[ad_1]

عملیات رشد میکروگرین یک صنعت در حال ظهور است و موضوع بررسی تولید کنندگان آمریکایی است. نظرسنجی آنلاین ، که توسط 176 تولید کننده پاسخ داده شد ، شامل س questionsالاتی در مورد جمعیت شناسی مزرعه ، تکنیک های کشت ، میکروسبزهای کشت شده و روش های ایمنی مواد غذایی بود.

بر اساس گزارش مطالعه ، این مطالعه به شناسایی ارتباط بین ویژگی های مزرعه و اقدامات ایمنی غذا کمک کرد.

این مطالعه نشان داد که مزارع دارای کارمند بیشتر به طور کلی ، به استثنای ضد عفونی بذر ، متعهد به اقدامات ایمنی غذایی بیشتری هستند. به نظر می رسد ضد عفونی بذر در مزارع کوچکتر بیشتر دیده شود.

آمارها نشان می دهد بین آزمایش رسانه های در حال رشد حداقل یک بار در سال و تعداد کل کارمندان و تعداد کل کارکنانی که مستقیماً از ریزپوشان استفاده می کنند رابطه معناداری وجود دارد. بر اساس این گزارش ، این احتمالاً نشان می دهد که عملیات بزرگتر برای شرکت در رویه های معمول تضمین کیفیت بهتر مجهز هستند.

شیوه های معمول اسناد همچنین به طور قابل توجهی با درآمد خرد سالانه سبز ، حسابرسی شیوه های خوب کشاورزی و تعداد جلسات قبلی ایمنی مواد غذایی در ارتباط بود.

به طور کلی ، این مطالعه با هدف آگاهی بخشیدن به تحقیقات ، دامنه و تلاش های آموزشی در مورد سیستم های کشت ، انواع میکروسبز و شیوه های تولید مربوط به ایمنی ریز سبز است.

اشتیاق پشت پروژه
جینا میسرا ، محقق میکروسبز ، که در دانشگاه آرکانزاس با کریستن گیبسون در گروه علوم غذایی روی پروژه کار می کرد ، ارتباط خاصی با ریز سبزها و کشاورزان کوچک دارد.

میسرا گفت: “در طول حرفه خود به کشاورزی و پایداری علاقه داشتم.” اخبار ایمنی مواد غذایی. وی برای اولین بار در حالی که به عنوان دستیار نیمه وقت در یک آزمایشگاه نجوم شناسی در پن در سال 2010 مشغول کار بود ، به کشاورزی داخل سالن علاقه مند شد و یک سیستم تصفیه آب با حلقه بسته برای پروازهای فضایی ایجاد کرد.

برای چند سال آینده ، او به عنوان یک زیست شناس مولکولی کار کرد ، در حالی که همسرش برای کمک به ساخت یک موسسه تحقیقاتی با همکاری برخی از همکارانش فضای سنگ مرمر آبی.

در سال 2015 ، میسرا و همسرش تصمیم گرفتند مزرعه کوچک سبز خود را راه اندازی کنند فضای سبز به عنوان یک طرح فضایی از سنگ مرمر آبی ، بخشی برای درآمدزایی برای شرکت و بخشی برای آموزش علمی و اطلاع رسانی در جامعه.

اکتشافات مهم
میسرا گفت ، تعداد کمی از مزارع در مقیاس تجاری به رغم تلاش برای جذب آنها ، به نظرسنجی پاسخ دادند.

“بنابراین آنچه ما از این مطالعه می دانیم عمدتا مربوط به درآمد اندك – كمتر از 10 هزار دلار در سال از سبزیجات خرد – تولیدكنندگان تازه واردی است كه در 10 سال گذشته وارد بازار شده اند.

“به نظر می رسد کشاورزان میکروسبز بیشتر از آنچه انتظار داشتیم از ایمنی مواد غذایی آگاه هستند – آنها در آموزش ایمنی مواد غذایی شرکت کرده اند و بیشتر آنها روشهای روزمره برای شستشو و تجهیزات را دارند.”

این مطالعه نشان داد که مزارع دارای کارمند بیشتر به طور کلی ، به استثنای ضد عفونی بذر ، متعهد به اقدامات ایمنی غذایی بیشتری هستند. به نظر می رسد ضد عفونی بذر در مزارع کوچکتر بیشتر دیده شود.

یکی دیگر از یافته های مهم این است که هیچگونه اسنادی در مزارع کوچک وجود ندارد که طبق قانون ایمنی تولید مورد نیاز باشد.

“بیشتر مزارع محیط رشد خود را آزمایش نکرده اند ، احتمالاً به این دلیل که مورد نیاز نیست. با این حال ، ما می دانیم که خاک می تواند منبع آلودگی تولید باشد. “

گرفتن
میسرا گفت که او معتقد است کشاورزان میکروسبز باید موارد بیشتری مانند آموزش ایمنی غذا ، برنامه های اصلاح ، سفارشات بذر و گیاهان در حال رشد ، آزمایش آب و محیط در حال رشد را در زمینه مستندسازی مزرعه در نظر بگیرند.

“این به شما کمک می کند در صورت دانلود محصول یا مشکل دیگر ، موارد را پیگیری کنید. یادآوری ها اتفاق می افتد ، هرچند به ندرت اتفاق می افتد. میسرا توضیح داد: ما تمام تلاش خود را می کنیم تا با سرویس بهداشتی خوب از جبهه جلوگیری کنیم ، اما آماده بودن همیشه خوب است.

میسرا به کار خود در مسسه تحقیقات غیرانتفاعی ادامه می دهد فضای سنگ مرمر آبی و از طریق آنها پروژه میکروگرین. این ارتباط منظم با بسیاری از تولید کنندگان کوچک میکروگرین و جوامع آنلاین آنها را حفظ می کند.

وی اظهار امیدواری كرد كه تولیدكنندگان ریز سبزیجات كوچك مقاله را بخوانند تا تصویر كامل را بدست آورند ، كه می توانید در اینجا بیابید.

مطالعه کامل موجود است اینجا.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، کلیک اینجا)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir