انعطاف پذیری صنعت در برابر اقدامات ایمنی غذایی در سال 2021 بسیار مهم خواهد بود.


حمایت شده

اگر کلمه سال 2020 در ایمنی غذایی سازگار باشد ، کلمه 2021 پایداری خواهد بود. COVID-19 همچنان تولیدکنندگان مواد غذایی و آشامیدنی را به چالش می کشد و برای پاسخگویی موفقیت آمیز به این چالش ها پایداری لازم است.

صنایع غذایی در سال 2020 ثابت کرده است که سازگاری سریع و موفقیت آمیز با واکنش آن به بیماری همه گیر ویروس کرونا می تواند اتفاق بیفتد ، هرچند بدون چالش نیست.

COVID-19 به سرعت به بزرگترین بحران بهداشت عمومی در 100 سال گذشته تبدیل شد. شرکت ها آموختند که اطلاعات کافی ندارند و اطلاعاتی که دارند به سرعت در حال رشد است. شرکت های غذایی باید برای تغییر باز باشند.

پاسخ به س questionsالات ساده ، مانند استفاده از ماسک صورت ، برای شرکت های غذایی دشوار است. زمانی که سازمان بهداشت جهانی در ابتدا به مردم گفت از ماسک برای صرفه جویی در وسایل حفاظت شخصی کارکنان بهداشت استفاده نکنند ، وجود ماسک زیر سوال رفت. و سپس ، پس از توصیه ماسک به مردم ، مشکلات تهیه ماسک های لازم ، نحوه آموزش و آموزش نحوه ماسک به مردم و این که آیا ماسک ها باید دور ریخته شوند یا دوباره استفاده شوند یا شسته شوند ، ایجاد شد.

شرکت های غذایی توانسته اند از این طریق استفاده کنند و بخش های نظارتی نیز سازگار شده و به سمت بازرسی های مجازی رفته و ارتباطات را محدود می کنند.

وقتی شرکت ها به تغییرات تقاضای مصرف کننده پاسخ می دهند ، بسیار سازگارتر می شوند.

اکنون که این شرکت های غذایی از طوفان اولیه COVID-19 عبور کرده و واکسن ها نور را در انتهای تونل تأمین می کنند ، فکر باید از سازگاری به انعطاف پذیری تغییر کند.

با انطباق ، شرکت ها فرصت های جدیدی پیدا می کنند. رهبران بازار از کسانی ظاهر می شوند که به احتمال زیاد تغییر می کنند. این یک نوآوری در تجهیزات ، یک محصول انحصاری یا یک روند منحصر به فرد نیست که رهبران بازار را در سال 2021 ایجاد کند ، بلکه پایداری است.

دکتر دیوید آچسون ، مدیر عامل و رئیس گروه Acheson ، چهار پیشنهاد در مورد چگونگی مقاومت شرکت های غذایی در برابر چالش های جدید 2021 دارد. Acheson بیش از 30 سال تجربه در صنعت دارد ، از جمله به عنوان کمیسر سابق FDA برای غذا و یک مدیر ارشد پزشکی سابق در سرویس بازرسی و ایمنی مواد غذایی USDA. این و بعدی مقالات به بررسی هریک از چهار ایده وی می پردازند.

در سال 2021 ، تولیدکنندگان مواد غذایی و آشامیدنی به پایداری در:

  • کاهش خطرات زنجیره تأمین ،
  • مقابله با چالش های مصرف کننده ،
  • ردیابی محصولات را تسهیل می کند و
  • نظارت برای نظارت بر دولت

خطرات زنجیره تأمین را کاهش دهید
ایمنی مواد غذایی اخیراً دستخوش تغییرات زیادی شده است ، از جمله زنجیره های تأمین پیچیده به طور فزاینده.

Acheson اشاره می کند که فارغ از اینکه در کدام زنجیره تأمین قرار داشته باشید ، مشتری و تأمین کننده دارید. حتی اگر در برنامه های ایمنی غذایی تامین کنندگان خود دید مستقیم دارید یا مستقیماً محصولات را خریداری می کنید ، این نهادها مسئولیتی در قبال مدیریت خطرات اصلی ندارند. این خطرات می تواند از مزرعه شروع شود. برای کاهش چنین خطرات ، کسانی که در صنایع غذایی هستند باید ابتدا بدانند که خطرات چیست و دوم اینکه چه کسی آنها را در سراسر زنجیره تامین مرتفع می کند.

خطرات همیشه صنعت صنایع غذایی باعث نگرانی می شوند. در اینجا چند موردی وجود دارد که اکنون بیشترین توجه را به خود جلب می کنند:

  • باقیمانده داروها و مواد شیمیایی ،
  • فلزات سنگین ، از جمله سرب و کادمیوم ،
  • میکروب های جدیدی مانند سویه های E. coli ،
  • غذاهای جدید که خطر بالایی دارند ، مانند هلو و پیاز ،
  • چالش های مقاومت آنتی بیوتیکی ،
  • آلرژن ها و
  • سطوح تماس با مواد غذایی برای غذاهای آماده (RTE).

شرکت ها باید اطمینان حاصل کنند که زنجیره تأمین آنها می تواند همزمان با تقاضا در طی یک بیماری همه گیر پیش برود. آنها باید چندین ارائه دهنده پشتیبان تهیه کنند. آنها باید بپرسند آیا می توانند سفارشات و سهام این اقلام را افزایش دهند؟

Acheson گفت: “بسیاری از شركت ها مجبور بودند كه در شرایطی كه تأمین كننده های معمول آنها قادر به تأمین نیازهایشان نیستند ، به دنبال مواد دیگری باشند.”

وی همچنین اشاره دارد که چگونه پیشرفت در اپیدمیولوژی خطرات جدیدی را نشان داده است.

“به عنوان مثال ، هلو و پیاز (تازه) ، که قبلاً غذاهای کم خطر محسوب می شدند ، با شیوع سالمونلا مرتبط بوده اند (در سال 2020). این فناوری توالی کل ژنوم را نیز ممکن کرده است ، که می تواند ردیابی منابع اصلی چنین شیوعهایی ، اما ایجاد فشار بیشتر بر شرکتهای غذایی برای تقویت بیشتر اقدامات ایمنی غذایی آنها. “

استراتژی ها
استراتژی هایی که شرکت ها برای مقابله با COVID-19 استفاده کرده اند می توانند به عنوان نمونه هایی از نحوه مقابله با مشکلات در آینده استفاده شوند.

شرکت های غذایی باید برنامه های احتمالی را تنظیم کنند. در سال 2020 ، دیدیم که برخی از شرکت ها در حال دسترسی به انبارهای اضطراری هستند.

از نظر نظارتی ، برخی از شرکت های مواد غذایی مجبورند در بسیاری از ایالت ها و شهرها با محدودیت های مختلف COVID-19 در فروشگاه ها گشت بزنند. آنها باید در برابر تغییرات مداوم به خوبی آگاه باشند. آنها باید مطابق با الزامات مختلف و تفسیر این الزامات کار کنند.

همکاری های صنعتی به شرکت ها کمک کرده است تا بهترین روش ها را جمع آوری کنند.

بیماری همه گیر ، شرکت های غذایی را مجبور کرده است که روش تولید ، حمل و فروش مواد غذایی را تغییر دهند. توانایی تولیدکنندگان در همکاری با یکدیگر این نوع تغییرات را ممکن کرده است. این شبکه ها برای بازخورد دادن به شرکت ها ساخته شده اند.

فن آوری مدیریت و فعال سازی تأمین کننده
توانایی شرکت ها در مدیریت خطرات ایمنی غذا اغلب به نحوه ردیابی کلیه اطلاعاتی که دریافت می کنند ، برمی گردد. استراتژی هایی که شرکت ها اجرا می کنند باید شامل برنامه های مبتنی بر ریسک همراه با گواهینامه های اصالت (گواهینامه های اصالت) و بررسی ممیزی های شخص ثالث برای ارتقا safety امنیت غذایی از هر حلقه در زنجیره تأمین باشد.

آچسون گفت: “كنترل این خطرات باید یك كار گروهی باشد ، خصوصاً به این دلیل كه شركت ها با كاغذ بمباران می شوند.” “فقدان تنها یک گواهی اصالت می تواند منجر به خطر شود ، به همین دلیل مدیریت تامین کننده یک فرصت عالی برای استفاده از این فن آوری را ارائه می دهد.”

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، کلیک اینجا)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>