[ad_1]

Olymel SEC / LP ، کبک ، کانادا ، تأسیس ، 6804 پوند محصول آماده (RTE) ژامبون را که می تواند آلوده باشد فرا می خواند سالمونلا طبق گفته وزارت بازرسی کشاورزی و خدمات ایمنی مواد غذایی وزارت کشاورزی ایالات متحده (FSIS) ، انتریتیدیس.

اقلام ژامبون در 5 نوامبر 2020 بسته بندی شد. محصولات زیر قابل انصراف هستند:

  • 12 پوند بسته وکیوم فیلم پلاستیکی بدون چربی Celebrity EXTRA LEAN IMPORT HAM 98٪ بدون چربی با کد محصول “20309 11 – 91” ، “20309 21 – 91” ، “20309 31 – 91” یا “20309 51 – 91” در کنار بسته چاپ شده است .

محصولاتی که توقیف می شوند دارای شماره 180 گیاه کانادایی در داخل علامت بازرسی کانادایی واقع در زیر لیست مواد تشکیل دهنده هستند. این موارد برای توزیع بیشتر برای استفاده سازمانی به توزیع کنندگان در کالیفرنیا ارسال شد.

وقتی FSIS یک نمونه معمول برای واردات یک محصول را جمع آوری کرد ، که وجود مثبت آن را تأیید کرد ، آلودگی احتمالی تشخیص داده شد. سالمونلا انتریتیدیس. محصولی که باید پس گرفته شود توسط آژانس بازرسی مواد غذایی کانادا (CFIA) مشخص شده است که مربوط به نتیجه آزمایش مثبت FSIS است.

هیچ گزارش تأیید شده ای در مورد عوارض جانبی ناشی از مصرف این محصولات وجود ندارد. هر کسی که نگران آسیب یا بیماری است باید با ارائه دهنده خدمات بهداشتی تماس بگیرد.

درباره عفونت های سالمونلا
غذاهای آلوده به باکتری سالمونلا معمولاً به نظر نمی رسند ، بو نمی گیرند و از بین نمی روند. هرکسی می تواند به عفونت سالمونلا مبتلا شود. براساس CDC ، نوزادان ، کودکان ، افراد مسن و افرادی که دارای سیستم ایمنی ضعیف هستند بیشتر در معرض خطر بیماری های جدی قرار دارند زیرا سیستم ایمنی بدن آنها شکننده است.

هر کسی که غذاهای خارج شده خورده باشد و علائم عفونت سالمونلا را پیدا کند باید به دنبال مراقبت های پزشکی باشد. افراد بیمار باید در معرض احتمال قرار گرفتن در معرض باکتری سالمونلا به پزشکان خود بگویند ، زیرا آزمایش های ویژه ای برای تشخیص سالمونلوز لازم است. علائم عفونت سالمونلا می تواند بیماری های دیگر را تقلید کند ، که اغلب منجر به تشخیص نادرست می شود.

علائم عفونت سالمونلا ممکن است شامل اسهال ، گرفتگی شکم و تب در طی 12 تا 72 ساعت پس از خوردن غذای آلوده باشد. در غیر این صورت ، بزرگسالان سالم معمولاً چهار تا هفت روز بیمار هستند. در برخی موارد ، اسهال می تواند به حدی شدید باشد که بیماران باید در بیمارستان بستری شوند.

بزرگسالان ، کودکان ، زنان باردار و افرادی که دارای سیستم ایمنی ضعیف هستند ، مانند بیماران سرطانی ، بیشتر در معرض بیماری شدید و شرایط جدی ، گاهی تهدید کننده زندگی قرار دارند. برخی از افراد بدون اینکه بیمار شوند یا علائمی از خود نشان دهند ، آلوده می شوند. با این حال ، آنها هنوز هم می توانند عفونت را به دیگران منتقل کنند.

FSIS نگران است که ممکن است برخی از محصولات در یخچال یا فریزرهای مصرف کنندگان باشد. به مصرف کنندگانی که این محصولات را خریداری کرده اند توصیه می شود آنها را مصرف نکنند. این محصولات باید دور ریخته یا به محل خرید بازگردانده شوند.

FSIS به طور منظم بررسی عملکرد بارگیری را انجام می دهد تا تأیید کند که شرکت های مصادره بارگیری را به مشتریان خود اطلاع می دهند و اقدامات انجام شده برای اطمینان از عدم دسترسی محصول دیگر به مصرف کنندگان انجام می شود. در صورت موجود بودن ، لیست های توزیع خرده فروشی در وب سایت FSIS به آدرس www.fsis.usda.gov/recalls ارسال می شوند.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir