[ad_1]

طرحی برای مقابله با خطر مسمومیت با سیگار برگ در اروپا تقریباً طی پنج سال انجام شده است.

یک نشست علمی بین المللی درباره پروژه EuroCigua در ماه اکتبر برگزار شد که از آوریل 2016 آغاز می شود و در ماه جاری پایان می یابد.

سیگوئاترا نوعی مسمومیت غذایی است که با مصرف فرآورده های ماهی حاوی سموم تولید شده توسط جلبک های کوچک به نام Gambierdiscus toxicus همراه است. این سم بر ظاهر ، بو یا طعم ماهی تأثیر نمی گذارد و با پخت و پز ، خنک سازی یا انجماد از بین نمی رود.

این امر سالانه در حدود 10،000 تا 50،000 مورد در جهان ایجاد می کند و شیوع آن در اسپانیا و پرتغال گزارش شده است. از سال 2012 تا 2018 ، چهار کشور اروپایی 23 مورد شیوع سیگار برگ و 167 مورد را گزارش کرده اند.

نتایج پس از شناسایی گونه های بومی ماهی با سیگواتوکسین در ماکارونزی ، مادیرا و جزایر قناری ظهور ciguatera در اتحادیه اروپا را تأیید کرد. وجود Gambierdiscus در مدیترانه ، قبرس و یونان و همچنین اولین کشف در جزایر بالئاریک کشف شد.

آژانس ایمنی و تغذیه غذایی اسپانیا (AESAN) یک سمینار آنلاین ترتیب داد که فقط به اعضای کنسرسیوم و برخی از دانشمندان مشغول کار در پروژه های مرتبط محدود بود.

یک مشکل نوظهور برای اروپا
این رویداد شامل اطلاعات اپیدمیولوژیک ، موارد و شیوع گزارش شده در اروپا بود. درصد نمونه های ماهی quigatoxin مثبت در مادیرا و جزایر قناری. روش LC-MS / MS برای تشخیص سیگواتوکسین. تأیید کارائیب-CTX-1 به عنوان سمی که مسئول آلودگی ماهی در آبهای اروپا است. و تأثیر بالقوه تغییر آب و هوا و بازارهای جهانی بر ciguatera به عنوان یک خطر نوظهور در اروپا.

بودجه این کار 2 میلیون یورو (2.4 میلیون دلار) بودجه دریافت کرد که نیمی از آن توسط سازمان ایمنی غذایی اروپا (EFSA) و نیمی دیگر توسط شرکای پروژه تأمین اعتبار شد. سایر پروژه های تحصیل ciguatera در ژاپن ، استرالیا و نروژ به 100 شرکت کننده ارائه شد.

AESAN پروژه را به همراه 15 موسسه علمی از اسپانیا ، پرتغال ، فرانسه ، آلمان ، یونان و قبرس هماهنگ می کند. EuroCigua به چهار زیر پروژه تقسیم شد: مدیریت و هماهنگی علمی. همهگیرشناسی؛ ارزیابی سیگواتوکسین ها در غذاهای دریایی و محیط زیست ؛ و خصوصیات سیگواتوکسین های موجود در اتحادیه اروپا ، از جمله تولید مواد مرجع که به بهبود تکنیک های تشخیص این سموم کمک می کند.

تاكشی یاسوموتو ، رابرت دیكی از دانشگاه تگزاس و رونالد منگر ، مشاور علمی سازمان غذا و داروی آمریكا از جمله حاضران بودند. در این مراسم مقامات EFSA ، مرکز اروپایی پیشگیری و کنترل بیماری (ECDC) و سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد (FAO) نیز حضور داشتند.

سیگوئاترا معمولاً به دلیل خوردن گیاهان باراکودا ، مارماهی ، هامور ، کهربا ، باس دریا ، ماهیان خاویاری ، ماهی طوطی ، ماهی جراح و بخیل قرمز ایجاد می شود. علائم معمولاً سه تا شش ساعت پس از خوردن ماهی آلوده ایجاد می شود ، اما ممکن است 30 ساعت طول بکشد. . اینها ممکن است شامل حالت تهوع ، استفراغ ، اسهال و درد معده باشد. برخی از افراد ممکن است احساس گزگز ، خارش ، طعم فلزی دهان یا تاری دید داشته باشند. برخی دیگر دریافتند که چیزهای سرد احساس گرما می کنند و اجسام گرم نیز احساس سرما می کنند. علائم معمولاً چند روز طول می کشد ، اما ممکن است ماهها یا سالها ادامه داشته باشد.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir