[ad_1]

بر اساس نظرسنجی که بیش از 27000 نفر در 27 کشور عضو اتحادیه اروپا انجام داده اند ، ایمنی مواد غذایی یکی از اصلی ترین عوامل تأثیرگذار در خرید مواد غذایی توسط اروپایی ها است.

تقریبا نیمی از پاسخ دهندگان می گویند که طعم و مزه در هنگام خرید مواد غذایی در اولویت است ، 42 درصد از آنها به ایمنی غذا اشاره می کنند و 40 درصد از هزینه ها را ذکر می کنند.

از هر سه نفر یكی به محل تهیه غذا یا مواد مغذی نگاه می كند و از هر 5 نفر یكی از میزان ماندگاری موجود را لیست می كند.

از پاسخ دهندگان سال شد که آنها مهمترین ویژگی را هنگام خرید غذا می دانند. آنها موفق شدند تا سه پاسخ 10 امتیازی بدهند.

ایمنی مواد غذایی یکی از سه پاسخ ذکر شده در 24 کشور است ، اما فقط در پنج مورد از آنها – عمدتا در اروپای جنوبی – پاسخ دهندگان آن را در رتبه بندی قرار داده اند ، با بیشترین سهم در ایتالیا با 58 درصد ، یونان با 55 درصد و قبرس با 51 درصد

هرچه پاسخ دهنده جوان تر باشد ، احتمال آنکه ایمنی غذا را به عنوان یک عامل مهم ذکر کنند کمتر است ، فقط 37 درصد افراد بین 15 تا 24 سال این موضوع را ذکر می کنند ، در مقابل 46 درصد پاسخ دهندگان 55 سال و بالاتر. .

کسانی که تحصیلات خود را در سن 15 سالگی یا قبل از آن به پایان رسانده اند بیشتر از همکاران خود که زمان بیشتری را در آموزش و پرورش گذرانده اند ، ایمنی مواد غذایی را مهم می دانند.

نظرسنجی یوروبارومتر توسط کانتار در ماه آگوست و سپتامبر در 27 کشور عضو اتحادیه اروپا انجام شد که منجر به بیش از 27000 مصاحبه شد.

این تحقیق آنچه مصرف کنندگان معتقدند پایداری است را مورد بررسی قرار می دهد ، ارزیابی می کند چه چیزی به آنها کمک می کند تا یک رژیم غذایی سالم و پایدار را اتخاذ کنند و متوجه می شود چه کسی باید در تغییر نقش داشته باشد. همچنین این برنامه به دنبال شناسایی مشکلات آنها و اقدامات لازم برای اطمینان از انتقال اتحادیه اروپا به یک سیستم غذایی پایدار است.

دیدگاه در مورد تقلب در مواد غذایی
از پاسخ دهندگان همچنین پرسیده شد که نگرانی اصلی آنها در مورد تقلب در مواد غذایی چیست؟ آنها می توانند از لیست چهار نفره حداکثر دو پاسخ دهند.

بیشتر افراد نگران تصور غلط در مورد کیفیت واقعی غذا و به خطر انداختن سلامتی خود هستند.

از هر 10 مورد حدود چهار نفر اشاره می کنند که آنها می خواهند اطمینان حاصل کنند که غذاهایی با ویژگی های خاص مانند مواد آلی از استانداردهای اتحادیه اروپا برخوردار هستند. آنها می خواهند به همان اندازه که در منطقه هستند از غذاهای وارداتی اتحادیه اروپا اطمینان داشته باشند.

در همه کشورهای عضو ، یکی از سه پاسخ رایج این است که “شما نمی خواهید در مورد کیفیت واقعی غذا ، مانند ترکیبات آن گمراه شوید” ، و این متداول ترین پاسخ در مالت ، استونی و هلند است.

“شما نمی خواهید سلامتی خود را به خطر بیندازید – آلودگی غذا به یک ماده سمی -” یکی از سه پاسخ اصلی در همه کشورها به جز رومانی است. این پاسخ بیشترین ذکر در 9 کشور از جمله پرتغال ، دانمارک و بلژیک است.

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)

[ad_2]

منبع: kafsh-news.ir