[ad_1]

دوره ای برای اظهار نظر در مورد ویرایش ژنتیکی محصولات و دام در انگلیس آغاز شده است.

این برنامه ها توسط وزیر محیط زیست جورج جاستیس در یک کنفرانس مجازی درباره کشاورزی در آکسفورد اعلام شد.

ویرایش ژن با تغییر ژنتیکی متفاوت است وقتی DNA از یک گونه به گونه دیگری وارد شود. ارگانیسم های اصلاح شده ژنتیکی تغییراتی ایجاد می کنند که می توان با استفاده از روش های سنتی تولید مثل به آرامی ایجاد کرد.

در حال حاضر ، کشاورزان و تولیدکنندگان ترجیح می دهند از حیوانات یا گیاهان فردی قوی تر و سالم تربیت کنند تا نسل بعدی این صفات مفید را داشته باشد. دوره نظرات وزارت محیط زیست ، غذا و امور روستایی (دفرا) ، همچنین به عنوان مشاوره شناخته می شود ، از 7 ژانویه تا 17 مارس 10 هفته طول می کشد. بسته به نتایج ، ممکن است طی یک تا دو سال آینده تغییر قانونی ایجاد شود.

جابجایی پس از خروج از اتحادیه اروپا
با توجه به تصمیم دادگاه اروپا در سال 2018 ، ویرایش ژن به همان روشی اصلاح ژنتیکی تنظیم می شود. با این حال ، اکنون که انگلیس از اتحادیه اروپا خارج شده است ، می توان قوانین را تغییر داد. نظر دفرا این است که ارگانیسم هایی که از طریق ویرایش ژن ها یا سایر فن آوری های ژنتیکی تولید می شوند ، در صورت تولید با روش های سنتی اصلاح نژادی ، نباید به عنوان GMO تنظیم شوند.

آرژانتین ، استرالیا ، برزیل و ژاپن معتقدند که برخی از ارگانیسم های اصلاح شده ارگانیک نباید به عنوان موجودات اصلاح شده ژنتیکی (GMO) تنظیم شوند. در ایالات متحده ، یک محصول اصلاح شده ژنتیکی در بازار روغن سویا است.

جاستیس گفت که ویرایش ژن می تواند از منابع ژنتیکی تهیه شده توسط مادر طبیعت استفاده کند.

وی گفت: “این شامل تولید محصولاتی است که عملکرد بهتری دارند ، هزینه های کشاورزان و تأثیر آن بر محیط زیست را کاهش می دهد و به همه ما کمک می کند تا با چالش های تغییر اقلیم سازگار شویم.

این مشاوره همچنین با جمع آوری اطلاعات در مورد کنترل های مورد نیاز و نحوه تحویل آنها ، شواهد را برای به روزرسانی رویکرد موجودات اصلاح شده ژنتیکی جمع آوری می کند.

پروفسور رابین می ، مشاور ارشد علمی آژانس استاندارد مواد غذایی ، گفت که دولت به اعمال کنترل دقیق بر محصولات اصلاح شده ژنتیکی ، دانه ها و مواد غذایی ادامه خواهد داد.

می گفت: “مانند همه غذاهای جدید ، غذاهای اصلاح شده ژنتیکی فقط در صورت مجاز بودن در بازار مجاز خواهند بود ، زیرا مصرف کنندگان گمراه می شوند و ارزش غذایی کمتری نسبت به غذاهای معادل موجود ندارند.”

واکنش دقیق اما مثبت
تام بردشاو ، نایب رئیس اتحادیه ملی کشاورزان ، گفت که تکنیک های اصلاح نژاد دقیق ، مانند ویرایش ژن ، می تواند مزایایی برای کشاورزی در انگلستان داشته باشد.

“این ابزارهای جدید می توانند با افزایش مقاومت در برابر حوادث شدید آب و هوایی و کاهش تأثیر ما از طریق استفاده کارآمدتر از منابع ، به ما کمک کنند تا با فشارهای آفات و بیماری ها بر محصولات و دامهای خود مقابله کنیم. میزان انتشار کمتر و ضایعات کمتری “.

“بیوتکنولوژی های جدید همچنین امکان تولید غذاهایی را فراهم می کنند که به طور مستقیم بیشتر برای مردم مفید هستند ، مانند روغن های سالم ، ویتامین های بالاتر و محصولات ماندگارتر. ما می دانیم که ویرایش ژن به تنهایی گلوله ای نقره ای نخواهد بود ، اما می تواند ابزاری بسیار مهم برای کمک به ما در مقابله با چالش های آینده باشد. “

بردشاو همچنین گفت كه شفافیت و اعتماد به تنظیم بیوتكنولوژی ، مانند ویرایش ژن ، برای پرورش دقیق و ایمن ضروری است.

آدریان الی از گروه سیاست های علمی دانشگاه ساسکس گفت که ویرایش ژن شامل مجموعه ای از فناوری ها است که هر کدام ویژگی ها و ملاحظات خاص خود را دارند.

“ادعاها در مورد مزایای ویرایش ژن ها برای طبیعت و محیط زیست در انگلستان مورد بسیاری از فرضیات و عدم اطمینان است. ما باید وقت بگذاریم و به جای اینکه آنها را بدون س inال درگیر کنیم ، با دقت به آنها نگاه کنیم. “

“قوانین سازمان تجارت جهانی ما را منع می کند تا ایمنی مواد غذایی را به روشهای مختلف بر اساس تولید در کشور یا از خارج تنظیم کنیم. اجازه ویرایش ژن در انگلیس به ما نیاز دارد تا به طور بی رویه در مورد واردات مواد غذایی GE از سراسر جهان باز شویم.

پروفسور هیو جونز ، رئیس ژنومیک گیاهان ترجمه در دانشگاه ابریستویث ، در ساده ترین شکل خود گفت که ویرایش ژن راهی سریعتر برای یافتن تنوع ژنتیکی ناشی از فرآیندهای طبیعی است.

جونز گفت: “اطمینان از خرید عمومی چارچوب های شفاف و متناسب برای استفاده ایمن از آن در کشاورزی و سیستم های غذایی پایدار در آینده مهم است.”

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir