[ad_1]

محققان بررسی کردند که چگونه همه گیر COVID-19 بر کنترل مواد غذایی در کشورهای وارد کننده اروپا تأثیر می گذارد.

در این مقاله ، با استفاده از داده های سیستم هشدار سریع غذا و خوراک (RASFF) ، اطلاعیه های ایمنی غذایی گزارش شده توسط کشورهای اتحادیه اروپا در پنج ماه اول سال 2020 در مقایسه با 2019 و 2018 تجزیه و تحلیل می شود.

هدف از این مطالعه شناسایی تغییرات احتمالی در مقررات ایمنی غذایی اعمال شده توسط مقامات کنترل بود که می تواند با توجه به تغییرات طبیعی سالانه ، تأثیر اقتصادی بیماری همه گیر را بدتر کند.

به دلیل COVID-19 ، کمیسیون اروپا برخی اقدامات کنترل رسمی را کاهش داده است. این قوانین موقت تا ژوئیه 2021 ادامه خواهد داشت.

کاهش در تجارت
بر اساس مطالعه ای که در مجله Food Control منتشر شده است ، حجم اعلان ها برای اکثر غذاهای وارداتی به دلیل کاهش در تجارت بین المللی به میزان قابل توجهی کاهش یافته است ، که ممکن است باعث افزایش وابستگی کشورها به منابع محلی شود.

مشخص شد که COVID-19 یک عامل کلیدی برای تغییر مشخصات کشورها از نظر دسته بندی محصولات و راه حل های خطر برای اعلامیه های واردات مرزی نیست.

اثرات همه گیری به طور قابل توجهی بر مقامات اطلاع دهنده تأثیر نمی گذارد. ایتالیا ، فرانسه ، اسپانیا ، هلند ، آلمان و انگلستان بدون توجه به سال و محصول بیشترین فعالیت را داشتند. محققان می گویند این ثبات نشانه مثبتی است و به صنایع کشاورزی و غذایی اطمینان می دهد.

داده های RASFF برای بررسی اثرات COVID-19 و ایجاد اختلال در زنجیره غذایی مورد استفاده قرار گرفت که می تواند منجر به شل شدن یا سفت شدن کنترل مواد غذایی در مرز شود.

دلایل مختلفی برای مقامات وجود دارد که مقررات ایمنی مواد غذایی را در طی بیماری همه گیر COVID-19 تشدید کنند. اول بازگرداندن اطمینان مصرف کننده به زنجیره غذایی ، دوم اینکه زنجیره تأمین غذا ممکن است یک مسیر انتقال احتمالی باشد و سوم آژانس هایی مانند FAO و WHO ، هشدار می دهند که مسدود کردن ممکن است کنترل ملی و بین المللی را تغییر داده باشد سیستم های ایمنی غذایی و چهارم امکان تقلب در مواد غذایی است.

در مجموع 3629 اعلان – 32.7٪ در 2018 ، 38.8٪ در 2019 و 28.4٪ در سال 2020 – طی سه سال تحت پوشش از پایگاه داده RASFF بین ژانویه و 20 مه دریافت شده است.

تغییراتی که به بیماری همه گیر مربوط نیست
گزارش ها نشان می دهد که بین سال 2019 و مدت مشابه سال 2020 بیش از 25 درصد کاهش یافته است. به گفته محققان ، این ممکن است به دلیل کاهش تجارت باشد.

در سال های 2018 و 2019 ، آجیل ، مغزها و دانه ها 23 درصد از کل اعلان ها بودند ، که در سال 2020 به 14.1 درصد کاهش یافت. پس از آن میوه ها و سبزیجات ، که در حدود 15 درصد باقی ماندند.

برای غذای منشا حیوانی ، بیشتر اعلان ها مربوط به طیور است. اختلافات زمانی از 108 در 2018 به 178 در سال 2020 وجود داشت. محققان گفتند ، این روند را نمی توان مستقیماً به بیماری همه گیر نسبت داد.

شدیدترین کاهش در محصولات ماهی و ماهیگیری وجود دارد – 94 در سال 2018 به 68 در سال 2020 – و سخت پوستان و محصولات آنها – 14 در سال 2018 به 9 در سال 2020 ، اما این نمی تواند مربوط به COVID -19 باشد.

عدم پذیرش مرز رایج ترین نوع اعلان بود ، 44 درصد در سال 2018 و 13 درصد در سال 2020 کاهش داشت. مهمترین نوع هشدار بود و بالاترین در سال 2020 بود. این تغییر بیشتر وابسته به داخل اتحادیه اروپا است منابع ، بر اساس این گزارش.

بر اساس میزان پیش بینی شده خطر جدی برای محصولات جدی ، غیرعادی و حل نشده ، هیچ تغییر قابل توجهی بین سال های 2018 و 2020 مشاهده نشده است.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir