[ad_1]

بر اساس یک نظرسنجی ، بیش از یک سوم افراد در انگلیس از اینکه قانون بر اساس مشاغل غذا و غذا مجبور به انجام بررسی های بهداشتی و بهداشتی هستند ، بی اطلاع بودند.

افرادی که در انگلیس به صورت آنلاین و از آشپزها در شبکه های اجتماعی غذای خانگی می خرند در 12 ماه گذشته محبوبیت بیشتری پیدا کرده اند. آشپزخانه الیور برای یافتن افکار و تجربیات آنها از خوردن این نوع غذا در خانه ، تحقیق 5000 انگلیسی را سفارش داده است.

بیش از سه چهارم ، 79 درصد پاسخ دهندگان در حین قفل کردن غذا از خانه ای که ثبت نام نکرده است غذا سفارش داده و یا در شبکه های اجتماعی آشپزی می کنند.

یک دهم آنها گفت که آنها پس از خرید از یک آشپز در شبکه های اجتماعی از معده درد یا اسهال رنج می برند و بیش از یک سوم آنها نگران ظاهر یا بوی غذا و بسته بندی آن هنگام رسیدن آن هستند.

رشد در مشاغل خانگی
آشپزخانه الیور گفت: این مطالعه به دلیل تعداد زیادی از افرادی که پس از اولین محاصره ، تجارت مواد غذایی خانگی را شروع می کنند ، مهم بود.

بنیاد تحقیقات آلرژی ناتاشا قبلا نگرانی های ایمنی را در مورد رشد مشاغل فعال در خارج از خانه های مردم ابراز داشته است. م Theسسه بهداشت محیطی Chartered (CIEH) نیز از این روند ابراز نگرانی کرد.

هنگام راه اندازی تجارت مواد غذایی در خانه ، فروشندگان باید در مقامات محلی ثبت نام کرده و از نظر بهداشت مواد غذایی در خانه های خود عبور کنند.

پیتزا رایج ترین گزینه رژیم غذایی در شبکه های اجتماعی بود ، بیش از نیمی از آنها گفتند که آنها یک عدد سفارش داده اند و بعد از آن شام پخته شده با 38 درصد) ، غذای هندی با 27 درصد و کیک و دسرهای خانگی با 21 درصد. غذاهای موجود در میخانه ها ، ایتالیایی ها ، همبرگرها و چینی ها نیز در میان 10 محصول برتر قرار داشتند.

یک روند در حال ظهور ، اما می تواند خطرناک باشد
وقتی از آنها س askedال شد که این غذاهای خانگی را از کجا خریداری می کنند ، اکثریت ، 77 درصد ، در فیس بوک پاسخ دادند. Snapchat با 5٪ و Gumtree 10٪ وارد بازی شدند.

الیور واربورتون ، بنیانگذار Oliver’s Kitchen ، اظهار داشت که او از دیدن اینکه چگونه بسیاری از مردم از این موضوع آگاه نیستند که هر تأسیسات غذایی باید بر اساس قانون از نظر بهداشتی تعجب کنند ، متعجب شد.

وی گفت: “از زمان شیوع ویروس کرونا در مارس سال گذشته ، بخش مهمان نوازی یکی از بدترین آسیب ها بوده است که برای هر کشف جدید حدود 3 مورد تعطیل وجود دارد.”

“بنابراین ، با توجه به اینکه مردم هر روز بیشتر در خانه می گذرانند و نمی توانند به رستوران های مورد علاقه خود مراجعه کنند ، جای تعجب نیست که بسیاری از افراد به فروشندگان ثبت نام نشده ای که غذاهای خانگی منحصر به فرد و سفارشی می فروشند مراجعه کرده اند.

“در حال حاضر ، این روند رو به رشدی است ، اما متأسفانه بدون خطرات پیش نمی آید. ما واقعاً از مردم می خواهیم اطمینان حاصل کنند که می دانند غذای خود را از کجا بخرند ، زیرا یک دوره مسمومیت غذایی ناخوشایند برای هیچ کس جالب نیست و در موارد جدی بسیار خطرناک است. “

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir