[ad_1]

آیا در مورد گوشت ببر یا ساندویچ های آدم خوار چیزی شنیده اید؟ اگر اهل ویسکانسین هستید ، مطمئنم که هستید. من با این رسم جشن از خانواده نامزدم که اهل شمال ویسکانسین هستند آشنا شدم.

این سنت پیش غذای گوشت گاو بدون چربی و خام است که روی نان همراه با پیاز خرد شده ، نمک و فلفل سرو می شود. همچنین به عنوان “گوشت ببر” ، “استیک تارتار” یا “گوشت گاو و پیاز خام” شناخته می شود. ساندویچ ها به طور سنتی در مهمانی های تعطیلات و دیگر مجالس تعطیلات در منطقه میلواکی سرو می شوند.

اما برای خانواده من و شما ، وزارت بهداشت ویسکانسین (WDHS) مردم را ترغیب می کند که این سنت را منتقل کنند.

خوردن گوشت گاو و پیاز خام برای برخی از مردم ویسکانسین یک سنت است.

“مهم است بدانید که خوردن این نوع غذاها بدون خطر نیست. سالمونلا ، E. coli O157: H7 ، کمپیلوباکتر و لیستریا باکتری هایی هستند که می توانند در گوشت گاو خام و نپخته پیدا شوند. “WDHS اضافه می کند که” مهم نیست که از کجا گوشت گاو بخرید ، این خطرات واقعی هستند. “

از سال 1986 گزارش شده است که حداقل هشت شیوع در ویسکانسین شامل خوردن یک غذای خام گوشت گاو بوده است. این شامل شیوع سالمونلا است که بیش از 150 نفر در دسامبر 1994 درگیر آن هستند. گوشت گاو همیشه باید با دمای داخلی 160 درجه فارنهایت پخته شود.

خمیر خام
پختن کلوچه یک فعالیت خانوادگی عالی برای همه سنین در تعطیلات است. با این حال ، این همچنین بدان معنی است که افراد مستعد مسمومیت غذایی می توانند با باکتری های مضر تماس مستقیم داشته باشند.

به گفته جنیفر کوئینلان ، استاد گروه علوم غذایی دانشگاه درکسل در فیلادلفیا ، “یک فرد جوان ممکن است فقط در عرض 24 یا 48 ساعت بیمار شود و احساس خوبی نداشته باشد. اما در افراد مسن ، این می تواند به یک عفونت سیستمیک تبدیل شود. آنها ممکن است در بیمارستان بستری شوند. “

چندین روش آسان برای کاهش خطر مسمومیت غذایی وجود دارد. شماره یک جلوگیری از خوردن خمیر خام است.

اکثر مردم از خطرات خوردن خمیر خام آگاه هستند. اما بیشتر آنها فقط در مورد خطرات تخم مرغ خام و خطر سالمونلا فکر می کنند.

لازم به یادآوری است که آرد خام می تواند به همان اندازه تخم مرغ خام خطرناک باشد. آرد معمولاً یک محصول کشاورزی خام است که برای از بین بردن میکروب ها تحت درمان قرار نگرفته است. میکروب های مضر می توانند دانه را در حین تولید یا مزارع آلوده کنند. باکتری ها هنگام تهیه غذا با آرد از بین می روند.

آخرین شیوع آرد:

سپتامبر 2016 – تولید شده در مرکز جنرال میلز در کانزاس سیتی ، میسوری

  • 63 فرد آلوده به سویه های STEC O121 یا STEC O26 از 24 کشور گزارش شده اند
  • 17 بیمار در بیمارستان بستری شدند. یک نفر به سندرم همولیتیک اورمیک مبتلا شده است ، نوعی نارسایی کلیه

جولای 2019 – آرد جهانی از Baker Corner از ALDI در رود آیلند

  • 21 نفر مبتلا به سویه کانونی اشرشیاکلی O26 توسط 9 کشور گزارش شده است
  • سه بستری

نکاتی از FDA و CDC برای پخت و پز با آرد:

  • اگرچه وسوسه انگیز است ، اما نباید خمیر کوکی خام خورده شود.

    خمیر یا خمیر خام یا کارهایی که با آرد خام درست شده است ، مانند خمیر بازی خانگی یا تزئینات تعطیلات را امتحان نکنید و نخورید. هنگام دست زدن به آرد خام ، صورت خود را لمس نکنید.

  • اجازه ندهید کودکان با خمیر خام بازی کنند. حتی اگر خمیر نخورند ، پس از کار با خمیر می توانند دستان خود را در دهان خود بگذارند.
  • قبل از خوردن کالاهای پخته شده ، خمیر و خمیر کامل را بپزید یا بپزید.
  • برای پخت و پز یا پخت در دمای مناسب و زمان مشخص دستورالعمل های موجود در دستور العمل یا بسته را دنبال کنید.
  • از خمیر بیسکویت خانگی خام در بستنی استفاده نکنید. بستنی خمیر کوکی که در فروشگاه ها فروخته می شود شامل خمیری است که برای از بین بردن باکتری های مضر فرآوری شده است.
  • غذاهای خام مانند آرد یا تخم مرغ را بلافاصله قبل از استفاده جدا از غذاهای آماده نگه دارید.
  • از آنجا که آرد یک پودر است ، می تواند به راحتی پخش شود.
  • برای در یخچال نگه داشتن محصولات حاوی خمیر یا تخم مرغ خام در حین پخت ، دستورالعمل های روی برچسب را دنبال کنید.
  • پس از دست زدن به آرد ، تخم مرغ یا خمیر خام کاملا تمیز کنید:
    • پس از دست زدن به آرد ، تخم مرغ های خام یا سطوح لمس شده ، دستان خود را با آب روان و صابون بشویید.
    • کاسه ها ، ظروف ، میزهای پیشخوان و سایر سطوح را با آب گرم و صابون بشویید.

تخم مرغ
لرزش تخم مرغ سنتی با تخم مرغ خام ساخته می شود ، که درست مانند خمیر بیسکویت ، خطر بالقوه مسمومیت با سالمونلا را ایجاد می کند. در حالی که پخت و پز می تواند باکتری های بیماری زا را از بین ببرد ، اگر تخم مرغ بیش از دو ساعت در دمای اتاق باقی بماند ، مصرف کنندگان همچنان می توانند بیمار شوند. گزینه های ایمن نوشیدنی تخم مرغ پاستوریزه است که در فروشگاه های مواد غذایی لبنی به فروش می رسد ، اگرچه این محصولات هنوز هم باید در یخچال نگهداری شوند.

شربت سیب و سایر آب میوه ها
نوشیدنی دیگری که غالباً در فصل تعطیلات سرو می شود ، شربت سدراست. شربت سایدر و بیشتر آب میوه هایی که در فروشگاه های مواد غذایی عرضه می شوند ، برای از بین بردن باکتری های مضر پاستوریزه یا در غیر این صورت تحت درمان قرار می گیرند. با این حال ، آب غیر پاستوریزه یا خام را می توان در بخش های یخچالی فروشگاه های مواد غذایی یا فروشگاه های مواد غذایی بهداشتی ، آسیاب های سیب یا بازارهای کشاورزان یافت. با این حال ، این نوع محصول باید دارای هشدار از قبیل:

هشدار: این محصول پاستوریزه نیست و بنابراین ممکن است حاوی باکتری های مضر باشد که می تواند باعث بیماری جدی در کودکان ، افراد مسن و افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف شود.

اگر نمی توانید بفهمید که آیا آب برای از بین بردن باکتری های مضر فرآوری شده است یا از این محصول استفاده نکنید یا آن را برای از بین بردن باکتری بجوشانید.

نکات اضافی مربوط به تعطیلات از CDC برای این فصل تعطیلات
مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها به شما توصیه می کنند که در روزهای تعطیل به مسافرت نروید و یا با افراد خارج از خانه خود جشن نگیرید. CDC برای کسانی که تصمیم به جشن گرفتن با اعضای خانواده می گیرند ، دستورالعمل های زیر را ارائه می دهد:

• تعداد مهمانان را محدود کنید

• انتظارات مربوط به فاصله اجتماعی و نیازهای پوششی را پیش از موعد تعیین کنید

• در داخل و خارج از خانه ماسک بزنید

• در فاصله شش فوت بایستید

• از داد زدن و آواز پرهیز کنید

• اگر هوا اجازه می دهد در فضای باز ملاقات کنید

• اگر در داخل خانه جشن می گیرید ، پنجره ها و درها را باز کنید

• سطوح مکرراً لمس شده را تمیز و ضد عفونی کنید

بریجت گلیسون ، یک افسر پزشکی در واحد اپیدمیولوژی بیماری روده CDC ، اضافه کرد: “غذا و ظروف پذیرایی خود را به همراه داشته باشید تا با یکدیگر شریک نشوید و احتمالاً در فاصله شش متری یکدیگر قرار داشته باشید.” “اما جشن گرفتن این تعطیلات فقط با افراد خانواده شما امن ترین خواهد بود.”

درباره عفونت های سالمونلا
غذاهای آلوده به باکتری سالمونلا معمولاً به نظر نمی رسند ، بو نمی گیرند و از بین نمی روند. هرکسی می تواند به عفونت سالمونلا مبتلا شود. براساس CDC ، نوزادان ، کودکان ، افراد مسن و افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند بیشتر در معرض خطر بیماری جدی قرار دارند زیرا سیستم ایمنی بدن آنها شکننده است.

علائم عفونت سالمونلا ممکن است شامل اسهال ، گرفتگی شکم و تب در طی 12 تا 72 ساعت پس از خوردن غذای آلوده باشد. در غیر این صورت ، بزرگسالان سالم معمولاً چهار تا هفت روز بیمار هستند. در برخی موارد ، اسهال می تواند به حدی شدید باشد که بیماران باید در بیمارستان بستری شوند.

بزرگسالان ، کودکان ، زنان باردار و افرادی که دارای سیستم ایمنی ضعیف هستند ، مانند بیماران سرطانی ، بیشتر در معرض بیماری شدید و شرایط جدی ، گاهی تهدید کننده زندگی هستند.

برخی از افراد بدون اینکه بیمار شوند یا علائمی نشان دهند ، آلوده می شوند. با این حال ، آنها هنوز هم می توانند عفونت را به دیگران منتقل کنند.

در مورد عفونت های E. coli
علائم عفونت E. coli در افراد مختلف متفاوت است ، اما اغلب شامل گرفتگی شدید معده و اسهال خونی است. اگر تب وجود داشته باشد ، معمولاً از 101 درجه فارنهایت (38.5 درجه سانتیگراد) پایین نیست. بیشتر بیماران در طی پنج تا هفت روز بهبود می یابند. در سایرین ممکن است علائم و عوارض شدید یا حتی تهدید کننده زندگی ایجاد شود.

حدود 5 تا 10 درصد از کسانی که با عفونت E. coli تشخیص داده می شوند ، یک عارضه بالقوه تهدید کننده زندگی برای نارسایی کلیه دارند که به عنوان سندرم اورمیک همولیتیک (HUS) شناخته می شود. علائم HUS شامل تب ، درد شکم ، احساس خستگی بسیار زیاد ، کاهش دفعات ادرار ، کبودی یا خونریزی و رنگ پریدگی غیر قابل توضیح است.

بسیاری از افراد مبتلا به HUS طی چند هفته بهبود می یابند ، اما برخی از آنها آسیب دائمی می بینند یا می میرند. این وضعیت در افراد در هر سنی ممکن است رخ دهد ، اما در کودکان زیر 5 سال به دلیل سیستم ایمنی نابالغ ، افراد مسن به دلیل ضعف سیستم ایمنی بدن و افراد دارای نقص سیستم ایمنی به عنوان بیماران سرطانی شایع است.

افرادی که علائم HUS را تجربه می کنند باید سریعاً به فوریت های پزشکی مراجعه کنند. افراد مبتلا به HUS باید در بیمارستان بستری شوند زیرا این امر می تواند مشکلات جدی و مداوم دیگری مانند فشار خون بالا ، بیماری مزمن کلیه ، آسیب مغزی و مشکلات عصبی ایجاد کند.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir