ایرلند شاهد افزایش سیگنال های مواد غذایی و آلرژن در سال 2020 است.


ایرلند در سال 2020 نسبت به سال قبل افزایش قابل توجهی در سیگنال های غذایی و آلرژی نشان داد.

در سال گذشته 167 هشدار وجود داشت ، در حالی که در سال 2019 107 هشدار وجود داشت. براساس آژانس ایمنی مواد غذایی ایرلند (FSAI) از این تعداد 112 هشدار غذایی و 55 هشدار آلرژن است.

هشدارهای غذایی به عنوان یک خطر بیولوژیکی ، شیمیایی یا فیزیکی در غذا یا ماده ای که با غذا تماس می گیرد و احتمال تأثیر آن بر سلامتی است ، اشاره می کنند. هشدارهای آلرژن حضور اعلام نشده ماده حساسیت زا را تحت پوشش قرار می دهد ، که خطراتی را برای مصرف کنندگان که آلرژی غذایی یا عدم تحمل یک ماده غذایی یا ماده خاص دارند ایجاد می کند.

میکروارگانیسم ها 33 سیگنال غذایی دارند که لیستریا مونوسیتوژنز و سالمونلا بیشترین شیوع را در E. coli ، Cryptosporidium و Clostridium botulinum دارند. وجود یک آفت کش اکسید اتیلن غیر مجاز در کنجد از هند نیز مقدار کل را افزایش داد.

خوردن فرآورده های حاوی دانه کنجد آلوده بلافاصله خطری برای سلامتی ندارد اما اگر مصرف طولانی مدت اتیلن اکسید برای مدت طولانی ادامه یابد ، ممکن است مشکلاتی وجود داشته باشد. این حادثه همچنین به افزایش پاسخ های گزارش شده توسط فنلاند کمک کرد

نمونه های دیگر پلاستیک و لاستیک در وعده های غذایی آماده شده ، شیشه در برنج ، قطعات فلزی در ماست ، قالب بالقوه گینس و آفلاتوکسین است.

هشدارها برای مواد حساسیت زا و حوادث غذایی
شیر متداولترین ماده آلرژی زا بدون مارک یا اعلام شده است که 21 سیگنال آلرژن را گزارش می کند. خردل ، غلات ، تخم مرغ ، بادام زمینی و آجیل بیشتر سیگنال های دیگر را تشکیل می دهند.

دلایل اصلی سیگنال ها این بود که ماده آلرژی زا ناخودآگاه در محصول موجود بود ، بنابراین در مواد ذکر نشده بود. لیست مواد تشکیل دهنده یا برچسب به زبان انگلیسی نیست. بسته بندی محصول در بسته بندی اشتباه یا عدم توانایی در برجسته سازی صحیح ماده حساسیت زا در لیست مواد تشکیل دهنده.

FSAI 661 تصادف غذایی را انجام داده است ، در حالی که در سال 2019 679 تصادف رخ داده است.

این حوادث به دلایلی مانند بازرس است که مشکل ایمنی مواد غذایی را شناسایی می کند. شکایت مصرف کننده؛ اطلاع رسانی FSAI در مورد یک مشکل غذایی نتیجه یک آزمایش آزمایشگاهی که نشان می دهد غذا به میکرو ارگانیسم یا ماده شیمیایی آلوده است. یا اعلان های سایر کشورها از طریق شبکه هشدار سریع کمیسیون اروپا برای غذا و خوراک (RASFF).

پاملا بیرن ، مدیر عامل FSAI ، گفت هشدارهای مربوط به مواد غذایی و مواد آلرژی زا به اطمینان از آگاهی و محافظت از مصرف کنندگان کمک می کنند.

“صدور هشدارهای مربوط به مواد غذایی و حساسیت زای مواد غذایی نشان دهنده جدی بودن خطر است که برخی از آنها می تواند صدمات جدی به مصرف کنندگان وارد کند. وی گفت: هشدارهای غذایی و مواد حساسیت زای غذایی در اطلاع رسانی به مصرف کنندگان ، مشاغل غذایی و بازرسان مواد غذایی مهم است که ممکن است یک محصول غذایی خطری برای سلامت مصرف کننده داشته باشد.

بیرن همچنین گفت که اعتماد به مصرف کننده برای غذایی که می خرند یا می خورند مهم است.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>