ایمنی مواد غذایی برای اروپا و آسیا در سال 2021


نظر

در زمان های طبیعی ، پیش آگهی به اندازه کافی شدید است و اگرچه چندین واکسن ویروس کرونا وجود دارد ، سال 2021 متوسط ​​سال نخواهد بود.

من واقعاً در نوشتن احساس اطمینان کافی می کنم که تشنج غذا ، شیوع بیماری و کار کافی برای به کارگیری متخصصان ایمنی غذا و افرادی که در مورد موضوع کار می نویسند وجود خواهد داشت.

در اینجا تلاش من برای دیدن توپ کریستالی و برجسته کردن آنچه برای سال 2021 برنامه ریزی شده بود است. برخی از مشکلات عمده شناسایی شده در سال 2020 در سال جاری ادامه خواهد داشت. علاوه بر این ، در پایین این مقاله می توانید رویدادهای اروپا و آسیا را بر اساس تاریخ پیدا کنید.

گزارش اتحادیه اروپا در مورد سلامت انسان و دام
معمولاً در ماه دسامبر دیده می شود ، می توانیم نسخه 2019 را تا پایان فوریه امسال ببینیم. گزارش سالانه روند و منابع بیماری زئونوز توسط سازمان ایمنی غذایی اروپا (EFSA) و مرکز اروپایی پیشگیری و کنترل بیماری (ECDC) منتشر می شود.

برای یادآوری ، در سال 2018 ، کشورهای عضو اتحادیه اروپا 5،146 شیوع مواد غذایی را گزارش کردند که 48،365 نفر را تحت تأثیر قرار داده است. بعد از کمپیلوباکتریوز ، سالمونلوز دومین عفونت گوارشی است که بیشتر گزارش می شود. شیوع سمی شیگا E. coli (STEC) به سومین علت شایع بیماری مشترک انسان و دام تبدیل شده است.

قبل از گزارش در مورد بیماری مشترک انسان و دام ، در اواخر ژانویه باید از EFSA و ECDC اطلاعات بیشتری در مورد شیوع سالمونلا انتریتیدیس در چندین کشور در رابطه با محصولات گوشتی مرغ منجمد کسب کنیم.

تغییراتی در برچسب زدن به مواد حساسیت زا
شرایط مختلف برچسب گذاری برای محصولات از پیش بسته بندی شده برای فروش مستقیم مواد غذایی از 1 اکتبر سال جاری در انگلیس ، ولز و ایرلند شمالی اعمال می شود.

آنها به انواع بیشتری غذا نیاز دارند تا اطلاعات مربوط به مواد تشکیل دهنده و مواد آلرژی زا را روی برچسب ذکر کنند. از قبل بسته بندی شده برای فروش مستقیم به معنای غذایی است که در همان مکانی که به مصرف کنندگان عرضه می شود بسته بندی شود. این اقدام پس از مرگ ناتاشا ادنان-لاپروز 15 ساله در ژوئیه 2016 انجام شد ، که او واکنش آلرژیک به دانه کنجد در یک باگت که نیازی به برچسب آلرژن ندارد ، داشت. این قوانین قانون ناتاشا نامیده می شد. در حال حاضر ، اطلاعات مربوط به مواد آلرژی زا را می توان به صورت شفاهی توسط کارکنان ارائه داد. تانیا و ندیم ادنان-لاپروز توسط ملکه با نشان نشان امپراتوری بریتانیا (OBE) در لیست افتخارات سال نو مورد تقدیر قرار گرفتند.

همچنین ، قسمت 2 استراتژی ملی غذا ، که شامل یک بررسی از سیستم غذایی انگلیس است ، انتظار می رود اوایل سال جاری در دسترس باشد. دولت باید شش ماه پس از انتشار با یک مقاله سفید پاسخ دهد.

اثرات COVID-19 بر سایر بیماری هایی که لازم است گزارش شوند
من گمان می کنم که تحقیقات بیشتری را خواهیم دید که در مورد اثرات سایر بیماری های قابل تشخیص در طی بیماری همه گیر ویروس کرونا بررسی می شود تا ببیند آیا آنها افزایش یافته ، سقوط کرده اند یا همان ثابت مانده اند.

ما قبلاً مطالعه ای را گزارش کردیم که در آن نتیجه گیری دانشمندان نروژی کاهش سایر بیماریهای عفونی را که باید در طی یک بیماری همه گیر گزارش شوند ، نشان داد. محققان استرالیایی همچنین تأثیر اقدامات بهداشت عمومی COVID-19 بر بیماری هایی را كه در سراسر كشور اعلام می شود ، بررسی كرده اند.

بسیار دشوار است که بفهمیم آیا هرگونه کاهش در تعداد بیماری های منتقله از غذا ، کاهش واقعی عفونت ها است یا خیر. آیا به دلیل بهداشت بهتر ، فاصله اجتماعی ، کمبود منابع لازم برای سیستم نظارتی ، مراجعه نکردن افراد به پزشک یا عوامل دیگر است؟

خواندن گزارش های بیماری زئونوز برای سال 2020 جالب خواهد بود. محققان موسسه ملی غذا در دانمارک نیز این فرضیه را آزمایش می کنند که تمرکز بیشتر بر بهداشت دست و تغییر در آنچه خورده می شود و افرادی که غذا را تهیه می کنند منجر به کاهش بیماری های منتقله از غذا می شود.

سومین روز جهانی ایمنی غذا
چه کسی می داند وقتی سومین روز جهانی ایمنی غذا در 7 ژوئن فرا می رسد زندگی چگونه خواهد بود؟ در سال جاری شاهد کارهای پشت صحنه زیادی خواهیم بود ، زیرا سازمان بهداشت جهانی و سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل متحد استراتژی های ایمنی غذایی به روز را در سال 2022 ارائه می دهند. تا سال 2025 ، ما به داده های به روز شده از پیش بینی بار جهانی 2015 نیاز داریم. بیماری منتقله از طریق غذا.

در اطراف نشست غذایی سازمان ملل متحد در سپتامبر 2021 سر و صدای زیادی وجود دارد ، اما اینکه چه مقدار مربوط به ایمنی مواد غذایی خواهد بود و آیا نتایج مشخصی وجود دارد هنوز مشخص نیست. شایان ذکر است که سال 2021 سال بین المللی میوه و سبزیجات (IYFV) است.

سیستم جدید بهداشت مواد غذایی در سنگاپور
در ابتدا ، قرار بود این اتفاق در پایان سال 2020 رخ دهد ، اما اکنون به ما گفته شده است که جزئیات بیشتر در سال 2021 ظاهر می شود. طرح تشخیص بهداشت مواد غذایی (FHRS) برای به رسمیت شناختن مشاغل غذایی خرده فروشی برای تلاش برای نگهداری با توجه به استانداردهای بالای بهداشت مواد غذایی در سال 2018 اعلام شد ، چارچوب صدور مجوز و تشخیص جایگزین سیستم سالانه برای رتبه بندی و تمدید مجوزها برای موسسات غذایی خواهد شد. این مجوز طولانی تری را به کسانی که دارای استانداردهای ایمنی غذایی بالاتر هستند می دهد و ، به گفته کارمندان ، مشاغل را تشویق می کند که به طور مداوم از استانداردهای ایمنی غذایی بالایی برخوردار باشند.

معاملات تجاری در انگلیس پس از خروج از اتحادیه اروپا
انگلستان و اتحادیه اروپا در اواخر روز در مورد یک معامله تجاری توافق کردند تا از سناریوی عدم توافق و شرایط سازمان تجارت جهانی جلوگیری کنند ، اما من احساس می کنم که چیزهای بیشتری در این مورد خواهیم شنید. با توجه به حجم تجارت و کمبود وقت برای مشاغل برای آماده سازی برای بررسی های مرزی به علاوه اقدامات مختلف برای ایرلند شمالی ، این زمان چالش برانگیزی خواهد بود.

در حال حاضر هشدارهایی درباره کمبود مواد غذایی ، افزایش قیمت ها و تاخیر در مرزها وجود دارد ، اما تأثیر آن چقدر خواهد بود و مصرف کننده متوجه آن خواهد شد؟ ما در سال 2021 خواهیم فهمید همه توجهات نیز معطوف خواهد شد به اینکه آیا انگلیس و ایالات متحده می توانند به توافق تجارت آزاد برسند.

توسعه حسابرسی و صدور گواهینامه
علاوه بر متعادل سازی هرگونه تأثیر Brexit ، FSMA ، SFCR ، ویروس کرونا ویروس یا ممیزی از راه دور ، شرکت های غذایی با بروزرسانی ها و ممیزی های استاندارد نهادهای گواهینامه نیز روبرو هستند. در اینجا نگاهی داریم به برخی از تغییراتی که امسال ایجاد خواهد کرد.

در سال 2020 ، ابتکار جهانی ایمنی مواد غذایی (GFSI) نسخه 2020 الزامات معیار خود را منتشر کرد ، با ممیزی های منظم و اعلام نشده هر سه سال اجباری.

برای BRCGS شماره 8 ایمنی غذا و بسته بندی مواد شماره 6 ، این قوانین از فوریه اعمال می شود. برای شماره 4 ذخیره سازی و توزیع BRCGS از ماه مه اعمال می شود. نسخه 8 در مورد ایمنی غذا در سال 2018 منتشر شد ، بنابراین می توانیم نسخه 9 را در سال 2021 نیز مشاهده کنیم.

ارزیابی نسخه IFS Food 7 از مارس قابل انجام است. این اجرا از ژوئیه 2021 برای کلیه شرکتهای مجاز اجباری خواهد شد.

انستیتوی ایمنی غذا (SQFI) ، بخش FMI ، انجمن صنایع غذایی ، SQF Code Edition 9 را برای ممیزی از 24 مه 2021 منتشر کرد.

صدور گواهینامه سیستم ایمنی غذا (FSSC) 22000 نسخه 5.1 را منتشر می کند که از آوریل اجرا می شود.

Global GAP در حال رایزنی درباره پیش نویس ماژول ایمنی مواد غذایی برای نسخه 6 با نظرات عمومی است که تا 31 ژانویه باز است. مرحله سوم و آخر نظرات برای ماه مارس برنامه ریزی شده است.

دوره انتقال برای سیستم های مدیریت غذایی ISO 22000: 2018 ، یک استاندارد بین المللی برای سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی معتبر ، تا دسامبر 2021 تمدید شده است. ISO 16140-3: میکروبیولوژی زنجیره غذایی – اعتبارسنجی روش نیز برای هر یک تعیین می شود زمان.

رویدادهایی که برای سال 2020 برنامه ریزی شده اند

  • سمپوزیوم آسیا و اقیانوسیه در مورد ایمنی مواد غذایی 27 تا 28 ژانویه
  • BRC GS Safety Food Europe 28 ژانویه (مجازی)
  • روشهای سریع اروپا 1 تا 3 فوریه (مجازی)
  • کنفرانس GFSI 2-4 مارس (مجازی)
  • سمپوزیوم IAFP اروپا در تاریخ 26 تا 28 آوریل در مونیخ ، آلمان
  • کنگره بین المللی ایمنی مواد غذایی 3-4 ژوئن در استانبول ، ترکیه
  • کنفرانس ایمنی غذایی فعال در 9 ژوئن در لندن ، انگلیس
  • یک نشست سالانه سلامت EJP در تاریخ 9-11 ژوئن در کپنهاگ ، دانمارک
  • کنفرانس ایمنی مواد غذایی CIEH در 29 ژوئن و کنفرانس ایمنی مواد غذایی در 11 نوامبر
  • Food Micro ، 19 تا 22 سپتامبر در آتن ، یونان
  • اجلاس امنیت غذایی اروپا از 18 تا 19 اکتبر در میلان ، ایتالیا
  • کنفرانس بین المللی چین در مورد ایمنی و کیفیت مواد غذایی در تاریخ 3-4 نوامبر در پکن

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>