این نظرسنجی نشان می دهد که مردم از ابتدای ابتلا به بیماری همه گیر آگاهی بیشتری نسبت به ایمنی مواد غذایی دارند


طبق مطالعه ای که توسط COVID-19 در انگلستان انجام شده ، تغییر در اطمینان مصرف کننده در ایمنی و بهداشت مواد غذایی وجود دارد.

طبق یافته های BSI (موسسه استاندارد انگلیس) این یافته ها افزایش آگاهی از ایمنی و بهداشت مواد غذایی هنگام غذا خوردن در خانه را نشان می دهد.

نظرسنجی روی 2،182 بزرگسال در انگلیس توسط YouGov برای BSI به دنبال برنامه Eat out to Help Out توسط دولت ، نشان داد که بیش از نیمی از مصرف کنندگان گفته اند که از زمان ابتلا به بیماری همه گیر ، نسبت به ایمنی و بهداشت مواد غذایی آگاهی بیشتری پیدا کرده اند. این برنامه در ماه آگوست برگزار شد و باعث کاهش هزینه غذا و نوشیدنی های غیرالکلی توسط شرکت های شرکت کننده شد.

میخانه ها ، رستوران های زنجیره ای و کافه ها و رستوران های مستقل مکان هایی بودند که پاسخ دهندگان بیشترین نگرانی را داشتند. این سایتها در هفته گذشته حق افتتاح خارج از منزل را دارند.

موضوع اعتماد
بیش از سه چهارم پاسخ دهندگان می گویند عدم اطمینان به بهداشت یک مرکز باعث می شود که غذا در آنجا غذا نگیرند و 65 درصد می گویند اگر از استانداردهای ایمنی مواد غذایی داخل خانه اطمینان نداشته باشند از خوردن غذا در محل جلوگیری می کنند.

پاسخ دهندگان از ارزیابی سایت توسط ارائه دهندگان شخص ثالث به عنوان موضوعی که به آنها کمک می کند اعتماد آنها را جبران کنند استقبال کردند.

یک سوم افرادی که بیرون از خانه غذا می خورند یا به آنها غذا می رسانند اظهار داشتند که در مورد اقدامات بی خطر COVID بیانیه اطمینان بخشی را پیدا می کنند. بیش از نیمی گفتند که صدور گواهینامه از یک تامین کننده شخص ثالث اعتماد به نفس آنها را افزایش می دهد و 54 درصد گفتند که BSI Kitemark به آنها کمک می کند اعتماد به نفس آنها را در رعایت استانداردهای بهداشت و بهداشت مواد غذایی حفظ کنند.

ریچارد وران ، مدیر غذا و خرده فروشی EMEA در BSI ، گفت که بیشتر سازمان ها در تهیه و تهیه بسیار مراقبت می کنند و تمام تلاش خود را برای اطمینان از ایمنی کارکنان و مشتریان انجام می دهند.

“ما همه سازمانهای خدمات غذایی را تشویق می كنیم كه تا حد زیادی به رهنمودهای بهترین روش اعتماد كنند و فرهنگ ایمنی غذایی پایدار را تقویت كنند. مطابق با برنامه صدور گواهینامه بهداشت BSI ، من توصیه می کنم تمیز کردن عمیق نه تنها در مناطق پخت و پز ، بلکه تمیز کردن و سرویس دهی همه وسایل خانگی و توزیع کننده ها ، به دنبال نفوذ آفات. این تعهد را نشان می دهد تا سلامتی همکاران و مشتریان را با اطمینان از اعتماد به نفس مورد نیاز در درجه اول قرار دهیم. “

نگرانی های جایگزین را بکارید
در همین حال ، مطالعه دیگری توسط شرکت مواد غذایی کری نشان داد که نگرانی های ایمنی مواد غذایی عمومی در حال افزایش است ، تحت تأثیر COVID-19 ، پیچیدگی زنجیره های تامین مواد غذایی جهانی را برجسته می کند.

بررسی نگرش مصرف کنندگان در آمریکای شمالی نشان داد که گوشت تازه همچنان محصول اصلی نگرانی در مورد ایمنی عمومی است و دو سوم آن را به عنوان یک دسته اصلی مواد غذایی ذکر می کنند.

حدود نیمی از مصرف کنندگان در مورد ایمنی گزینه های گیاهی سوال دارند و نگران گزینه های گیاهی محصولات لبنی هستند. کری گفت ، ایمنی مواد غذایی در منطقه گیاهان گوشت هنوز به اندازه تولید معمول تنظیم نشده است.

“به دلیل طیف وسیعی از بسترهای مورد استفاده ، گوشت گیاهی ممکن است حساسیت متفاوتی نسبت به فساد میکروبی داشته باشد. همانند همتایان گوشتی آنها تقریباً خنثی با pH ، سرشار از پروتئین و رطوبت هستند ، بنابراین ضروری است که مکانیزم های کنترل میکروبیولوژیکی مناسبی ایجاد شود. “

نیل کراکنل ، رئیس و مدیر عامل بهداشت و تغذیه کاربردی در کری ، گفت که COVID-19 روند اصلی توجه مصرف کنندگان به ایمنی مواد غذایی را تسریع کرده است.

وی گفت: “مصرف کنندگان خواهان اطمینان از صنعت غذا در مورد نحوه تولید غذا ، نحوه تولید و محافظت از آن هستند ، هم از نظر میکروب شناسی و هم از نظر فیزیکی به طور فزاینده.”

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>