[ad_1]

ایالات متحده در سومین نسخه از شاخصی که امنیت غذایی را اندازه گیری می کند ، از سومین به رتبه یازدهم سقوط کرد.

شاخص امنیت غذایی جهانی واحد اقتصادی اکونومیست عوامل و دلایل امنیت غذایی در کشورهای پیشرفته و در حال توسعه را بررسی می کند. این 113 کشور را بر اساس توانایی غذایی ، در دسترس بودن ، کیفیت و ایمنی مواد غذایی ، و همچنین منابع طبیعی و پایداری بررسی می کند.

چالش های اصلی امنیت غذایی ، بیماری همه گیر COVID-19 ، رشد نابرابری و خطرات ناشی از تغییرات آب و هوایی است.

این گزارش براساس مطالعه ای توسط The Economist Intelligence Unit بین آوریل تا سپتامبر سال 2020 انجام شده است.

بالاترین کیفیت و ایمنی
آمریکای شمالی بهترین عملکرد در شاخص 2020 بود. به طور کلی ، کانادا یک مکان عقب از ایالات متحده در مکان 12 قرار داشت ، در حالی که در سال 2019 8 بود.

قوی ترین عملکرد آمریکای شمالی در رده کیفیت و ایمنی مواد غذایی است. این تنوع و کیفیت تغذیه ای رژیم متوسط ​​، سیاست های ملی تغذیه و مکانیسم های ایمنی مواد غذایی را اندازه گیری می کند. در این گروه ، کانادا در بالای شاخص قرار دارد و ایالات متحده با 113 کشور با اتریش مقام دوم را دارد.

“ایمنی مواد غذایی به احتمال زیاد در آینده نقش مهمی خواهد داشت. با افزایش آگاهی از خطرات چاقی ، مصرف کنندگان بدنبال رژیم های غذایی متنوع تری هستند. افزایش تقاضا برای غذاهای غیر قابل فساد مانند میوه ها و سبزیجات ، گوشت و لبنیات (که به نوبه خود میزان کربوهیدرات را کاهش می دهد) منجر به افزایش نیاز به زیرساخت های ایمنی مواد غذایی مانند زنجیره های سرد می شود.

پراتیما سینگ ، مدیر پروژه GFSI در واحد اطلاعات اکونومیست ، گفت که همه گیری و انسداد ناشی از آن سیستم غذایی را آزمایش کرده و آسیب پذیری ها را آشکار کرده است.

“ما باید با نابرابری های ساختاری – اقتصادی ، اجتماعی و زیست محیطی – که یکی از ویژگی های اصلی همه گیر بوده است ، مقابله کنیم. سینگ گفت ، دولت ها و سیاستمداران ، سازمان های غیردولتی و بخش خصوصی باید نقشی داشته باشند زیرا ما می خواهیم از تأثیر COVID-19 بر اقتصاد و سیستم های غذایی بازیابی کنیم و برای تقویت محیط غذایی جهانی خود در نوآوری سرمایه گذاری کنیم.

تصویر کلی
فضای کلی امنیت غذایی جهانی برای دومین سال متوالی در سال 2020 خراب شده است. با استفاده از روش جدید ، 62 کشور کاهش عملکرد خود را نسبت به سال 2019 مشاهده کرده اند.

فنلاند در رأس این لیست قرار دارد و پس از آن ایرلند ، هلند و اتریش قرار دارند و جمهوری چک ، انگلیس ، اسرائیل و ژاپن بیش از ایالات متحده سنگاپور ، که در دو سال گذشته در رده های اول قرار داشته است ، به مقام نوزدهم سقوط کرده است. با این حال ، یمن با نگرانی فزاینده از قحطی یکی از پایین ترین کشورهای امنیت غذایی است ، در حالی که سودان ، زامبیا ، مالاوی ، سیرالئون و اتیوپی نزدیک به پایین هستند.

جیمز ک. کالینز جونیور ، مدیر عامل شرکت Corteva Agriscience ، شرکت حامی این شاخص ، گفت: “Corteva معتقد است که داشتن یک گفتگوی صادقانه برای همه ذینفعان در مورد بینش ها و راه حل های مقابله با ناامنی جهانی غذا بسیار مهم است. و GFSI در این زمینه است. قلب این “

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir