[ad_1]

در حال حاضر ، میلیون ها آمریکایی در این کشور در حال قطع شدن برق و یخ زدگی تا دمای زیر صفر هستند. برای بسیاری از ایالت های جنوبی ، این یک تجربه جدید است و کسوف تنها برخورد با آن را دشوارتر و خطرناک تر می کند.

کارن بلیکلی از دانشگاه ایالتی کانزاس نکاتی را در مورد چگونگی تهیه صحیح و ایمن نگه داشتن مواد غذایی برای مصرف در طول این طوفان زمستانی و در صورت قطع برق ارائه داده است.

مواد غذایی را در بیرون نگهداری نکنید
به مصرف کنندگان توصیه می شود مواد غذایی را بیرون از منزل ، مثلاً در برف ، ذخیره نکنند. وی گفت: “این به دلیل تغییر دما ، آسیب جسمی ناشی از حیوانات خانگی کنجکاو یا سایر حیوانات ، یا آلودگی مواد غذایی ناشی از بخارات حاصل از گرد و غبار ، گرد و غبار و خاک است.”

دماسنج را در یخچال قرار دهید
مصرف کنندگان باید با قرار دادن دماسنج روی دستگاه در یخچال و فریزر شروع کنند.

بلیکلی گفت: “برخی از لوازم خانگی دماسنج داخلی دارند ، اما اگر برق قطع شود ، دیگر نمی توانید دما را بخوانید.” “تا زمانی که دمای دستگاه در زیر 40 درجه فارنهایت نگه داشته شود ، غذا بی خطر خواهد بود.”

درهای یخچال و فریزر را بسته نگه دارید
هنگام قطع برق ، مصرف کنندگان باید سعی کنند درب های دستگاه را تا حد ممکن بسته نگه دارند تا هوا خنک باشد.

“یخچال باز نشده حدود چهار ساعت سرد خواهد ماند. یک فریزر کامل دما را حدود 48 ساعت حفظ خواهد کرد. ” “اگر به یخ خشک دسترسی دارید ، کمی به فریزر اضافه کنید تا غذا مدت بیشتری منجمد شود. با این حال ، هنگام دست زدن به یخ خشک مراقب باشید. “

در صورت شک ، آن را دور بریزید
اگر مصرف کننده از ایمنی یک ماده غذایی اطمینان ندارد ، بلاکسلی پیشنهاد می کند که کلمه “در صورت شک ، آن را دور بریزید” را دنبال کنید.

وی گفت: “اگر دمای دستگاه برای مدت طولانی بیش از 40 درجه فارنهایت باقی بماند ، بعضی از غذاها خیلی گرم می شوند و می توانند باعث رشد باکتری هایی شوند که ممکن است وجود داشته باشد.” “به عنوان مثال ، اگر گوشت خام منجمد ذوب شود و در اثر لمس گرم باشد ، نباید آن را حفظ کرد.”

کتابچه راهنمای FSIS را بررسی کنید
بلکلی به یک اشاره کرد راهنما بصورت آنلاین موجود است از سرویس ایمنی و بازرسی مواد غذایی ایالات متحده ، که مشخص می کند چه موقع باید پس انداز کرد و چه زمانی مواد غذایی بالقوه خطرناک دفع کرد.

وی گفت: در حالی که دور ریختن غذا به دلیل آسیب رسیدن به دستگاه یا قطعی برق کار بیهوده ای است ، انجام آن بسیار ارزان تر از پرداخت هزینه درمان پزشکی برای بیماری های ناشی از غذا است.

منابع بیشتر
ویدئوی FSIS در YouTube “ایمنی غذا در هنگام قطع برق” حاوی دستورالعمل هایی برای ذخیره مواد غذایی منجمد و یخچال دار است.

Ready لیستی از مواد غذایی اضطراری توصیه شده را ارائه کرده است. این لیست را می توانید در اینجا پیدا کنید. Ready یک کمپین خدمات عمومی ملی است که برای آموزش و توانمندسازی مردم آمریکا برای آمادگی در برابر ، مقابله و کاهش آنها در موارد اضطراری از جمله بلایای طبیعی و مصنوعی طراحی شده است.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، کلیک اینجا)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir