[ad_1]

اقدامات ردیابی در شیوع سالمونلا در میامی ادامه دارد ، اما جزئیات کمی در دسترس است. محققان فدرال می گویند تعداد بیماران به 60 نفر رسیده است. منبع هنوز مشخص نشده است.

در اعلامیه اصلی شیوع بیماری در 13 ژانویه ، جدول مطالعه هفتگی CORE سازمان غذا و دارو 48 بیمار را فهرست کرده است. FDA افشا نکرد که کدام کشورها درگیر این شیوع بوده اند. مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری اطلاعاتی درباره شیوع منتشر نکرده است.

جدول تحقیق CORE نشان می دهد که پیگیری در حال انجام است ، اما هیچ اطلاعات دیگری در مورد اینکه غذا یا غذاها بخشی از این تلاش ها است ارائه نمی دهد. این جدول مردم را به صفحاتی با اطلاعات عمومی درباره سالمونلا و روند تحقیقات FDA هدایت می کند.

سخنگوی FDA گفت ، هنگامی که شیوع به به روزرسانی هفتگی CORE اضافه شد اخبار ایمنی مواد غذایی آژانس به سادگی هنوز اطلاعات کافی در مورد اقدامات پیگیری را ندارد.

“اگر در این ستون نوشته شده است” هنوز مشخص نشده است “، ما شواهد کافی برای تعیین اینکه کدام یک از غذاهای خاص مردم در این مرحله از تحقیقات دریافت می کنند ، نداریم.” تحقیقات گسترده در مراحل مختلف انجام خواهد شد ، و وقتی تحقیقات ردیابی را به اندازه کافی محدود کردیم تا یک ماده غذایی احتمالی را به عنوان وسیله نقلیه مشکوک شناسایی کنیم ، این اطلاعات را به اطلاع عموم می رسانیم. “

“پس از جستجوی سیگنال هایی که می تواند یک هشدار اولیه در مورد شیوع بیماری باشد و سپس یافتن اینکه یک محصول غذایی با تنظیم FDA احتمالاً باعث شیوع می شود ، این شیوع به یک تیم واکنش منتقل می شود. در آن زمان ، اطلاعات مربوط به این شیوع در جدول تحقیق CORE منتشر خواهد شد. “

اطلاعات زیر اطلاعات اساسی در مورد شیوع سالمونلا در میامی است:

  • تاریخ انتشار: 13.01.21 – بدون اتصال
  • شماره مرجع: 10 – بدون اتصال
  • Pathogen: Salmonella Miami – پیوند به صفحه عمومی اطلاعات سالمونلا
  • محصولات مرتبط با بیماری ، در صورت وجود: هنوز مشخص نشده است – بدون پیوند
  • تعداد کل موارد (بیماران): 48 – ارتباطی وجود ندارد
  • وضعیت تحقیق: فعال – بدون اتصال
  • وضعیت شیوع: در حال انجام “مشاهده نکات” – پیوندها به صفحه ایمنی مواد غذایی
  • تشنج آغاز شده: زمینه خالی
  • ردیابی آغاز شد: کادر تأیید علامت گذاری شده است – بدون پیوند
  • بازرسی در محل: زمینه خالی – بدون اتصال
  • شروع جمع آوری و تجزیه و تحلیل نمونه ها: قسمت خالی – بدون پیوند

درباره عفونت های سالمونلا
غذاهای آلوده به باکتری سالمونلا معمولاً به نظر نمی رسند ، بو نمی گیرند و از بین نمی روند. هرکسی می تواند به عفونت سالمونلا مبتلا شود. براساس CDC ، نوزادان ، کودکان ، افراد مسن و افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند بیشتر در معرض خطر بیماری جدی قرار دارند زیرا سیستم ایمنی بدن آنها شکننده است.

هر کسی که علائم عفونت سالمونلا را پیدا کرده است باید به دنبال مراقبت پزشکی باشد. افراد بیمار باید هر گونه تماس احتمالی با باکتری سالمونلا را به پزشك خود اطلاع دهند زیرا آزمایش های خاصی برای تشخیص سالمونلوز لازم است. علائم عفونت سالمونلا می تواند سایر بیماری ها را تقلید کند ، که اغلب منجر به تشخیص نادرست می شود.

علائم عفونت سالمونلا ممکن است شامل اسهال ، گرفتگی شکم و تب در طی 12 تا 72 ساعت پس از خوردن غذای آلوده باشد. در غیر این صورت ، بزرگسالان سالم معمولاً چهار تا هفت روز بیمار هستند. در برخی موارد ، اسهال می تواند به حدی شدید باشد که بیماران باید در بیمارستان بستری شوند.

بزرگسالان ، کودکان ، زنان باردار و افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف ، مانند بیماران سرطانی ، به احتمال زیاد به بیماری شدید و شرایط جدی ، گاهی تهدید کننده زندگی مبتلا می شوند.

برخی از افراد بدون اینکه بیمار شوند یا علائمی از خود نشان دهند ، آلوده می شوند. با این حال ، آنها هنوز هم می توانند عفونت را به دیگران منتقل کنند.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir