیت با بوتولیسم است. بوتولیسم بدون درمان ، می تواند عضلات مورد نیاز برای تنفس را فلج کرده و منجر به مرگ ناگهانی شود.

با توجه به مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های ایالات متحده (CDC) ، هر کسی که هر کالای خارج شده ای را خورده باشد و علائمی از مسمومیت با بوتولیسم پیدا کرده باشد ، باید فوراً به مراقبت پزشکی بپردازد.

“در بوتولیسم غذایی ، علائم معمولاً 18 تا 36 ساعت پس از خوردن غذای آلوده شروع می شود. با این حال ، علائم می توانند به زودی 6 ساعت بعد یا حداکثر 10 روز بعد شروع شوند. “

علائم بوتولیسم ممکن است شامل موارد زیر باشد: دوبینی ، تاری دید ، افتادگی پلک ، اختلال در گفتار ، مشکل در بلع ، مشکل تنفس ، ضخیم شدن زبان ، خشکی دهان و ضعف عضلانی افراد مبتلا به مسمومیت با بوتولیسم ممکن است همه این علائم را یک باره نشان ندهند.

این علائم در نتیجه فلج عضلات ناشی از سم است. در صورت عدم درمان ، بیماری می تواند پیشرفت کرده و علائم را بدتر کند و باعث فلج شدن برخی از عضلات ، از جمله عضلات مورد استفاده برای تنفس ، و عضلات بازو ، پاها و بدن از گردن تا لگن شود.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir