بانک های فدرال قصد دارند برنامه ای را برای آزمایش یک برنامه تحقیقاتی با کاهو در آریزونا راه اندازی کنند


FDA برنامه موقت جدیدی را برای آزمایش کاهوی زرد از مبردهای تجاری در منطقه رشد یوما ، آریزونا آغاز کرده است. در سالهای اخیر ، رومن از این منطقه با چندین شیوع بیماری ناشی از غذا ارتباط داشته است.

نمونه ها برای اشریشیا کلی (STEC) و سالمونلا تولید کننده سم Shiga آزمایش می شوند. به عنوان بخشی از تلاش های مستمر نظارت از بهار 2018 ، E. coli O157: شیوع H7 بیماری ناشی از غذا. از آن زمان ، شیوع دیگری در ارتباط با رژگونه از منطقه یوما و مناطقی از کالیفرنیا وجود دارد. گونه سالمونلا سازمان غذا و دارو امروز در بیانیه ای اعلام کرد که این بیماری اغلب باعث شیوع بیماری های منتقله از طریق غذا در ایالات متحده می شود که گاهی اوقات با مصرف کاهو زرد مرتبط هستند.

FDA قصد دارد در فوریه اقدام به جمع آوری نمونه های خنک کننده های تجاری کند و قصد دارد تا پایان فصل برداشت در روما ، یوما نمونه برداری را ادامه دهد. بر اساس اعلام این آژانس ، برنامه آزمایش FDA بر روی تبریدهای تجاری تبرید و ذخیره سازی متمرکز خواهد بود ، جایی که گرمای مزرعه از سکان جمع شده خارج می شود و محصول قبل از پردازش و حمل و نقل به صورت سرد ذخیره می شود.

تمرکز بر روی این سایت ها باید FDA را قادر سازد تا به طور موثر نمونه هایی از چندین مزرعه را در مکان های متمرکز جمع کند ، به دنبال یک مدل مشابه که در طول یک برنامه آزمایش در سال مالی 19 استفاده شده است. این آژانس قصد دارد حدود 500 نمونه کاهو رومین را جمع آوری و آزمایش کند. هر نمونه شامل 10 زیر نمونه و هر زیر نمونه حداقل 300 گرم کاهو رومانیایی خواهد بود. آزمایش شامل کل سر ، قلب یا برگهای جداگانه است. تمام نمونه ها قبل از پردازش کاهو و همچنین قبل از پردازش توسط کارگران در تبرید و انبارها جمع آوری می شوند.

FDA با یک آزمایشگاه مستقل در آریزونا در نزدیکی سایت های نمونه گیری قرارداد منعقد کرده است.استفاده از این آزمایشگاه به کاهش قابل توجه زمان بین جمع آوری نمونه و گزارش نتایج کمک می کند. FDA انتظار دارد نتایج آزمایش را طی 24 ساعت از آزمایشگاهی که نمونه ها را گرفته است ، دریافت کند. سپس نتایج به شرکت ها منتقل می شود. شرکت ها ممکن است نمونه های دسته ای را تا زمان بدست آوردن نتایج آزمون برگزار کنند ، اما لازم نیست. پیوستن به محصول می تواند به جلوگیری از حمله احتمالی کاهوی آلوده کمک کند.

در طی این تعیین نمونه ، FDA اقدامات احتیاطی دیگری را برای اطمینان از ایمنی سازمان های تحقیقاتی COVID-19 و کارمندان شرکت در برابر عفونت ها انجام خواهد داد. محققان FDA بازدیدهای خود را از قبل به شرکت ها اعلام می کنند و به تجهیزات حفاظت شخصی (PPE) مجهز می شوند و در غیر این صورت برای انجام کار خود ، با رعایت دستورالعمل های محلی و محلی و همچنین دستورالعمل های قابل اجرا CDC مجهز می شوند.

“کمک به اطمینان از ایمنی سبزیجات برگ همچنان در اولویت FDA است. این وظیفه به سایر کارهایی که با همکاری ذینفعان در منطقه کشاورزی یوما برای اجرای اقدامات مشخص شده در برنامه اقدام سبزهای سبز انجام می شود ، از جمله یک مطالعه چند ساله برای ارزیابی عوامل محیطی موثر بر حضور مواد غذایی ، عوامل بیماری زا در این منطقه کمک می کند. آژانس در بیانیه ای گفت.

مطابق با برنامه اقدام ، آژانس صنعت را به انجام تجزیه و تحلیل علت اصلی برای همه نمونه های مثبت پیدا شده در طی این انتصاب متعهد می کند. تجزیه و تحلیل علل اصلی از آنجا که می خواهد منابع بالقوه و راههای آلودگی را شناسایی کند ، به اقدامات پیشگیرانه مورد نیاز و کمک به جلوگیری از شیوع بیماریهای منتقله از غذا اهمیت دارد ، مهم است.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>