اقدامات COVID-19 با کاهش عفونت های ناشی از غذا همراه است


طبق تجزیه و تحلیل ، در آلمان در طی شیوع ویروس کرونا ، در بیماری های گزارش شده ، از جمله عفونت های ناشی از غذا ، کاهش چشمگیری مشاهده شده است.

کارشناسان موسسه رابرت کوچ (RKI) دریافته اند که بیماری همه گیر COVID-19 و اقدامات مربوط به بهداشت عمومی در شروع و ثبت سایر بیماری های عفونی گزارش شده تأثیر دارد.

کارشناسان اثرات همه گیری و اقدامات بهداشتی را بر بیماری هایی که در آلمان به آنها اعلام می شود ، تجزیه و تحلیل کردند. به ویژه افراد زیر 14 سال و بالاتر از 80 سال مبتلا می شوند.

آنها مواردی از بیماری های عفونی را که باید گزارش شوند ، از ژانویه 2016 تا آگوست 2020 به انستیتوی رابرت کوچ ارسال کردند

تغییر در تعداد موارد از ابتدای مارس 2020 تا ابتدای آگوست 2020 ، طبقه بندی شده به عنوان یک بیماری همه گیر COVID-19 برای اهداف مطالعه ، با داده های ژانویه 2016 تا پایان فوریه 2020 مقایسه شد ، که یا قبل از شیوع است.

نتایج یک یافته پشتیبان از تجزیه و تحلیل در استرالیا نشان داد که بیماری ها ، از جمله عفونت های ناشی از غذا ، در پی معرفی اقدامات بهداشت عمومی به دلیل همه گیری ، در حال کاهش است.

کاهش تغذیه ای
در مجموع 32 بیماری عفونی در تجزیه و تحلیل RKI قرار گرفتند. عفونت های دستگاه گوارش در مقایسه با سال های گذشته کاهش قابل توجهی نشان می دهد.

گاستروآنتریت روتاویروس و شیگلوز به ترتیب 83.3٪ و 82.9٪ کاهش یافته و 7/78٪ موارد کمتر گاستروآنتریت نورو ویروس گزارش شده است.

همچنین در کریپتوسپوریدیوز به میزان 52.4٪ ، E. coli 46.4٪ ، سالمونلوز 45.4٪ ، هپاتیت A 36.7٪ ، کمپیلوباکتریوز 22.2٪ ، لیستریوز 21.8٪ و هپاتیت E و یرسینیوز 7٪ کاهش داشت.

کارشناسان گفتند که ممکن است محدودیت ارتباط ، فاصله اجتماعی و بهداشت و همچنین تعطیلی مدارس و مهد کودک ها در انتقال بیماری های عفونی عفونی تأثیر داشته باشد.

دلایل کاهش پیچیده ، خاص پاتوژن است و نمی توان از داده های گزارش شده توضیح داد. عوامل اپیدمیولوژیکی مانند فصلی ممکن است در بروز و انتقال برخی از بیماری های عفونی تأثیر بگذارد.

به غیر از کاهش واقعی بیماریهای عفونی ، عوامل دیگر می توانند منجر به تغییر در تعداد موارد گزارش شده شوند. مانند رفتار افراد ، دفعات آزمایش و کاهش سفر.

تنها بیماری که در طول دوره مطالعه افزایش یافته است ، آنسفالیت منتقله از طریق کنه (TBE) است. این به دلیل جمعیت سالانه کنه ها و شیوع ویروس ها است ، در حالی که افزایش فعالیت های فضای باز توسط مردم نیز ممکن است در افزایش آن نقش داشته باشد.

نمونه نورو ویروس اتریش
تجزیه و تحلیل قبلی که توسط کارشناسان آژانس ایمنی غذا و ایمنی اتریش (AGES) انجام شد ، نشان داد که اقدامات مقابله با بیماری همه گیر منجر به کاهش شدید شیوع نورو ویروس در کشور می شود.

تعطیلی تاسیسات ، افزایش اقدامات بهداشتی و کاهش مراجعه به پزشک برای شکایت از دستگاه گوارش از عوامل کاهش موارد ثبت شده است ، کارشناسان گفتند.

شیوع نورو ویروس با تعداد زیادی بیماری بارها و بارها اتفاق می افتد ، به ویژه در مراکز عمومی مانند مدارس ، کودکستان ها ، بیمارستان ها و خانه های سالمندان.

نورو ویروس بیشتر در ماه های زمستان رخ می دهد. داده های گزارش های ماهانه وزارت فدرال کار ، امور اجتماعی ، بهداشت و حمایت از حقوق مصرف کننده (BMASGK) بیش از 100 مورد در ماه نوامبر و بیش از 200 مورد در دسامبر 2019 نشان می دهد ، اما به سختی گزارشی از عفونت در نوامبر و دسامبر سال 2020 وجود دارد .

(برای ثبت نام در اشتراک رایگان اخبار ایمنی مواد غذایی ، اینجا را فشار دهید.)


منبع: kafsh-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>