[ad_1]

مورا ، 68 ساله و بوکسباوم ، 66 ساله ، قرار بود در ژانویه محکوم شوند ، اما در بازپرداخت تأخیر وجود داشت.

متهمان پس از اعتراف به جرم خود اعتراف کردند که از مهرهای تقلبی وزارت کشاورزی ایالات متحده برای فروش مصرف کنندگان گوشت گاو با کیفیت پایین با قیمت های تورم استفاده کرده اند.

مورا و بوکسباوم در ابتدا توسط یک هیئت منصفه عالی در سپتامبر 2019 متهم شدند. هر یک از متهمان با 250،000 دلار وثیقه با محدودیت سفر آزاد شدند. قاضی ماتسوموتو به بیشتر وکلای 2020 در پرونده “درگیر شدن در یافته های بزرگ” و مذاکرات برای به رسمیت شناختن پرونده ، که به نظر قاضی “احتمال واقعی تصمیم گیری در مورد پرونده ای که رسیدگی نمی کند” داد.

‘Stein Meats ، در آن زمان ، یک شرکت عمده فروشی پردازش و توزیع گوشت بود که عمده فروشی محصولات گوشت و مرغ را از توزیع کنندگان مختلف خریداری می کرد و برای انجام سفارشات مشتریان از جمله تعدادی رستوران واقع در منطقه نیویورک ، این محصولات را پردازش می کرد. ” به اسناد دادگاه

طرح تقلب
“تقریباً از سپتامبر 2011 تا اکتبر 2014 ، متهمان (هاوارد مورا) و آلن بوکسباوم ، در میان دیگران ، توافق کردند که طرحی را برای کلاهبرداری از مشتریان خود انجام دهند ، که باعث می شود Stein Meats لاشه و گوشت گاو خریداری کند. گوشت که بعداً به عمده فروشی پردازش شد طبق اسناد قانونی ، محصولاتی که به تقلب به عنوان متشکل از گوشت گاو درجه یک به مشتریان فروخته می شد.

در آن زمان ، مشتریان استین بیش از گوشت گاو با برچسب جعلی هزینه می گرفتند. در حمایت از طرح تقلب ، مورا و بوکسباوم یک کارمند را به دریافت علائم جعلی ارزیابی USDA از یک منبع در نیوجرسی هدایت کردند.

مورا و بوکسباوم همچنین به کارمندان استین میت دستور دادند تا مناطقی از اجسادی را که بازرسان USDA “انتخاب” را روی محصولات چاپ کرده بودند ، تراشیده و سپس با استفاده از علائم “Prime” آنها را در جای دیگر جایگزین کنند.

این فعالیت کلاهبرداری بین سپتامبر 2011 تا اکتبر 2014 رخ داد و یک یا چند مشتری را فریب داد. و این در صلاحیت دادگاه منطقه ای ایالات متحده برای منطقه شرقی نیویورک اتفاق افتاد.

با توجه به هزینه ها ، این طرح با کمک ارتباطات کابلی محقق می شود. دولت همچنین به قصد خود برای درخواست مصادره عواید حاصل از جرم اطلاع داده است.

طبق USDA ، گوشت گاو توسط پردازنده های گوشتی بسیار واجد شرایط و با استفاده از یک فرآیند ارزیابی عملکرد ذهنی و ابزار الکترونیکی برای اندازه گیری عملکرد گوشت ارزیابی می شود. در صورت عدم تقلب ، ارزیابی کیفیت به اصطلاح زبانی است که در تولید گوشت گاو به خوبی درک شده و از معاملات تجاری پشتیبانی می کند.

این ویژگی ها از استانداردهای رسمی کلاس که توسط دفتر بازاریابی کشاورزی USDA تهیه و نگهداری و تفسیر می شود پیروی می کنند.

گوشت گاو به دو روش طبقه بندی می شود: گریدهای کیفیت برای لطافت ، شادابی و طعم. و کلاسهای عملکرد برای مقدار گوشت بدون چربی استفاده شده روی لاشه.

گوشت گاو اولیه از گوشت جوان و کاملاً مغذی تهیه می شود. سنگ مرمر به وفور یافت می شود. انتخاب گوشت گاو کیفیت بالایی دارد اما نسبت به کلاس اول مرمر کمتری دارد. در آخر ، گوشت گاو انتخابی از نظر کیفیت بسیار یکدست و معمولاً لاغرتر از انواع بالاتر است. کاملاً لطیف است ، اما چون حاشیه کمتری دارد ، ممکن است برخی از آبدار و طعم طبقات بالا را نداشته باشد.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir